Inlägg

Inlägg som Kenneth har skrivit i forumet
Av Kenneth
Skrivet av trattgunnar:

Oj, tråkigt att höra för oss läsare. Du är säkert själv glad över att du tagit steget, såklart! När får man höra vart du ska trumma vidare?
Edit: såg att du är uppe i 599 artiklar. Kommer du komma upp i 600 måntro?

Det kommer jag göra! Har en på lager som ska ut senare

Av Kenneth
Skrivet av Mindfighter:

Trummis? (digitala trummor)

Nja, blir inte något med trummor. Vill gärna kunna betala räkningar också

Skrivet av Quim:

Förhoppningsvis dyker du & Jacob, likt Emil upp på stora live-event/samarbeten i framtiden

Lycka till på nästa uppdrag!

Det gör vi nog!

Av Kenneth
Skrivet av Lagers:

Vad synd att du slutar, du var en klippa på det mesta!
Vad har du tänkt att göra istället? Samma bransch eller något helt annorlunda?

Tack
Kommer inte bli något skrivande/recenserande längre men fortfarande hålla på med datorer och hårdvara.

Av Kenneth
Skrivet av Callemedskägget:

Minns hur jag klev in på det gamla kontoret och träffade dig för första gången, i det där ganska stökiga Swec-rummet. Du kändes självklar där, fastän du bara hade varit där i någon månad.

Tack för all hjälp! Du ställde alltid upp, oavsett om det gällde att få till den perfekta snurren på en mugg på en chassifläkt eller låna ut prylar. Trots att jag var kass på att lämna tillbaka dem.

Lycka till med nästa utmaning! Inte för att du behöver det, du kommer lyckas med vad det är. Om det inte innebär gluten.

<3

Skrivet av HappyPie:

Tack för den här tiden, uppskattade speciellt recensioner och tester kring spelmössen och tangentborden Inte många av de större tech-media som testar mössen så de kommer bli ett litet tomt hål där.
Lycka till med de du har framför dig och jag hoppas att du finner (funnit?) en trevlig utmaning. Man blir lite sugen på att veta vad du har för dig i framtiden

Kenneth 2.0 eller någon annan kan nog ta över dom testerna

Skrivet av Enviro:

Riktigt tråkigt för oss alla, men kul för dig! Även om vår tid tillsammans blev lite kort måste jag ändå säga att det varit en fröjd att i alla fall fått fira Kenneth-dagen med dig. Tack för alla texter genom åren och lycka till med allt!

Även om Kenneth-dagen i sig är ganska dum så var det en fin grej och en väldigt god kaka!

Skrivet av Cerb:

OnT: Kul att du tar nästa steg och försöker finna något annat du brinner för!
Tråkigt för mig som kommer sakna ditt face i kommande fredagspaneler, när jag lutar mig tillbaka i min fåtölj med en kall öl

Du får köra något AI-program som byter ut dom i fredagspanelen med mitt fejs så är allt lugnt igen.

Av Kenneth

Blir nog Plus Extra för mig sen när det lanseras. Skönt med lite fler titlar man bara kan plocka hem och börja lira ganska snabbt

Av Kenneth
Skrivet av Starric:

Du glömde Gaming Xtreme FTW där, så hur ska jag veta vilken tillverkare det är?

Mitt var direkt från Nvidia, sen kommer tillverkarnas egna suffix

Av Kenneth
Skrivet av UndaC:

Ja eller hur. Saknas ett 3080 Super med 16 GB nånstans där

Ge mig RTX 3080 Super Ti Ultra Boost Turbo OC

Av Kenneth
Skrivet av Zpnk:

Vid beställning så fick du frågan "och potatis?", dvs hon frågade vilken variant du ville ha... men du svarade bara "ja tack"

haha låter verkligen som något jag skulle kunna säga.

Skrivet av dbxxx:

Lycka till på nya äventyr!

Skrivet av Flutters:

Lycka till!
Kommer sakna dina test/recensioner

Tackar

Av Kenneth
Skrivet av ducedo:

Jag är lite förvånad att det inte verkar dras några paralleller till föregående race på denna banan. Leclerc hyllas för att han ställde sig på bromsen och "lurade" Verstappen precis innan DRS-linjen. I förra racet så gick Internet i taket över att Verstappen ställde sig på bromsen och försökte släppa Hamilton innan DRS-linjen. En gång är ingen gång men när det nu verkar ha blivit en vedertagen strategi att tvärnita på banan så behöver nog någon förändring ske.

https://pbs.twimg.com/media/FO4DbozXEAMIZiv.jpg

Fast det är ganska stor skillnad på att medvetet tvärnita när någon är precis bakom och att tvärnita när andra föraren är synligt bredvid en.

Av Kenneth
Skrivet av Überklass:

Tack för den här tiden! Hoppas att ditt nya vägval blir något extraordinärt, typ Sveriges nya E-sportsminister eller liknande

Fråga, blev det en Staffordshire Bullterrier?

Det blir något annat roligt men inte riktigt det

Inte än men vi vill fortfarande ha en liten mysklump. Ska leta rätt på en bra uppfödare efter flytt som också sker nu i april.

Skrivet av Zpnk:

Tack för din tid Kenneth! Hoppas verkligen du kommer trivas med vad du nu än väljer att sysselsätta dig med i framtiden!

Glöm in bort att du vill ha potatis till maten (om du minns meet & geek i Gävle )

Tack själv, och det kommer jag nog!

