Inlägg

Inlägg som Wastafari har skrivit i forumet
Av Wastafari

Haft två lurar med windows, hade Wp i runt 5 år, Först när HTC 8x kom ut 2012-13 någongång. och sen när Luma 1050 släpptes. Jag va supernöjd med själva telefonen i sig. älskade operativsystemet, fanns de appar jag behövde, typ bank, sociala medier osv. Men är än idag inte så keen på appar. Kör bla facebook via webbläsaren även i telefonen.

Nackdelen för mig va buggar, typ att telefonen stängde av sig med 20% batteri pga "tomt batteri" eller att den frös någon gång i månaden och startades om. Drygt när man väntade samtal och telefonen stängt av sig..

Gick över till LG G6 för 1,5 år sedan. Kan fortfarande sakna WP UI, men android är stabilare nu. Till skillnad från min galaxy S2 som la av 9 ggr på tre lurar, därav bojkott av samsung/android telefoner ett tag.

Av Wastafari

Nu börjar man bli otålig, Behöver ny matta!

Av Wastafari
Skrivet av Campaigner:

Man brukade säga att om man har en normal kropp utan synliga muskler så ska man väga 10 kg under sin längd. Så du ska väga 76kg....
Så du e absolut överviktig. Möjligen fet t.o.m. enligt BMI.

Så mitt råd, crossfit!

jag är 187 och när jag vägde 78 pga sjukdom så va jag en speta där man kunde räkna revbenen genom tröjan.. Jag har en bra kropp runt 85, man ser fortfarande magmuskler även om jag inte tränat på 8 år. inte mer än att jag cyklar överallt.

Jag säger gå efter spegelbild och inte bara vågen.

Hört mycket gott om Crossfit, tror det är en träningsform jag också hade tyckt om. Har inte kommit så långt bara.

Av Wastafari
Skrivet av Elektron:

Väldigt tråkigt det som har hänt.
Kan du inte kolla med din chef ifall det finns möjlighet att förvara cykeln inomhus under tiden du jobbar, eftersom du redan fått 2 cyklar stulna?

Skickades från m.sweclockers.com

Tyvärr. Jobbar på Akademiska sjukhuset i uppsala. Finns inte direkt plats, Skulle kunna ställa den i parkeringshuset nattetid, men känns som att risken är mist lika stor där då absolut ingen rör sig där då. Utanför är det ändå någon som kommer och går ibland. Men jag vet inte.
Känner mig väldigt uppgiven.

Funderar på att köpa två cyklar, en skräpcykel som jag pendlar med. och en vettig som jag kan roa mig med. Men är så otroligt sura pengar. Köper en bra cykel just för att jag cyklar dagligen, året om, i alla väder. Så vill inte ha en skräpcykel som man inte njuter av att cykla på. Men klart jag får ju ingen cykel att njuta av när den blir stulen 24/7 i vilket fall.

Av Wastafari

Min cykel för 13500 blev stulen den 24/6, den va då 14 månader gammal. Fick ut 70% av nypriset på försäkringen efter självrisken dragits av. hade jobbat natt och satt i telefonkö halva förmiddagen. beställde sen en ny cykel. fick lägga 3k i mellanskillnad efter fösäkringspengarna dragits. Men efter 3 veckors väntan på leverans och lika många framflyttade leveransdatum så avbeställde jag och drog ner och köpte en lokalt istället.

Den nya cykeln inhandlades den 10/7, gick då på en kostnad av 10500:- dvs 2k mer än försäkringspengarna.

Inatt blev den också stulen utanför jobbet...

Första cykeln hade dubbla lås. Ett ramlås och en vajer till framdäcket, men den va inte fastlås runt någon fast punkt.

Den nya hade ramlås, bygellås i framdäcket och en vajer som satt runt en lyktstolpe.

Fick cykla till jobbet två gånger och hem en gång.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sitter nu i telefonkö igen, Just nu på plats 29.

Av Wastafari

@bsk!: kollat razer lancehead?

Av Wastafari

Kommer säkert bli hatad, och finns en chans att man får något billigt skit från Wish, Men kan rekommendera detta. Jag har precis samma setup förutom en Yamaha AG03 mixer. Men en kompis ville köpa samma mic som jag men valde då denna AMP/DACen istället. Låter klockrent!

USB interface, AMP/DAC: https://www.thomann.de/intl/behringer_u_phoria_umc22.htm
Bordsarm: https://www.thomann.de/intl/millenium_ma2050_tischmikrofonarm...
Mikrofon: https://www.wish.com/product/59d9d3185260581f2e17c504?source=...

