Inlägg

Inlägg som Utopolitan har skrivit i forumet
Av Utopolitan
Skrivet av Klokibland:

Beställde min strax efter kl 12. 19nov. Frågade dom idag på IG och fick detta svar. https://ibb.co/vw7vdtB

Vi som kunnat beställa av EG ska alltså få på utlovat datum.

Går tyvärr inte att lita ett skit på detta. Blev f*ckad av Netonnet tidigare idag.

Av Utopolitan
Skrivet av DonviiCorleone:

Den personen som ta hand om IG kontot säger att de kommer inte att göra det...

Vad menar du? Vem har sagt vad, när och var?

Av Utopolitan
Skrivet av NorthBadass:

Stannade kvar för att fråga. Tog ett jäkla tag haha!

De har ingen tid bestämt när de ska öppna. De kommer även inte säga till innan de öppnar utan de som bevakar produkten kommer få Mail samtidigt köpknappen aktiveras

Satan vilken stressig dag det kommer bli. Inga mejeriprodukter för mig imorrn mao.

Av Utopolitan
Skrivet av jeppe109:

Ni som bokat förra året men inte får någon i år, vad tycker ni om att er återförsäljare öppnade förbokning så tidigt och fortsatte ta emot förbokningar utan att veta om hur många enheter dem till slut skulle bli allokerade?

https://bangkokhasthemnow.files.wordpress.com/2012/02/sverker1.j...

Av Utopolitan
Skrivet av Shakermaker:

Haha, jag slog till med en beställning förra veckan och fick mail att den packats.

Dags att läsa på lite känner jag. Finns det ens vettiga spel? Har PS4 idag och för min del är det nog bara Fifa och NHL som är intressant och de verkar väl först bli "revolutionerande" till nästa upplagor?

Kanske finns några spel till sonen så att det är värt att behålla den?

Du måste ha beställt från Netonnet i fredags runt lunchtid isf? Gick du bara in sporadiskt på sidan och såg att det gick att beställa? Kan meddela att du hade en obeskrivlig mängd tur isf Vinna 2 miljoner på lotto-tur.

Av Utopolitan
Skrivet av planis83:

Vad kul för er... verkligen... en annan som beställde för över ett jävla halvår sedan lär ju få vänta till midsommar...

Det är bara kass RNG.

Av Utopolitan

Stöd för 120 hz betyder fuck all om spelet ändå inte klarar av att outputta någorlunda stabila framtimes. Digital Foundrys video där de jämför Devil May Cry 5 på PS5 vs XsX belyser detta i mind expanding detalj (postades tidigare i tråden).

VRR däremot... där har ni årets julklapp. Och det klarar bara de nyare TV-apparaterna.

Av Utopolitan

Ett stort grattis och FUCK YOU till alla som får på release från Webhallen

Som tur är finns det pornografi och alkohol för alla oss andra!

Av Utopolitan

Till er som bokat tidigt hos Webhallen och knarrar över deras kommunikation: tänk på att det finns en ocean av fårskallar som jag där ute som inte ens vet om det blir PS5 före sommaren.

Var glada att ni ens har chans att få till release

Av Utopolitan
Skrivet av redberg32:

Elgiganten och Netonnet. Mediamarkt är bokade långt fram i tiden, sista uppdateringen på deras sida var att man var beräknad att få en hösten 2021 om man beställde!

Tack för infon : )

Av Utopolitan

Var: Webhallen
När: September 2020
Modell: Med skivläsare
Status: lol

Av Utopolitan
Skrivet av anon259415:

För oss som inte förbokat, är det kört till 2021 att få en PS5? Ser att Netonnet säljstartar den 19/11 men finns det fler butiker man ska ha koll på?

Vad jag förstår har Netonnet tagit förbokningar precis som alla andra, vilket innebär att de inte kommer att ha enheter tillgängliga för beställning den 19e. Jag tror att det kommer att krävas en enorm skopa tur för att få tag på PS5 i butik, utan förbokning, före 2021. Det är många, många som redan står i kö som inte kommer att få tilldelning 2020, eller ens under första kvartalet 2021 ^^

EDIT:
Går man bakåt i tråden verkar det som att några butiker faktiskt har begränsat antalet bokningar till antalet enheter i första leveransen (till skilnad från Skithallen), Elgiganten verkar vara en? Och kanske MM och Netonnet? Är det nån som har lite mer säker info kring detta? Dessa kan vara värda att hålla koll på isf.

Av Utopolitan

Ska förbi ICA och sen Webhallen efter jobbet. Ska lägga på minnet att köpa 24-pack ägg och mata på deras fönster!

