Inlägg

Inlägg som HarryBee har skrivit i forumet
Av HarryBee

Till er som bokat via Elgiganten och har fått bekräftelse i morse
Jag pratade med kundtjänst på Bring och fick informationen om att de jobbar tydligen inte på fredagar vilket innebär att trackingen inte kommer uppdateras något förrän på söndag. Anledningen till detta är för att Bring börjar jobba igen på söndag natt. För mig som bor uppe i Umeå innebär det att jag kommer få mitt paket på tisdag/onsdag. Det var ju tråkigt men nu har man iallafall fått besked. Hellre detta än att bli lovad den idag och inte få den innan helgen...

Av HarryBee
Skrivet av Bankai:

What? Är det PSN Rea på DS PS5 i helgen?! Jag plockade bara upp Valhalla som mitt första spel men jag är galet sugen på att få lira DS igen.

Tror inte han menade rea på DS.
Tror han menade gött som en rea på PSN som grädden på moset. Typ som i "gött med kaffe och snus på maten", och i detta fall var maten demon souls och kaffe + snus PSN

Av HarryBee
Skrivet av NorthBadass:

På bringa hemsida har jag möjligheten att få hemleverans för 40kr. Osäker om det kommer skynda på processen eller göra den längre

Jag kommer ringa och kolla vad mina alternativ är för att få den idag.

Av HarryBee
Skrivet av NorthBadass:

Lade över som i fysiskt berört eller att det syns under spårningen?

Alltså det står att försändelsen har lämnat över runt 06.23 idag. Så oklart om det bara är en delay och att systemet inte kan bakåtdatera eller om de faktiskt tog emot leveransen.. :/

Fick även ett sms med leveransalternativ nu!

Av HarryBee

Ser ut som att min 09.01-försändelse lastades över till Bring alldeles just. Lär bli tidigast måndag.

Men nu vet man iallafall att man har en här inom närmsta fem dagarna.

Av HarryBee
Skrivet av NorthBadass:

Total vikt
6,6 kg
Total volym
36 dm3

Vår dag är kommen. Våra ps5or existerar verkligen..

Skrivet av roxkz:

Ett paket med en PS borde väga in på nästan 7kg och vara nästan halvmetern x halvmetern, beroende på om de brytt sig packa ner allt i en yttre låda kan det vara än större. Det känns som win-win oavsett vad du får.

Jag personligen hade hoppats på kaffekvarnen dock.

Jag är faktiskt riktigt taggad! Jag och sambon har alltid kört snabbkaffe men nu har jag slagit näven i bordet och köpt både kaffekvarn, fransk press och en påse bönor åt henne i present. Hoppas att man märker stor skillnaden j smaken!

Av HarryBee

Jag har fått ett spårningsnummer från Bring men jag vet inte om det är min kaffekvarn eller mitt ps5 xD vad väger erat och vad är dimensionerna (Elgiganten)?

Av HarryBee
Skrivet av Snemil:

Börjar bli smått irriterand att vi som beställt kl 09:00 inte fått info eller bekräftelse om att våra ps5 blivit skickade av EG medan många som beställt kl 12 tycks fått det under kvällen :/ känns lite bakvänt men får ta kontakt med kundsupport imorrn i guess (om det inte uppdateras under natten)

Ja med tanke på att vissa som beställde tre timmar efter oss har fått sina enheter nu så kan vi dra den tragiska slutsatsen att våra enheter har inte ens lämnat lagret. Otroligt märkligt och väldigt stor besvikelse på hur detta har hanterats.

Av HarryBee

Nä, lägger mig i fosterställning nu. Vaknar jag upp imorgon utan något mail och status "under behandling" kommer fanimej jag behöva en rejäl behandling på något särskilt hem.

Av HarryBee

Så om jag fattat det rätt:
Vi som beställde vid 9 är FORTFARANDE fast på "under behandling"
De som beställde vid 12 gick över till "reserverad"
Vi som beställde 9 har inte fått något mail eller info öht
De som beställde 12 har fått trackingnr och har fått bekräftat sin leverans.

Jag ger upp. NetOnNet, Webhallen och Elgiganten är ju samma skräp alltihop.

Av HarryBee

Alltså på riktigt, hur är detta ens möjligt? Man blir ju lite irriterad ändå. Jättekul för dem som beställde vid 12 men man borde ju ha fått någon info om man ändå var tre timmar tidigare med sin beställning.

Av HarryBee
Skrivet av frippe86:

hoppas du har rätt::):):):):

Ja jag känner mig faktiskt väldigt lugn ändå! Men det kan ju vara iochmed att jag är säker på att jag får den på måndag och inte imorgon... Världens längsta helg framför mig ))

Av HarryBee
Skrivet av TraxMate:

Beställde från Elgiganten kl 09:00 i morse men har inte hört nånting sen dess, står fortfarande reserverad på orderhistoriken. Har ju läst att folk fått höra från kundtjänst att dom är skickade osv men tror inte dom är det...

Tror det gäller att sitta lugnt i båten. Folk har fått sina kolliID runt 23 på kvällen. Vad jag kan se genom mitt unika Id verkar det vara på G iaf. Beställningsbekräftelse 09.01

Av HarryBee

Fan för alla er som får era beställningar idag eller imorgon... *Cries in postnummer över 90x xx*

Av HarryBee
Skrivet av anon5930:

Lite osäker, funderade själv på texten. Stod det så på morgonen efter att försla lasset såldes?

Jag kan bekräfta att det stod även så efter försäljningen vid 9 i morse.

Av HarryBee
Skrivet av YaKoStar:

Tror inte ni behöver oroa er, min kompis som fick igenom sin beställning 09:00 har samma status som er, han ringde kundtjänst och de garantera honom att han kommer få ett ex, antingen skickas det idag eller imorgon. Tror bara de har fullt upp med alla orders som kom in i morse.

Tack för betryggande orden! :') Ska försöka släppa det här och faktiskt jobba lite nu, haha!

Av HarryBee
Skrivet av Ascpek:

fick igenom köp från elgiganten runt 12(tidigt 12, med ps5 i varukorg sen 09.), har order status: Orderstatus:Reserverad, där det tidigare stod under behanlding. står inget om 4e dec på min. kommer den gå igenom innan 4 dec tro :)?

Oroväckande att ni har fått era reserverade men jag sitter här med min beställning från 09.01 och är fortfarande under behandling..

Av HarryBee

Jag fick min leveransbekräftelse 09.01. Jag ringde Elgiganten och kollade nu i samband med ett annat ärende och den ska skickas ut idag!

Av HarryBee
Skrivet av Äpplet4488:

Ni väntar på något gott kan jag säga!! Handkontrollen brutal

Hur känns adaptiva triggerserna? Jag har ju inte provat det själv men känns ändå lite oroväckande med en sån funktion och slitning över tid? Jag kanske oroar mig i onödan men har plöjt igenom otaliga joy con controllers som börjat drifta på grund av användning...

Av HarryBee

Det här med skalpning - är det olagligt? Jag förespråkar det givetvis inte, men jag tänker på de som uppmuntrar att man anmäler annonserna på blocket. Gör det någon skillnad?