Inlägg

Inlägg som Wastafari har skrivit i forumet
Av Wastafari

@lolrazz: Kolla upp V-MODA BoomPro

Av Wastafari

Då är frågan, vad har du/ni för moderkort? Hur kan isf vissa microfoner låta bra medans andra inte?

Av Wastafari

@lolrazz: Vad är det för mic du är ute efter? och om jag förstår dig rätt så vill du ha trådade lurar med studiokvalitet?

Av Wastafari

Ta ut kortet och kolla efter brännmärken på moderkortet, Finns risk att datorn ä'r stekt. Kolla på grafikkortet och se om du kan se vad som brunnit. Sätt inte in något nytt i datorn utan att dubbelkolla alla kontakter. och dra för gudsskull ur kontakten ur väggen innan du pillar på något!

Av Wastafari

AKG n700 eller philips fidelio x2 kan annars rekomenderas. Philips hittar jag dock inte i sverige längre

Av Wastafari
Skrivet av lolrazz:

Okej, tack! Kollar på beyerdynamic 1770, har du någon input på dessa?

Well, de ska ju vara en uppgraderinbg på custom one pro. Svårt att tro att du bli missnöjd. Har dock inte testat de själv

Av Wastafari
Skrivet av lolrazz:

Har en kompis som har dessa lurar också och han är nöjd. Min kompis hade även denna mic men fått byta ut den vid 2 olika tillfällen, micken gick sönder ganska snabbt.

Bytte hela kitet 2 ggr, tredje gången så köpte jag en annan mic och satte på sladden.. köpte en mic för 49 på claes ohlsson som hade bättre ljud än den "konservburken" till mic, gillade dock sladden då man kunde ha den micen där på:

https://i.ebayimg.com/images/g/TicAAOSwD0lUbdPU/s-l300.jpg

Efter något år så dog sladden igen och valde då att gå på separat mic istället. Fungerat klockrent i 2 år nu. Haft Custom one pro i säkert 4+ år och de fungerar bra.

Av Wastafari

@Bananen12: tror du taggade fel person :')

Av Wastafari

Kanske dum fråga då du ändå verkar ha bra koll på sakerna, inte glömt att sätta i en strömsladd, typ CPUns 6/8 pin?

Frågar pga egen erfarenhet .. *awkward

Av Wastafari

@anon298854: inte direkt bra jämförelse när man ser i slowmotion.

OT: Jag gick från 144 - 120 hz och märker NOLL skillnad. skulle påstå att det räcker med 144 eller max 160 hz allt över betalar man bara för att det ska stå fina siffror någonstans.

Av Wastafari
Skrivet av MyScnd:

@lolrazz, @wastafari - Passar det nysatta datumet bättre?

Jag är ledig men jobbar i Uppsala både torsdag och lördag. haha, Ska se om det gör att lösa! Blir bara lördagen fri så är det värt att ta tåget ner

Av Wastafari
Skrivet av lolrazz:

Jag tror jag skall kunna då, skall se om jag kan få med mig @wastafari också.

Blir tyvärr svårt, kan ju se om jag kan bli ledig men jobbar delar av den helgen! Men ska göra mitt bästa!

Av Wastafari

Är från Växjö men bor inte där just nu. Inga problem att åka ner och köra SweC häng och passa på att träffa päronen en helg! sålänge man inte jobbar vill säga.

Av Wastafari
Skrivet av MinscS2:

Lär väl dröja 2 år, precis som det gjorde med GTA V.

det va ju enbart för att koden till spelet va värdelöst skrivet och de fick skriva om nästan allt för att det skulle fungera på PC. Tror de lärt sig till denna gången.

Av Wastafari
Skrivet av ToddTheOdd:

@improwise: Boka tid är nog en liten överdrift. Men ja, 1177 kan kontakta akuten man ska bege sig till och ge förhandsinformation så de på akuten vet vad det är som gäller när man kommer dit.

Vi hade så i växjö för kanske 8 år sedan, men det togs bort då 1177 hänvisade VC-fall till oss. Vet inte hur det ser ut på de olika sjukhusen nu. Men det du säger kan absolut stämma

Av Wastafari

hade kunnat tänka mig runt 2-3k för den datorn. och då skulle jag säga processorn och moderkortet är 1500 av det. kanske gått ner lite mer senaste året men köpte samma processor, ram, moderkort och ett B-chassi för 1500 förra året.

Av Wastafari

@Roenlond: OMG, Älskar det! bara tuchen med Modermodemet i hårdisken osv. Sitter och ler stort. Sjukt bra! även om den inte hade varit självklara valet för mig så gör det den sjukt "personlig" till swec och därför tycker jag den är amazing. Finns fler bra designer i tråden. Lycka till!

Av Wastafari

@Zipparn: håller med dig om att den jag länkade verkligen inte är optimal, men tycker ändå det är snyggare när mattan är mer utfylld! Gillar ditt förslag!

Av Wastafari

@EJJNAR: Påminner om min chinamatta jag har idag! den skulle vara lite mer "utdragen" eller zoomad så den täcker större del av mattan!

tips på förfining av mattan och vad jag menar

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1547/8873/products/product-ima...

Av Wastafari

dra åt h-vete. 32 183,21:- för 114 spel på 7år.. cs skinsen drog nog iväg lite..