Inlägg

Inlägg som Gawgizz har skrivit i forumet
Av Gawgizz
Skrivet av oqvist:

Tänker att gillar du dem inte nog för att behålla för 3000 så lär de ju inte va värt 1500 heller då det fanns en anledning de åkte tillbaks?

Anledningen till att de åkte tillbaka var att jag bara lånade dem, och anledningen till att jag inte sen köpte dem för 3000 kr är framförallt för att steget upp från lurarna jag redan har inte var stort nog för att rättfärdiga summan, men 1500 kr bättre är de! Och sen hade jag nog inte kunnat köpa hörlurar för den summan hur bra de än lät, men det handlar ju mer om mig och min ekonomi än kvalitén på lurarna.

Skulle rekommendera att ge dem en chans om du har den möjligheten, jag har aldrig testat x1orna men X2HR har ju varit uppskattad på många håll och på ett sätt en av anledningarna till att x3orna inte kändes riktigt prisvärda, att de kostade dubbelt så mycket som de mycket kompetenta föregångarna

Edit:

Skrivet av D3str0yer:

Ja, krävs inte mycket för att jag ska behålla dessa för endast 1500 kr, har också en kortare balanserad kabel som borde funka med X3:an.

Håller tummarna, men värt att notera att deras balanserade portar inte följer den 3,5 standarden i kåporna som jag personligen räknade med. De kör någon variant jag aldrig sett förut :/

Av Gawgizz
Skrivet av oqvist:

Är de inte värda 3000 så lär de ju inte va värda 1500? De kommer ju inte låta bättre för att de är billigare?

Nä, och låta bättre var det väl ingen som sade att de skulle göra heller. Nu tror jag att du skojar med mig men jag tänker nappa ändå: De kan absolut vara värda en summa men inte en annan, det är så prissättning brukar fungera, man ställer produktens värde (hur den presterar) mot kostnaden (I det här fallet 3000/1500) och för oss vanliga dödliga blir det ena fallet prestandan inte värd priset, och i det andra fallet kan det mycket väl ha blivit värt det, också kallat "en prisvärd produkt". Om du kan välja att köpa något enbart baserat på hur det låter och oavsett prisklass så gratulerar jag, men min ekonomi är en bra bit därifrån.

Av Gawgizz

Fidelio X3 för 1500 som medlem på Webhallen är ovanligt svårt att motstå, har med nöd och näppe lyckats hålla mig från köpknappen hela dagen men nu trillar jag snart dit. Haft dem i 2 veckor tidigare men inte kunnat rättfärdiga prislappen på 2-3 tusen, någon mer som gör ett köp idag?

Av Gawgizz

Kan hämta kraken för 100kr

Av Gawgizz

DT990 600kr + frakt

Av Gawgizz
Skrivet av anon298854:

@NordhNet
Lv. Peacekeeper

Antar att det är 25 då? Eftersom att de från 20 till 24 heter Void och 25 är max enligt listan på hemsidan

Av Gawgizz
Skrivet av mrqaffe:

Det tror du ? Så här skriver UPS >

Du kan ändra leveransen efter att ett leveransförsök har gjorts.

Ja det tror jag!
Antar att det du syftar på är att ändra en redan skickad leverans och det tror jag inte att jag kan göra heller, men om allt som skickas redan följer min ursprungliga anvisning så är det sällan jag behöver gå in och pilla.

Jag har alltså en "default" inställning på mitt konto som gäller alla framtida leveranser i mitt namn till min adress, har funkat galant.

Av Gawgizz
Skrivet av mrqaffe:

Samma här men jag såg också ett meddelande om att ett är skickat med UPS eftersom jag beställde 2 men UPS paketet kommer säkert inte fram för de brukar inte kunna leverera nånting utan paketen går i retur om det skickas via UPS.

Rekommenderar starkt att skaffa ett (gratis) konto hos UPS, då kan du välja att alla paket till dig ska direkt till närmaste utlämningsställe istället för att "försöka" lämna till dig och sen skylla på att du inte var där.

Av Gawgizz

Gjorde ett försök men den var redan bortlovad tyvärr. Nästan misstänksamt lågt pris dock. :I

Av Gawgizz
Skrivet av medbor:

Bara för att något är rebranded no-name-OEM från kina betyder det inte skräp. Som sagt kolla på Inets ’egna’ headset. Men troligen säljs motsvarade under andra namn (vanligen billigare), det var det enda jag sa

Problemet är att ersättningslurarna tyvärr alltså ÄR skräp, sånt som fyndiq rear ut för en hundring liksom.

Av Gawgizz
Skrivet av Blade@LCD:

Stod alla beställningar fram till den 17 december. Jag beställde den 16 december, stod att jag skulle få kod för att lösa in mot Chromcast Ultra och Stadia handkontroll senast den 16 januari. Har dock inte hört något än.