Jag minns Gävle men inte "potatis till maten", vad var det om? skämde jag ut mig (igen)?

Av Kenneth

Kenneth vinkar farväl

2015 fick jag möjligheten att gå från moderator till en del av redaktionen och därmed fick något av ett drömjobb. Att sitta och testa processorer, grafikkort och allt annat hela dagarna var verkligen inget jag trodde kunde bli mitt heltidsjobb. Dessa sex år tillsammans med forumet har varit fantastiska men nu har det blivit dags att prova något nytt och april kommer vara min sista månad på SweClockers/Geeks.

För er som är nyfikna så beror inte det här på företaget utan jag själv som har tappat drivet och suget, mycket troligen på grund av corona-tiden. Istället för att prutta runt här i halvtakt är det bättre att ge sig på något nytt och låta någon annan ta över efter mig. Jag kommer fortfarande finnas kvar i forumet, läsa nyheter och givetvis recensionerna som dyker upp. Med det så bjuder jag på en länk till min första egna recension här på SweClockers.

Tack för alla dessa år. Vi syns i forumet!
/Kenneth

Av Kenneth

Jag är sjukt taggad på det här! Game Pass är ju grymt och att kunna få liknande på PS5 vore väldigt nice. Backloggen skulle växa något enormt

Av Kenneth
Skrivet av UndaC:

Vill poängtera att det förmodligen var lite som typ med konservburkar.
@JonasT hade säkert ruckat sönder det med tiden, och jag var egentligen ganska oskyldig när min väldigt varsamma hantering ledde till att låset totaldemolerades till slut.

My name is Anton Nilsson and I approve this message.

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/023/021/e02e5ffb5...

Av Kenneth
Skrivet av Knotvillage:

Nu kommer jag säkert låta gnällig men det var en av high lighten när kortet släpptes. DDR5, snabbfäste till m.2 och denna knapp. Hur kommer det sig att denna artikel kommer först nu? Är det först nu ni fått in kortet i testriggen?

Lider det kort av den välkända defekten som får dom att börja brinna?

Tror vi hade fullt fokus på CPU-erna för att se den funktionen. Jag satt i någon vecka med den knappen nästan precis framför mig utan att se vad den var till för, så mycket fokus hade testandet

Av Kenneth
Skrivet av anon150792:

Så olika åsikter = förbjudet?

Låter som en diktatur. Vad jag skrev förde diskutionen framåt dock, att du och moderatorn tycker att jag inte tillförde var för att ni inte delar samma åsikt som jag har om samma ämne.

Nej, din kommentar förde inte diskussionen framåt. Möjligen åt ett helt annat håll men annars var det bara till för att vara kränkt över att andra blir kränkta, som i sin tur hade dragit ner stämning på hela tråden.
Det är inte värt att dra diskussionen vidare i den här tråden. Känner du att det behövs mer snack om det, ta det i Feedback-forumet eller skicka in ett kontaktmeddelande.

Av Kenneth
Skrivet av KroesusSork:

Fun Light Mandarin är ju kanske det bästa som finns, vad yrar ni om!

Av Kenneth

FantaClockers - Medbor levererar massa Fanta

Vanlig sockerberikad Fanta, något mindre sockerberikad Fanta och en ytterst suspekt Fanta står på tur idag.

Av Kenneth
Skrivet av infigo:

Wittich la ut och var tydliga inför innan första deltävlingen:
1. Om man kör om utanför banan så kommer inte race controll säga till längre att lämna tillbaka platsen. Det är upp till teamet att göra enligt egen uppfattning, samt ska göras inom ett varv utifall man bestämmer sig att lämna tillbaka platsen. Gör man det inte och RC tycker de borde ha lämnat tillbaka platsen så blir det bestraffning istället, gissningsvis 5-10s i depåstoppet.
2. Ska alltid lämna en bilbredd plats om det finns en bil utanför.

Det två kommer ge mindre tjafs på radion och chans till bättre battles när de väl kommer.
Det är ju ändå de två som tillsammans gjorde mycket av kalabaliken förra året, RBR, Interlagos, monza, silverstone etc. ect. Nu är det tydligt att båda bilarna förväntas ge plats om man går in jämsides.
Så max hade inte blivit bestraffad på Monza för den krocken, men blivit på Interlagos, lewis hade fått straff i sista deltävlignen (om RC tycker lewis tjänade på att gena, vilket inte var självklart). Men främst tjafset som var i mittfältet mellan alonso och alfa bilarna har tydliga regler som hade gällt.

Så vi har upplagt för bra racing i år.

Hoppas verkligen att båda dessa hålls ordentligt. Max petade ut en del förare senast gången det var race på Jedda-banan, får se om det blir något av det igen och vad som händer i så fall. Spännande

Av Kenneth

Undra hur bra man blir om man använder alla konstiga... jag menar, väl uttänkta gaming-produkter som dykt upp på sistone. Lär bli Simple 2.0 eller något

Av Kenneth

Sjukt bra race igår! Även om jag inte är ett RB-fan så är det såklart tråkigt att det inte blev någon mer fajt där i fronten när bilarna gick sönder.
Utöver det så ser det ut som att nya bilarna gör det dom ska. Var många bilar som låg precis bakom den framför utan några större problem att hänga med, och inte dryga sekunden bakom som vi alltid såg med gamla bilarna. Det här kan bli väldigt bra!