Inlägg

Inlägg som svaj har skrivit i forumet
Av svaj

@ClintBeastwood: Jag kör ett 60% och tycker det är fantastiskt för hemmabruk då jag flyttar runt bordet mycket beroende på vad jag gör. Speciellt vid gaming då det ger mig mer utrymme för musen på låg sens. Skulle jag köpa nytt så skulle jag nog aldrig gå tillbaka till full storlek, minst 75%.

Av svaj

@ClintBeastwood: https://www.maxgaming.se/gaming-tangentbord/gear-rush-keyboar...

Tidigare func kb460. Hade det i ett par år och vad mycket nöjd om du vill ha ett ”enklare” bord. Finns även med blå brytare.

Av svaj
Skrivet av kozmos:

Nu förbereds min beställning från amazon.fr, några kronor över 1000kr blev det vilket jag tycker är rimligt, sparar en hel del

Betalar du ingen moms/tull ?

Av svaj

https://i.imgur.com/NH0SYwm.jpg

Halvdassig bild men får duga.

Av svaj
Skrivet av morree90:

Till mig säger dom 2/10

Fick mejl om 6/10 men sen skickade dom i alla fall i söndags.

Av svaj

Så min enhet ligger och väntar hos postombudet från Elgiganten. Ska hämta ut den senare idag.

Av svaj
Skrivet av aaaaaaaaaa:

Schiit magni 3
o2+sDac
LC

Så många val. Vilken kommer ni att köpa?

Klickade precis hem Massdrop O2 + SDAC DAC/Amp på impuls. Ska bli spännande!

Av svaj

Har du prövat att gå in på uppspelningsenheter om du högerklickar på ljudikonen nere i aktivitetsfältet, för att sedan högerklicka och välja att visa "inaktiverade enheter" och se om din enhet du vill lyssna finns med och går att aktivera. Du skriver att det finns 2 enheter där, är någon av dessa enheter den faktiska uppspelningsenheten som du har kopplat till moderkortet ?

Av svaj

@Exquze: Om du högerklickar på skrivbordet och väljer Nvidias kontrollpanel och sen under menyn digital audio eller liknande kan du aktivera ljudkällor för din dator om du installerat deras HD audio drivrutin som följer med. Jag själv hade detta problem när jag bytte till mitt 980ti sist.

Av svaj

@Exquze: Kolla under inställningar i nvidias kontrollpanel att ljudkällan finns aktiverad. Kan avaktiveras vid installation av nytt kort.

Av svaj

@Primary: bootar systemet, får du något felmeddelande? Annars låter det som att nätaggregatet har gett upp.

Av svaj

@Fixxarn93: Vissa high end tangentbord levereras utan smörjda stabilisatorer från farbrik. Då behöver man applicera ett t.ex slikonbaserat smörjmedel för att det inte ska gnissla satan och glida fint när man trycker ned tangenterna. På mitt pok3r va det så, space tangenten t.ex gick knappt att trycka ned.

Maxgaming har https://www.maxgaming.se/ovriga-tillbehor-till-tangentbord/me... men det funkar med vilket silikonbaserat som helst. Själv köpte jag från en jaktbutik.

Edit. Finns youtube guider på hur du går tillväga sen för att smörja. Bara söka runt!

Av svaj

Köpte ett pok3r själv från maxgaming under sommaren och är väldigt nöjd. Dock så saknar jag piltangenterna/delete i många avseenden även om jag snabbt vande mig vid FN funktionen. Det är dock en kompromiss jag valde pga storleken. Byggkvalitet och känslan är fantastisk, kör med mxbrown och älskar att skriva på det. Värt att tänka på är att du kommer behöva smörja de större tangenterna direkt ur låda.

Av svaj

Så orkade äntligen dunka in nya BIOS för mitt X370 med nya AGESA 1.0.0.6b som släpptes i början av veckan, 18/9 tror jag bestämt. Kan rapportera att det Pstate klock fortfarande är borttaget som alternativ däremot så har de äntligen fixat Pstate buggen för oss på detta bräde. Kunde för första gången sen köp sätta manuell volt utan att CPU låste ratio till 15.5 i windows. Använder mig dock fortfarande av offset då jag föredrar nedklock av VDDR i IDLE. I detta bios verkar det även tillagts dynamisk VID som pendlar mellan 0.400 - 1.238 för mig med offset. Offset har jag kvar sen tidigare på 0.14375 Vilket ger mig en volt på ca 1.38175.

Av svaj

@totte1015: Ge mera information om vilken setup du sitter på, kör du överklockat etc för att det ska gå att göra en bra analys.

Av svaj

@-8-DEAMON-8-: Skulle rekommendera en synundersökning för att utesluta synfel. Jag själv är översynt och har brytningsfel vilket innebär att mina ögonmuskler måste spänna sig för att kompensera för att jag ska se bra på nära håll. Detta ger huvudvärk, ont i ögonen och spänner över pannan mm. Lite lurigt för att jag ser bra utan glasögon för att musklerna kring ögonen klarar av att kompensera, glasögonen får dem att slappna av.

Av svaj
Skrivet av SE_Larsson:

@svaj: Hej! Fel av mig, det du skriver är helt korrekt Redigare mitt inlägg med överstrykning, förhoppningsvis läser TS hela tråden.

Yes den är lite lurig den där tjänsten, man kan t.ex. även få en större kylare än specificerat under förutsättning att de monterar av den efter test inför frakt.

Av svaj
Skrivet av SE_Larsson:

Tog med montering, då ingår ett års extra garanti. Kan vara värt med tanke på att du skrev att du är helt grön?
Windows kan du köpa från Kinguin för cirka 200-300kr. Anledningen till att minnena är 2666mhz är för att Inet ej monterar högre klockfrekvenser på ram minnen.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10710083/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/10710083/

Inga problem att köra 3000Mhz minnen, alla monteras i stock speed i alla fall. Den frekvensen om anges är OC via DOCP profil.

Av svaj

Med en budget på 2000kr hamnar du nånstans kring Gtx 980 om du tittar här på marknaden t.ex

Av svaj
Skrivet av supers0nic:

Någon som har något att säga om vilken av de 2 alternativ ovanför jag borde köpa? Är den andra värd tusenlappen extra?

Av de två alternativen skulle jag välja den övre. Vilken upplösning ska du spela i? Har du en skärm med upplösningen 1080 går Gtx 1080 utmärkt. Ska du spela i 1440 kan det vara värt att lägga det lilla extra på 1080ti.