Inlägg

Inlägg som trattgunnar har skrivit i forumet
Av trattgunnar
Skrivet av GTXOla:

Ska vi diskutera överklockning så är jag medveten om att det är en spännande konst som det finns mycket att prata om, det är inte den här säljtråden till för.
Kommentera mig i en lämplig tråd så pratar jag gärna om det.
Även du har PM.

Det är väl ändå högst lämpligt att berätta om varför din cpu är en golden sample i annonsen eftersom att du använder det som försäljningspunkt?

Av trattgunnar

@GTXOla: Ta det öppet istället! Blir nyfiken på hur pass mycket golden sample du talar om

Av trattgunnar

Jag har USB dongeln i den stationära datorn hemma och kör med BT på tåget och i skolan

Av trattgunnar
Skrivet av loevet:

@Dasbomber: Kan konstatera att ansiktsupplåsning har vissa besvär i mörka rum. I mitt nedsläckta vardagsrum kan den oftast inte läsa av ansiktet, och tidigare när det bara var lite dunkelt behövde jag hålla telefonen hyfsat rakt framför mig för att det skulle fungera. Med telefonen bara något vinklad snett eller uppåt kunde den misslyckas med upplåsningen några gånger. Så det fungerar inte lika bra som med Apples Face ID.

Låter som att den ändå inte är dålig, "bara" i linje med en S9. Har i princip samma restriktioner på face unlock på den telefonen

Av trattgunnar

16:9 27" på huvudskärmen och 16:10 på en 22" som sekundär har jag.

Av trattgunnar

Håller undan för det mesta, ibland låter jag disken stå till nästa dag. Diskmaskinen är blott en dröm..

Av trattgunnar
Skrivet av eldfan:

@Mindfighter: Okej där rök min plan då efter en snabbkoll verkar det också som att mediaknappar har försvunnit?

Mediaknappar som koncept har till stor del försvunnit till fördel för genvägar (knappkombination för play/pause osv) och makroknappar. Makroknappar helt klart bättre då du kan göra i princip vad som helst med dem!

Av trattgunnar

På undersidan av chassit vid PSU sloten så bör det finnas en barcode sticker med ett modellnr, ifall du är osäker på vilket chassi det är.

Av trattgunnar

En större mängd av luften som en 120mm fläkt blåser på en 92mm fläns hamnar utanför och därför "slösas" det lufttrycket på bara genomförsel i chassit. Det har du chassifläktar till! Använder du stockfläktarna på det sätt dem är menad för så riktas rätt mängd luft på rätt sätt från genom flänsarna.

Sätt dina andra fläktar i chassit så sköter det sig självt, du kommer inte tjäna på att försöka modda dit dem på en mindre kylare. Se det såhär, har du en 120mm rad och moddar dit en 200mm fläkt så uppnår du samma sak om än lite mer extremt: mycket lite av luften reser genom flänsarna och fläktens potential går förlorad.

Av trattgunnar

8/10. Fick för mig att EVGA's KO 2060 var en del av NVIDIAs lineup

Av trattgunnar
Skrivet av Frejoh466:

NH-U9S det ut som det ända valet, vill inte ha en vattenkylare. Får väl modda 120mm fläktar på den, och se hur stor skillnad det blir på min nuvarande kylar lösning.

Hate to break it to you men den kylaren lär få sämre kylförmåga om du på något vis sätter på fläktar som är större än kylaren i sig. Det räcker gott med två fläktar i chassit istället.

Av trattgunnar

Har du möjlighet att kolla om cpu pins är nöjda?

Av trattgunnar

Inget att oroa dig över. Sticker den upp över 90c och närmar sig 100c då ska du börja felsöka din kylare.

Av trattgunnar

Håller tummarna för att hösten ger oss nya möjligheter!

Av trattgunnar
Skrivet av pyroo:

Hade det varit vattenskadat hade ja skrivit det. Är rörläggare så ja vet hur man använder gängtejp.

Ser nu att det säkert är mitt gamla kort. Det såg inte ut sådär på PCBn när jag skickade det, skulle uppskatta om du kan ta fler foton som @metallicacid bad om

-
Av trattgunnar

-

Annullerad annons

Av trattgunnar

9/10. Äsch

Av trattgunnar

Kettlebell övningar. Köpte en mjuk 12kgs vikt och den kan jag göra mycket med! Utöver det springer jag en sväng på morgonen när vädret tillåter.

Av trattgunnar

Provat nu i 2v och inte stött på några problem. Är långt ifrån en poweruser bortsett från några tillägg typ adblock, tampermonkey (Better Sweclockers<3), RES, Better Twitch TV. Hittils är jag nöjd och kommer nog förbli det

Av trattgunnar
Skrivet av AndreaX:

Är fibern ens särskilt känslig egentligen?

Jag öppnade också patchlådan, bara för att kolla. (förlåt, men det är en obotlig åkomma..) :0

Och döm av min förvåning, (eller inte egentligen) att de hade slagit en knut på den! En rätt tvär en också, klart väldigt mycket mer grader än vad som brukade varnas för redan på gamla simpla TOS-kablar.

Kanske var för att den inte skulle dras ut när de höll på. Ingen aning.

Ser gärna en bild på knuten. Det kan vara så att fibern gått av inuti kabeln om böjen är för stor.

Skickades från m.sweclockers.com