Inlägg

Inlägg som Prokie har skrivit i forumet

@issue: Kul att du har lyckats. Har försökt några dagar nu att få min VM att prestera bra. Har skickat igenom 6/8 av min 6700k, 8GB RAM och passtrough på en m2 ssd och GTX 1070. Får dock bara runt 100 fps i CS:GO och kan inte hitta mitt problem. Kanske blir bättre när man byter till Ryzen i framtiden.

Någon som har lyckats bra med att spela på en VM?

Borde ju kunna fortsätta använda routern om du ber ComHem brygga den nya?

@1NstaNT: Vet faktiskt inte det får du fråga MSI om. Så här står det i alla fall i manualen.

I min flickväns dator när jag byggde den första gången hade jag exakt samma problem med RAM hastighet. Då löste jag problemet med att flytta dom till den slotten.

Håller med om att det inte borde ha någon betydelse men det hjälpte i alla fall mig. Kan vara värt ett försök i alla fall.

Hej!

Har du monterat ram stickorna på rätt sätt? Det vill säga att dom sitter i DIMMA2 och DIMMB2. Se sida 29 i manualen till moderkortet.

Vad som är snyggast beror väl lite på hur du ska koppla ihop allt. Snyggast tror jag är att montera en switch/router över patchpanelen och dra korta patch kablar emellan. Gjorde en enkel skiss i paint för att förtydliga det jag menar. https://imgur.com/a/ibfdYmW

Då vet jag tyvärr inte, kan dock rekommendera att behålla den gamla routern men stänga av wifi och köpa en Unifi AP istället. Tex UNIFI AP AC PRO. Har installerat flera stycken och tycker dom fungerar väldigt bra.

Låter väldigt skumt, har du den senaste firmwaren på Netgear routern?

Kan inte se bilden pröva att dela länken på imgur eller liknande.

Diplomatico är svårslagen skulle jag säga

@Vituraz: Tack för tipset. Ska avvakta lite nu och se om Samsung mobilerna går ned lite i pris. Annars lär dig bli en sån eller moto g8 power.

@loevet: Tack för svaret. Blev sugen på Moto G8 Power nu så får väl vänta på att den släpps innan jag bestämmer mig. Kan ju vara så att Samsung 10e kanske går ned i pris nu när samsung släpper nästa galaxy modeller ikväll. Det som är trevligt med den är att den är lite mindre på 5.8 tum.

@Zippeer: Okej, då kan jag lika gärna köpa en ny mobil nu. Förslag?

Telefon tips

Hej!

Min mobil har nog snart gått sönder helt och hållet så är dags för en ny. Så behöver tips på en ny bra telefon. Spelar inga mobilspel eller ser film på mobilen så tänker så här.

  • Bra batteritid

  • Bankid behöver fungera

  • Behöver inte vara någon super skärm eller kamera.

  • Gärna en liten telefon

  • OS spelar ingen roll

  • Budget max 5k

Men man kanske ska vänta på 5G support?
Vad tycker ni? Förslag?

@ztenlund: Starta om hjälpte inte, felsökaren hjälpte inte. Men att uppdatera windows löste problemet för mig. Håller dock med dig om windows.

Uppdaterade windows och det löste problemet för mig.

Kör också lysa och är väldigt nöjd. Försökte sätta mig in i fonder/aktier men insåg snabbt att det var ingenting för mig så kör på med lysa.

@EyeNEye: Tycker din idé med USG -> Switch -> Cloudkey ... låter som den bästa idéen. Fördelen med UDM skulle vara om du behöver bra wifi där routern står och inte vill köpa en till AP.