Inlägg

Inlägg som Gawgizz har skrivit i forumet
Av Gawgizz
Skrivet av LightVsDawn:

Aluminum - Gunmetal 350:-

Okej!

Sätter en sluttid klockan 20.00 imorgon (Lördag) för samtliga modeller.
Fått frågan i PM om eventuella byten, men tänker att det lättaste blir om i alla fall dessa 4 säljs så man slipper göra massa värderingar inom budgivningen. Om någon kommer med ett fantastiskt förslag på byte får det bli mot resterande exemplar bortom annonsen.

Vänliga hälsningar
Gabriel

Av Gawgizz

Fick in 550 hämtar för Titanium - Burnt i PM

Så nuläget är
300 - Black
300 - Gunmetal
550 - Titanium
550 - Carbon fiber

Av Gawgizz
Skrivet av basn:

550+frakt då

Noterat!

Av Gawgizz
Skrivet av Bacon-Matte:

Är sugen på Aluminum - Gunmetal för 300 + Frakt

Check!

Skrivet av TheIrishMan:

Aluminium black 300 + frakt

Check!

Skrivet av basn:

Carbon fibre 501+frakt

Jag måste erkänna att jag gjorde en miss när jag behövde redigera annonsen för att ta mig runt ett regelbrott, det känns inte rätt att tillåta en höjning om 1kr och föredrar 500+hämtning framför att frakta oavsett. Godtar dock 550+frakt
Ber om ursäkt för böket!

Vänliga hälsningar
/Gabriel

Av Gawgizz

Hur gick det här? Är datorn kvar? Tangentbordet?

Av Gawgizz
Skrivet av Gustenrocks:

@gawgizz Är det moneyclip? Inget elastiskt band utanpå?

Förstår att det är svårt att hitta något i den där röran, men fick in det i stycket med färgerna - Money Clip på samtliga

Av Gawgizz

Sorry - Budgivningen för Burnt Metal och Carbon börjar på 501kr.
Redigerar startposten också.

Av Gawgizz

The Ridge Wallet - flera varianter

Tjoho! Wall of text incoming, TL;DR bud per färg.
Norpade en handfull Ridge wallets från Amazon när de var ovanligt billiga, för att passa på att testa, och de extra trodde jag skulle bli bra presenter. Funktionsmässigt är jag dock inte riktigt nöjd med den jag öppnade till mig själv, och känner därför inte heller att det är riktigt lika bra av en present. Ni kan hitta otaliga reviews online, både som testar "The Ridge" och jämförelser med de billigare alternativen. Jag försöker inte sälja in dessa eller lura på någon en produkt de sen visar sig missnöjda med, här är min mini-recension:
Resåren krävde att man kämpar lite innan motståndet blir vad jag skulle kalla lagom, och att få ut något annat kort än det längst fram eller bak är snäppet bökigare än jag trodde. Att jag typ 10 gånger i veckan använder ett fysiskt SLkort som aktivt RFID-blockas gör det inte smidigare. Samtidigt är formatet oslagbart storleksmässigt, materialval och kvalité förmodligen i topp jämfört med de billigare varianterna och designen på "burnt metal" och "carbon fiber" helt i min smak. Jag behåller en som daily driver och känner efter lite till.

Så..
Någon som är sugen på att testa innan jag skickar tillbaka? Verkar inte som att så många hann nappa då jag hittade priset av en slump och det var borta igen innan jag hann posta i någon fyndtråd.
Det gäller modellerna "Titanium - Burnt", "Aluminum - Gunmetal", "Aluminum - Black" och "Carbon Fiber" - Samtliga med "money clip" tillägget. Jag tänker att jag släpper (minst) en av varje då jag knappast kommer komma på 7 personer som dessa passar som presenter till (men kanske 3!)

Startade först tråden i Swedroids forum men det föll på att det var bortom gränsen för vad de vill kalla teknik - så fortsätter här.

Finns i Stockholm, föredrar hämtning eller möte, startbud från 300 styck plus eventuell frakt men påpekar också att färgerna normalt sett kostar olika då materialet varierar.
Skriv vilken modell ni vill ha - pris plus frakt/upphämtning i tråden så blir det lättare för alla att hänga med, blev tyvärr många PM på Swedroid och därmed rörigare för alla inblandade.
Edit: Utgångspris för Carbon Fiber och Burnt Titanum blir 550kr då det inkommit bud på 500kr

Läs hela annonsen här

Av Gawgizz
Skrivet av napahlm:

Men jag behöver liksom en länk. En kompis som jag vet är sugen på en sån mobil. Vart ska jag hänvisa henne?
Hon är student och bör ju få studentrabatten. Är det på Samsungs egna webshop?