Finns även kit på wish med samma eller liknande mikrofon och arm, men för billigare peng. Jag hade dock rekommenderat denna armen jag länkat då den är lite större och lättare att putta undan när den inte behövs.

Mikrofonen håller ännu, även om det är åratal jag köpte den och den har slängts runt under ett par flyttar och åkt i golvet ett par gånger när jag hållt på och krångla med sladdar osv. Sålänge man har en XLR kontakt och en amp så är den otroligt prisvärd. skulle inte rekomendera om man gör direkt via usb eller 3.5mm som det finns varianter av på wish.

EDIT: totalpris blir strax över 1k, och AMP/DAC kan finnas billigare, men kan inte lova att det blir lika bra, om du har tur så kan du använda någon rabattkod på wish och hitta samma modell av mikrofon fast något billigare.

Av Wastafari

Efter flytt, fick 1000/1000 i 6 månader, därefter kör jag nog 250/250 alt 500/500

https://www.speedtest.net/result/8228898194.png

Av Wastafari
Skrivet av ecce:

hahaha, jag va tvungen att söka upp föra tt kolla vad fasen som hände, inte sett något sen INNAN omröstningen! Behöver ny musmatta nu.. Kul att du skrev för ett par h sedan bara

Av Wastafari

För er som söker att uppdatera hemmet lite mer än med bara teknik så har även
https://www.kitchnsverige.se/
Green week, 25% på alla varor med ordinariepriser + en hel del annat med upp till ~80% rabatt.

Av Wastafari

Hade en kombimaskin i min förra lägenhet, det va en cylinda, oklar modell. Hade också luddfilter och jag tyckte den va helt underbar. Perfekt att slänga in en tvätt innan jobbet och komma hem med ren och torr maskin. Det tog dock väldigt lång tid att köra båda programmen efter varandra. Men planerade man bra så va det en gudagåva.
Hade inte plats för mer än en maskin så detta va bästa sättet att få båda delar.

Det va en modell från 2017 iaf.

Av Wastafari

1000/1000 via föreningen, de förhandlade från comhem 100/100 till bahnhof Gbit för knappt ett år sedan

https://www.speedtest.net/result/8206514368.png

Av Wastafari

Wallenstam.se
bonova.se
byggvesta.se
uppsalahem

Finns massor och jag har flyttat ett par ggr med under ett års kötid i Uppsala.

Av Wastafari

Kungarike kommer: Befrielse
Los Angeles svart
Död Ö tidvattenvåg
Livet är feodal
Grund
Djup sten galaktisk
Döende ljus
Den äldre skriftrullen: Himmelkant

Skrivet av drefk2000:

@ZalZeRoz: Nä.. det heter inte devil maybe cries.. det heter devil may cry

Djävulen må gråta?

Av Wastafari

Fick dom mitt på dagen, Betalade av sista på min skuld jag hade på en gång! skönt att vara helt skuldsanerad nu!

Av Wastafari

Hade varit PERFEKT.. ledig fredag men ska flytta.. vafan, missade växjö pga jobb och nu detta. haha, hoppas på fler chanser!

Av Wastafari

9 av 10, missade näst sista. Attans! Dock otroligt kul quiz!

Av Wastafari
Skrivet av MyScnd:

Hoppas det är fyra veckor semester, då får du iaf någon form av "kompensation" för att du inte kunde komma

Självfallet, semester i Vietnam, nästan värt att boka om för att kunna vara med på denna festligheten! - men bara nästan

Edit:

Skrivet av anon14781:

Finns det något sådant i Uppsala med, där Swecare möts?

Närmre mig, då hade jag kunnat vara med även om jag jobbat!

Av Wastafari

Köpte det under mellandagsrean för 990 tror jag. Gick från logitech g213 membran tangentbord till detta och är väldigt nöjd. känns bra att skriva på. tycker det är snyggt som fan, Enda jag kan anmärka på är att jag ibland kan höra fjädern låta lite på mellanslag. Men bara om jag trycker mitt på. hörs inte om jag trycker lite mer åt sidan på den.

Av Wastafari

@MyScnd: Jag kan inte.. jag är ledig fredagen men jobbar lördag och har ingen möjlighet att byta.. Det är två veckor innan jag åker iväg i 4veckor så kan inte byta något pass innan dess.