Jag hittade inte den texten när jag tänkte lägga en beställning så antog att de hade någon "*med risk för att produkten tar slut" eller så som hade kickat in, kollade den 17e.

Av Gawgizz

intresserad av boken, har tyvärr ingen dvdbrännare :/
Edit: Med upphämtning då, eller möte om det passar bättre

Av Gawgizz

jag postade om samma sak innan jul, varpå jag mailade dem (två gånger) och har fortfarande inte fått svar, tänkte ringa imorgon
Hade det varit hörlurar värda mer än prenumerationen så hade jag väl tänkt att det inte är hela världen men när man betalar 200kr för något värt en tjuga blir det ju lite värre.

Av Gawgizz
Skrivet av Warus:

Behöver lite hjälp! Letar efter ett par open back headphones runt 4000kr.

Uppgradering från mina nuvarande AKG K550.
Dac/AMP - L30/E30 Topping

Alla tips välkomnas ❤️

Skrivet av ZyntaX:

Med den uttömmande och fullständiga beskrivning av vilka preferenser du har och vad du söker efter så får du ett svar på din fråga här
https://classic.prisjakt.nu/kategori.php?l=s459117435

Fast nu bad han ju om open back lurar, så en majoritet av de du skickade är ju irrelevanta. Både LCD-1 och Sundara går att hitta för närmare 3500 på svenska amazon, hade varit mina go-tos om jag skulle spendera 4k idag.

Av Gawgizz
Skrivet av SkyThread:

Fick mina Adidas hörlurar från STYLEBY idag, väldigt bra kvalitet och sitter väldigt bra i öronen, perfekt för träningen. Tackar för tipset.

Jag fick hem ett par i12 TWS lurar, billigt kinaskräp som går att hitta för en hundralapp. Vad i hela friden..
Jag hade gått med på om "likvärdig produkt" verkligen var just det, men det här är ju ett skämt.

Av Gawgizz
Skrivet av SUMITOMO:

Kolsyrepatron ingår ej.

Du har helt rätt, det var pricerunner som lurade mig då jag kryssade i "kolsyrepatron" under tillbehör innan jag sorterade.
https://www.pricerunner.se/pl/1312-4721553/Kolsyremaskiner/So...
"Kolsyremaskin, Plast, Inkluderade tillbehör: Flaska, Gaspatron , 1 L"

Av Gawgizz
Skrivet av elp:

Eftersom vi har duktiga ninja-googlare så slänger jag ut en förfrågan om en tokbillg Sodastream...

https://www.webhallen.com/se/product/326210-Sodastream-Kolsyr...
349kr, sen kör du presentkort via benify för att spara 10% och till sist 1.25% till med refunder förutsatt att de lirar snällt med varandra.
Billigare än så kommer du förmodligen inte undan, men det är ändå maskin+patron+flaska för typ 305 kr om allt klaffar

Av Gawgizz
Skrivet av Ultrabrite:

Tack för infon! Jag klickade hem ett par Arctis Pro för att testa hur bra ett par hyggliga gaminglurar låter. De kanske funkar tillräckligt bra för att ha till jobbdatorn. Hittade också lite info om att Astro A50 skall vara open-back trots att det inte ser så ut.
Men jag får testa lite. Annars kanske det blir att gaffatejpa fast en FiiO på mina Fidelio

Tror att det kan vara svårt att hitta en lösning likt denna med 1. bra räckvidd 2. bra ljud till lurarna och 3. okej mic
Men om man orkar leta så är ju det här konceptet så solklart, och kan man klara sig med halvdåligt ljud i någon riktning så går det säkert att hitta utan att leta ihjäl sig.
https://www.amazon.com/Aluratek-AISM01F-Bluetooth-Microphone-...

Av Gawgizz
Skrivet av KlyfftPotatis:

Telenor gav 50kr rabatt om man hade telefon på avbetalning hos dom så ”binda sig” kanske var fel val men det är ju typ det man är om man betalar av känner jag 😁 3 kunde inte ens erbjuda familjelösning med just den telefonen av någon dum anledning så där förlorade dom en ny kund 🤷🏻

Hos telia verkar du ju iallafall spara 2600 i förhållande till kontantpriset, men du förlorar samma summa på att teckna deras abonnemang i 2 år

Av Gawgizz
Skrivet av KlyfftPotatis:

Någon som kan fixa bra deal på en z fold2 ev med abonnemang? 😃 tycker Telenor var lite snåla med enbart 50kr rabatt om jag blev bunden kund

Telenor har helt slopat bindningstid, vill du ha bra pris mot att binda upp dig så ska du nog kolla på operatörer som fortfarande använder sig av den sortens abonnemang Telia, Comviq och Tre på rak arm, men förmodligen även Halebop och Hallon. Tele2 och Telenor är däremot helt utan!