Inlägg

Inlägg som gatsten har skrivit i forumet
Av gatsten

Jag är nyfiken på era hastigheter innan och under ert användande. Någon ni kan rekommendera?

Av gatsten

Jag köpte dold.se en månad den 1e april. Jag kan överhuvutaget inte använda ngt torrentprogram och surfa kan jag knappast heller göra. Skulle tro att det är långsammare än mitt första modem, 28.8....

Någon som har ngt tips på vad som kan vara fel? Kör enbart windows brandvägg och har comhems 50/10...

Tacksam för hjälp för sugigare öppettider på helpdesk än hos dold.se får man leta efter!

Av gatsten

Här är svaret från Dold.se angående

"Hur kan ni garantera min anonymitet?
Du kommer alltid att vara anonym på de sajter du besöker, för din internetoperatör, och för de system du använder på nätet. Den enda gången du riskerar din anonymitet är om du skulle använda tjänsten för något som är illegalt. "

Hej xxx, IPRED-lagen omfattar endast internetleverantörer, vi säljer en internettjänst.Vi är därför inte lagskyldiga att samarbeta med myndigheterna i dessa fall. Vi kommer endast att samarbeta med myndigheterna om tjänsten missbrukats i samband med ett brott somkan leda till ett fängelsestraff, på minst två år.
Vänliga hälsningar,Andrew

Av gatsten

Jag har vidarbefodrat denna fråga till dold.se och inväntar svar. återkommer

Av gatsten

Tack Davvan för inlägg men det är nog som du säger gamla uppgifter för i deras faq kan man få svar på att: Man kan göra allt som man vanligtvis gör men göra det som anonym samt att man kan fildela (vilket stod som separat fråga)

Av gatsten

Sökt tidigare i andra trådar. Så som jag förstått det så är man så säker som det går att vara. Ipred kan tydligen bara kräva information genom/av din internetleverantör och således inte dold/relakks osv.

Det är så eller? Ngn annan?

Av gatsten

Okej. Jag tackar alla än så länge för all hjälp. Verkligen snällt. Fortsätt gärna skriva om ni kommer på ngt nytt:)

Mvh Peter

Av gatsten

Tack, men då är det alltså typ alltid det märks lite långsammare? Det är ju bara undantagsfall man inte har en massa som ligger och tankar samma fil... eller?

Av gatsten

Fler öppna anslutningar? Vad menar du med det? Jag är ganska ny på det här:)

Av gatsten

okej, det låter ju väldigt bra. Det fungerar bra med torrents och liknande? En helt oskyldig fråga;)

Av gatsten

OKej? Men det måste ju i värsta fall kunna gå att kontakta dem? De måste ju kunna lösa det tycker man. Ring eller maila imorg bara?:)

Av gatsten

Surt men det måste väl gå att fixa? Du har vista ser jag. Själv kör jag 64bit men det måste väl så klart fungera med båda. Så småningom;)

Lycka till och skriv gärna när du klurat ut det:)

Av gatsten

Ja, till den 1e april måste man defintivt ha hittat ett alternativ. Tyvärr.

Av gatsten

ja, verkar så. Du provar ändå eller?

Av gatsten

Aha. Då är det kanske som ph33r skrev ovan att de är samma företag? Skulle ju onekligen förenkla ens val ngt. Relakks/Flashback eller Dold.se...

Av gatsten

Tack flashen. Vore trevligt med lite info sammanställd i en tabell på eventuella förluster. Själv lutar det möjligen åt Relakks. Kanske vore något för Sweclockers att spika högst i forumet sen?:)

Avvaktar din åtkomst flashen:)

Av gatsten

jag tror de kan spåra dem, ja.

Av gatsten

Tack för svar Allex men det är ju det som är frågan:) Jag efterlyser gärna fokl som provat endera tjänsten och kan redovisa om de är nöjda och hur pass bra hastigheter de kan uppnå gentemot sin faktiska uppkoppling.

Någon?

Av gatsten

Tack Hamilton. googlade och hittade den på http://www.idg.se/2.1085/1.77416
Den är dock över två år gammal och kanske har en del hänt sen dess? Anses Relakks fortfarande vara den bästa? Läste i testet att de får ca 30% lägre hastighet vid användade men det får man kanske ta?

Några fler förslag?

Av gatsten

Om jag har "rent mjöl i påsen" eller inte har inte med min fråga att göra.