Mecenat är en portal för studentrabatter, länken i portalen funkar inte om man inte loggar in.
Du kan få en länk till en sökning, men längre än så kommer man liksom inte, och är man inte aktiv student utan alumn måste du istället gå via mecenats alumnportal. Så just mecenat är faktiskt oftare lättare att bara benämna som koncept än att dela massa länkar till, om det nu gäller båda portalerna (och själva erbjudandeknapparna bara är redirects till någon IDP-lösning)

Av Gawgizz
Skrivet av m4gnify:

var när hur?

https://www.amazon.se/gp/product/B01MG9AL2E
Dessa såldes för en bråkdel av priset (4 färger som var billiga, men fanns just då 5 att välja på), hann precis lägga några i korgen och beställa innan det ändrades tillbaka. Har börjat vänja mig sedan jag skrev förra posten men långt ifrån lika självklar produkt som jag hade hoppats..

Samtidigt tror jag att dessa utan problem kan säljas med mer än 60% rabatt utan att på något sätt bli av med marginalen, inget billigt standardpris.

Av Gawgizz

Var det någon annan som hann på Ridge-wallet fyndet? Klippte en handfull men måste säga att jag är besviken på produkten i sig även om priset var ovanligt behagligt. Tänkte att det skulle bli bra presenter men är inte lika sugen på att ge bort en pryl jag själv inte gillade

Av Gawgizz

K65an, Viven och Streamdecken till utsatt pris, kan hämta när det passar

Av Gawgizz

100 bjudet om man kan ta av armstöden helt

Av Gawgizz

Erbjuder fortfarande 500kr för pokemonbilderna om ingen annan nappat

Av Gawgizz

Oj, såg inte att det var ännu fler bilder i albumet!
Nä, jag inväntar att någon med koll uttrycker sig

Av Gawgizz

Sugen på pokemonkorten, har dock ingen koll på vad de kan vara värda, kan köra budgivning och se var det landar om du inte hade något pris i åtanke.
Startar.. 100? så får du hojta om eventuell smärtgräns

Av Gawgizz

Om det skiter sig med fläktarna är jag intresserad

Av Gawgizz
Skrivet av slipbit:

Du måste fatta att KKL och distansavtalslagen triumfar det som står i avtalstexten. Det här är Sverige, inte USA.

Hallå konsument - konsumentverkets upplysningstjänst - säger följande:

Skrivet av hallakonsument.se:

Om det är uppenbart att priset är felaktigt, till exempel så lågt att du borde inse att det är fel vid köptillfället, behöver företaget inte sälja till det priset. Om du och företaget inte är överens om att priset varit uppenbart felaktigt kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN, för att få tvisten prövad.

Så vitt jag minns (korrigerat nu, såklart) var priset inte ens listat som ett reapris utan deras normalpris och ändå långt under andra återförsäljare. Jag vågar så klart inte LOVA att ingen kommer få rätt, men det KKL säger bygger på samma sak som Powers villkor: Du har rätt att köpa varan till fel pris.. Om det inte är uppenbart att priset är felaktigt. Med det i ryggen känner jag att det är rimligare att säga
"det finns en chans, om ni orkar" än "ni får produkten, om ni orkar"

Edit:
Om någon testar och vill återkoppla med hur det gick skulle det ju vara kul att höra, annars känner jag att fortsatt diskussion endast kommer landa i hypotetiska tolkningar av lagar och regler som bevisligen ändå landar i prövning och därför inte går att gissa sig till. Jag är säker på att det finns personer som känner sig orättvist behandlade eller vill hävda sin rätt men att klaga här bär knappast frukt

Av Gawgizz
Skrivet av slipbit:

De kommer inte komma undan. Så, orkar man driva så får man varan. Det var inte 2 kr för Xbox Series X. Så det var fullt rimligt.

Avtalen är bindande vid köp av varor på Power.se, för kunder och Power Retail Sweden AB, inklusive Powers franchisetagare och gäller från att din beställning är bekräftad, om det inte finns fel i produktinformationen, priser, bilder, eller i din beställning, och kunden insåg, eller borde ha insett, att det förelåg ett sådant fel.

Nä, det är ingen som får varan hur hårt de än orkar driva när deras bindande avtal baserat på att det inte blivit fel. Och "billigast hittills, ser ut som att det blivit fel med momsen" är något de flesta insåg och definitivt inom ramen för vad en kund borde insett.

Av Gawgizz

Kan hämta dator2 för 800