Inlägg

Inlägg som Wastafari har skrivit i forumet
Av Wastafari

Yrke: Intensivvårds-Undesköterska
Utbildning: medicinsk teknik 7,5hp, Grundutbildad undersköterska med div extra strökurser på gymnasienivå.
Anställning: 5 år på IVA + 9 år tidigare erfarenheter på andra avdelningar/kommunen
Ålder: 30år
Lön: 24,150 + OB på mellan 5-10k/månad
Förmåner: Olycksfallsförsäkring, + 1200:- friskvårdsbidrag/år, facket står för hemförsäkring och inkomstförsäkring, men pröjsar ju del av det på lönen.

Har nu tack vare pandemin tjänat betydligt bättre. Så iår har jag dragit in nästan 90k innan skatt på 2 månader. och facket är inkallat pga min låga lön, så förhoppningsvis blir det en bra ökning.

Av Wastafari

2/10 och då gissade jag på en av de rätta svaren. Nejdu, det här va visst inte min starka sida.. Va flera som jag verkligen trodde jag skulle ha rätt på!

Av Wastafari
Skrivet av cyklonen:

Ja, enligt informationen på dagens presskonferens, så är kurvan för influensafall i stort sett helt rak längs bottenlinjen av diagrammet.

https://i.imgur.com/FE8sC3R.png

vi har hela 3 bekräftade fall av vanlig influensa, vilket är rekord med hästlängder

Edit:

Skrivet av BananaFace:

Känns lite väl otroligt men samtidigt så har ju alla corona relaterade åtgärder bra effekt mot dessa också. Men noll? Litar inte på statens statistik sen tidigare och känns inte trovärdigare nu..

Ansvarar för registrering in till svenska intensivvårdregistret. och lovar det är minimala fel som går vidare dit. Speciellt lab diagnoser just nu, är av högsta värde att få all info och bakgrund till sjukvården.

Av Wastafari

Sjuk röta jag hade, la en beställning i förrgår på 3080 Suprim X, kostar 1500:- mer idag. Trist att de pressar upp priserna, men det va nästan förväntat, därav ordern från min sida.

Av Wastafari
Skrivet av anon2110:

Just NU så klår AMD Intel, i samma frekvens , men med 2 månader kvar till Rocketlake från Intel så skulle jag vänta iaf om jag inte måste ha ett nytt system IDAG. Då hade jag valt AMD.

Då grafikkorten inte kommer komma i lager förens i mars som tidigast, så skulle jag vänta på prestandatester på just intels nya.

Av Wastafari
Skrivet av snajk:

Jag kontrar med nej, det hade man inte. Jag har haft många kassetdäck och TV-bänkar men aldrig har de mötts. Däremot videokassettbandspelare men det är något helt annat.

Vad jag menar med en anpassad TV-bänk är att den inte ska vara så djup. Xboxen är femton cm och jag har flera prylar i den storleken ungefär, och teven är ju max 5 cm, så varför är alla bänkar minst 40 cm djupa. Den jag har är ännu djupare men den är ifrån tjock-tv-tiden så det är ju inte så konstigt.

Märker ord här ser jag.

Storleken på tvbänk är väl för att det är bra förvaring, plats för ljudutrustning/soundbar eller dyl. Vill man har en grundare "bänk" får man antingen köra på IKEA bestå 20cm eller en hylla om det ska vara minimalistisk.
Så inte konstigt alls imo.
"varför är skrivbord så stora när man bara behöver tangentbord, mus och skärm, räcker ju med 1m x 40 cm" - allt handlar om preferenser och val.

Av Wastafari
Skrivet av Perrablerra:

Var kan man tänkas hitta detta? När jag söker hittar jag bara adaptrar som fixar en extra ethernetport.

finns liknande sånt här, i olika prisklasser och med olika hastigheter

Amazon.com

Dustin.se

men verkar bara hitta för usb 2.0, Usb-c har antagligen för hög bandbredd?

Av Wastafari

Kan man inte på något sätt använda en nätverkssladd för att förlänga signaler? fått för mig att jag kollat på det för längesen.

Av Wastafari

Då de enda spelen jag köpt iår är cyberpunk och assassins creed valhalla. så måste vinsten gå till AC-V. Spelade 2h cyberpunk men va för ospelbart med GTX 1080 och i7 6700k. Så köpte AC istället, och har fastnat totalt!

Assassins Creed Vallhalla är mitt GOTY

Av Wastafari

Hur djupt är dell 2u racket? mitt rack är inte mer än 60cm djupt.
Har idag en fristående serverburk, men skulle vara smutt att få in den i hyllan. Dock beror även på hur högljud den är?

Av Wastafari

På reddit står det inte fabrik, utan HQ, så är antagligen "bara" kontor som brunnit.

Av Wastafari
Skrivet av e-mad:

Hej, ja det låter intressant!

Min budget ligger på max 300kr för ett nätaggregat så det kanske är mindre än vad han vill sälja det för. Om han är villig att sälja det för det priset så är jag intresserad!

Jag frågade, och han lägger nog ut det själv och ser vad han kan få för det, hoppas du hittar det du söker

Av Wastafari

Byggde en dator till en kompis igår, han har ett 750w agg liggandes nu, ATX storlek, kan ju höra om han är villig att sälja det

Av Wastafari
Skrivet av e-mad:

Hej igen, har du kikat på vad det var för nätaggregat som satt i burken?

MVH

yes, det är ett fractal design 300w SFX i den.

Av Wastafari

Har precis(!) fått upp en flyttkartong från mitt föräldrarhem, där fanns ett https://www.inet.se/produkt/6900347/fractal-design-array-r2-3... med en PSU, dock osäker på w-antal, kan vara 300w eller 450w, kan kolla om intresset finns ?
Har en hel kartong med fläktar, CPU kylare och andra tillbehör som också kan tänka sig hitta till bättre behövande.

MVH

Av Wastafari

Tangentbord: Roccat Vulcan 120 Aimo

Resultat: THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER LAZY DOG

Av Wastafari

Återbrukar tråden, söker också någon att spela med. Är ny-gammal i spelet, Caustic main. Gold 1 rank för tillfället. Men har inte stabiliserat mig utan klätttrar fortfarande denna sesongen

Av Wastafari

Sitter ändå endel på forumet, men är sämst på att lägga namn på minnet, men ett namn som jag ser i varenda tråd där någon söker hjälp/svar är:
@mrqaffe så han borde bli årets medlem.

Av Wastafari
Skrivet av ChaosClocker:

Sätt upp en subscription för att slippa annonser? Då får era medlemmar möjlighet att direkt stödja Sweclockers vilket jag tror en del genuint vill och samtidigt slippa annonser.

49kr/månad? Vart skriver jag in mina kortuppgifter?

Hade nog kunnat lägga 49:- OCH ha annonser på för SweC Stör mig inte alls på annonserna här. Är när jag tvingas till att se annonser, typ popups, i videos och när de täcker en halv hemsida som jag får spunk.

Av Wastafari
Skrivet av ch1ppo:

@Wastafari: Precis som du säger är det ingen tull och ingen moms heller, den är inräknad i priset. Du ser dock två priser på deras store. Priset med "VAT incl." är priset med moms som du också betalar vid köp.

Smutt! då är det ju en ganska stor prisskillnad! Tack för svaret