(JK skulle aldrig behandla mina ägg så)

Av Utopolitan
Skrivet av Vresigg:

Fick precis detta av webhallen support via chat.

Marcus S 14:25
I slutet av denna eller början av nästa vecka kommer mail skickas ut för bokningar av PS5 som säger hur det ser ut för release etc.

Ser ut som en bibelvers.

Av Utopolitan
Skrivet av AmpRC:

Om scalping är rätt eller fel är svårt att avgöra, även för försäljning av enstaka antal, men jag har min personliga åsikt även där. Oavsett för det med sig en otroligt dålig stämning som jag personligen helst undviker på Sweclockers. Det finns andra kanaler som dedikerade till denna typ av försäljning, så som tex Facebook, Tradera och Blocket.

Låt personer sälja sina prylar och bristvaror där så vi kan behålla Sweclockers fina anda för lång tid framöver. Jämförelsen kan göras kring politik som är förbjudet då det skapar just så dålig stämning i forumet.

Ska förtydliga att det naturligtvis är 100% ok att inte hålla med SweClockers i deras beslut. Men det finns olika sätt att i så fall lyfta fram det på. Och det finns undantag i tråden från det jag skrev.

Av Utopolitan

Man kan inte annat än skratta åt det faktum att nästan alla i tråden som motsätter sig detta har lagt upp slarvigt formulerade inlägg utan vare sig sakliga argument eller en tillstyemmelse till intresse av en behärskad, nyanserad diskussion - och sedan dumförklarar de precis varenda jävel som är av annan åsikt.

Det säger rätt mycket.

Av Utopolitan
Skrivet av isbjoern:

Webhallen verkar ju ha misslyckats med Xbox lanseringen så tror inte någon här inne ska ha alltför höga förhoppningar inför nästa vecka..

Skulle du kunna utveckla närmare alt. länka till källa?

Av Utopolitan
Skrivet av lambdan:

PlayStation 5 backwards compatibility tested - and it's fantastic https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-playst...

https://www.youtube.com/watch?v=bKQ6NeTjccA&feature=youtu.be

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is the perfect kick-off for the next generation https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-marvel...

Underbara nyheter! Hoppades verkligen på att kunna köra Sekiro i 60 fps, verkar som att mina drömmar infrias : )

Av Utopolitan
Skrivet av stocken:

finns rapporterat i tråden redan (för 3.5h sedan)

Och ändå gick jag igenom de fem senaste sidorna två ggr specifikt för att kolla att ingen postat samma tidigare, men så fan låg det där ändå. Otroligt. Nåväl, raderat.

Skrivet av Fozzy:

Mail dök ner i brevlådan nu ang Digital Edition från Mediamarkt.

” Hej käre kund,

Tack för att du valt att förhandsboka PLAYSTATION 5 DIGITAL EDITION hos oss på MediaMarkt.

Som du säkert känner till är efterfrågan på PLAYSTATION 5 DIGITAL EDITION extremt hög. Vi tillämpar kösystem ”först till kvarn” på alla våra förhandsbokningar.
Vi har gjort allt vi kan för att så många kunder som möjligt ska kunna få sin produkt på releasedagen. Dessvärre får vi in färre konsoler än vad vi har bokningar.

För tillfället är din leverans obekräftad eftersom den uppskattade volymen för november – mars är fullbokad.

Så snart din produkt lämnat vårt lager kommer du att få ett bekräftelsemail som innehåller en spårningslänk där du kan följa din sändning.
Observera att leveranstiderna är preliminära och kan komma att ändras. Vi gör allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. ”

Sommar 2021 Let’s go!

Förbokade på Webhallen i september i år - har börjat förbereda mig mentalt på tilldelning nästa höst, baserat på all info som börjat trilla in från andra åf. Känns inte ens som en överdrift längre. Skevt.

Av Utopolitan
Skrivet av Fearnox:

Jag kommer mest spela PS4 spel på PS5 första året och väntar till och med på att spela vissa av PS4 spelen som jag köpt, eftersom att dem kommer fungera mycket bättre på PS5.

Skrivet av Fearnox:

Eftersom att PS plus collection verkar vara exklusivt till PS5 och att man får en väldigt mycket bättre upplevelse tack vare prestandan, så skulle jag rekommendera att man sparar sina pengar tills man har råd med PS5 istället.

Detta vet vi inte tillräckligt mycket om i dagsläget. Vi vet inte vilka spel som kommer att dra nytta av den extra prestandan, eller i vilken utsträckning. Ett par utvecklare har gått ut med en del vaga löften, men de är just det, löften. Kanske ska försöka att inte ta ut svängarna för mycket innan vi har faktiska tester på bordet?