Inlägg

Inlägg som Naque har skrivit i forumet
Av Naque

Låter som något Copyswede skulle göra. "Bredband kan användas för privatkopiering, så vi har infört en ny avgift, 10kr per GB"

Av Naque
Skrivet av 037180:

Är det ok att vara förvirrad när man skriver här?

http://i.imgur.com/cwDX14J.jpg

Fick detta precis genom brevinkastet på dörren, jag hänger inte ens på flashback. Jag tror jag reggade mig där i 1900-frös-ihjäl men har inte närvarat där.

Är förvirrad som tusan.

Skickades från m.sweclockers.com

Haha var väldigt förvirrad tills jag läste kommentaren efter din. Trodde det stod "häll kaffe på flashback"

Av Naque

Är riktigt förbannad. Blev påkörd av en dåre innan en korsning påvägen hem idag. Föraren smet. Men det gick bra, inga skador, bara arg.

Av Naque

Hoppas verkligen det blir något, då kan jag äntligen spela mina 360 spel jag sparat på sedan konsolen dog :/

Av Naque

Måste det vara sluten vattenkylning? Du kan få en väldigt bra luftkylare för 850kr, tänk förstås på att den ska få plats...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2604157

Av Naque

Har du inte möjlighet att öppna upp datorn och lyssna på de olika delarna?

Lite svårt att formulera något från dumparna då alla fläktar ser ut att varva ganska högt konstant. Prova att koppla fläktarna till en fläktkontroller och kör dem på det lägsta, det ska följa med en sådan till ditt chassi.

Av Naque

Grafikkort, mer ram. Du sa att datorn lät mycket? Vad är det som låter? Kanske byta cpu kylaren om det är den.

Om du byter moderkort tror jag du behöver ominstallera OS:et för optimal prestanda (kan någon bekräfta detta?), vilket är lite jobbigt.

Utöver det så kanske du kan klocka prollen lite

Av Naque

Är mitt ljudkort döende?

God kväll Sweclockare!

Jo det startade denna vecka. Helt plötsligt var ljudet från högtalarna ovanligt lågt så jag behövde skruva upp dem en hel del för att få en normal ljudnivå. Efter detta fenomen märkte jag kraftig brus (coil whine?) när man satt i olika spel menyer. Och för inte så länge sedan blev ljudet ojämnt i vänster och höger högtalare.

Det är inte mina högtalare. Provade med ett annat par, samma problem. Provade med hörlurar, samma problem de med.

Kännetecken på att kortet håller på att dö?

Ljudkortet är ett Asus Xonar dx för övrigt...

Av Naque
Skrivet av INCSlayer:

AMD Phenom II X4 945 (3,0 GHz)?
jag minns min 955 BE det var inte igår jag använde den

Nä det var de ju inte (ಠ╭╮ಠ)

Av Naque
Skrivet av Србо:

Kommer inte uppdatera drivrutinen, helt onödigt för jag är inte intresserad av Battlefield 4 mod som detta spel tydligen är. Ser inte på något sätt snyggt ut. Uppenbart dåligt optimerat när dom kommer med hutlösa krav som om det gällde grafiskt mycket snyggare än Battlefield 4.

Varför inte prova spelet innan du snackar skit, betan är trots allt GRATIS...

Av Naque

Tycker det kör väldigt bra, bättre än bf4 i prestanda. Kör 1440p high med riggen i signaturen på drop zone och får ca 40-60

Av Naque
Skrivet av mrqaffe:

Den saknar i stort sett alla möjligheter till justering men passar den dig så varför inte, men kvaliten är inte den bästa, har nött hål på konstlädret på flera och plåten i underredet spricker ofta.
Det märks att det är en billig stol.

Då är vi minst sagt oense. Använt min väldigt mycket men inga hål och inga sprickor i plåten. Justeringarna som finns räcker väl för mig

Av Naque

Säg vad du vill om Ikeas produkter men jag tycker Markus kontorsstol är riktigt bra. Haft den i ca 4 år inget gnissel alls. Dynan är fortfarande bekväm. Mycket svalare än alla andra kontorsstolar jag testat. Priset är inte fel det heller

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/

Av Naque

@Sisyfos: Grymt

Av Naque
Skrivet av Trebsor:

Känns som en rejäl satsning för att få "Årets datorbutik". Förutspår dock att det kommer spåra ur med hembesöken så att de får sluta med dem och kommer således se ut som bad guys istället.

Gratis support kan man ju få redan genom Sweclockers

Kan man få hembesök av sweclockare?

Av Naque
Skrivet av sniglom:

Låter utmärkt. Vi behöver att programmering flyttar från specifika teknikutbildningar och kommer in exempelvis i naturprogrammet eller ännu hellre redan i hög- eller mellanstadiet.

Att ha sett en if-sats, while-loop och for-loop är inte kärnfysik, det ligger om något mer i tiden än exempelvis träslöjd.

Absolut! Saknade programmering när jag gick natur. Det enda programmerings relaterat jag kunde välja i natur var spelutveckling vilket inte var mycket programmering alls.

Av Naque
Skrivet av Christley:

ingen aning hur det kommer lösas. jag kommer supporta iden rakt igenom även om det blir ägaren som får betala det. fyllon hör inte hemma på gatan, oavsätt fordon

Jag håller helt med men det finns bättre sätt att göra detta på. Typ alkolås som standard på nysålda fordon från och med 2018? ABS på mc över 125cc ska ju bli krav på nysålda från och med 2016, enligt EU. Varför inte sköta det så?

Har lite bråttom, vet än inte hur det kommer tas i bruk förstås :/

Av Naque
Skrivet av Christley:

asså vad fan är fel på människor som står emot det här? speciellt bara för att "bilar har det inte, varför ska motorcyklar". kanske för att det räddar liv, och man måste börja i någon ände?
många av punkterna är satta för att skydda andra och motorcyklisten, och vissa av dom bryter helt emot lagen, och du stör dig över att man kan bli straffad för det?
vissa människor alltså.

den enda jag anser fel är "21. Beslagta motorcykeln vid grova hastighetsöverträdelser."

Visst är det en utmärkt ide vilken jag tycker alla fordon ska ha men om det nu godkänns betyder det att jag måste betala trafikverket så dem kan installera ett alkolås på min mc för annars har den körförbud?

Av Naque

Ifall detta godkänns så kan alltså jag bli straffad om någon stjäl min hoj för en bustur, vafan

Av Naque
Skrivet av turbotomte:

detta svar fick jag från en butik nu.

"Grafikkortet som du har fungerar å köra med en 144hz skärm via DVI-DL utgången som jag ser att ditt kort har.
Däremot så har du ingen nytta av en G-sync skärm med det grafikkortet.
Skall du ha ett vettigt grafikkort för G-sync så är det GTX 970"

tankar?

G-sync ska fungera med 760 så jag vet inte varför de säger så...

https://en.wikipedia.org/wiki/G-Sync#List_of_G-Sync_enabled_G...