Inlägg

Inlägg som Kenneth har skrivit i forumet
Av Kenneth

Sitter med ett par Sennheiser Game zero nu men är väldigt sugen på att byta ut till ett par Ollo S4-lurar och koppla på en modmic. Får se när det blir gjort bara

Av Kenneth

Välkommen Kenneth 2.0/Calle 2.0! Har du fått lyssna på kazoo-musik än?

Av Kenneth
Skrivet av Mahkizmo:

Aven jag kopte spelet igar, ville damma av mina gamla G27 som har legat i ett skap i flera ar.

Blev sugen och har inte nagot modernt F1 spel tidigare, har mest kort rally de ganger jag spelat bilspel.

Jag har stangt av alla assists forutom ERS, DRS och pitstop, gar endast att stanga av om man spelar pa standard och ej casual.

Kor aven manuell med koppling.

Forsta racet kom jag fetsist och snurrade i nagra kurvor, det ar utmanande och inte speciellt forlatande, basta varvet jag hade pa forsta banan var ca 5 sekunder langsammare an motstandarna

Men som nykomling i genren ar det mycket svarare att komma in i an exempelvis rally.

Har ni nagra tips och rad om vilka assists man ska ha av/pa samt bilinstallningar sa tar jag tacksamt emot input.

Bemastra kurvtagning och hur mycket man ska gasa kommer ta en stund innan man kommer in i det, bredstall och blyfot ar inte en bra kombo i F1, dock funkat fint i rallyspelen

Jag minns att jag hade på lite traction control och ABS när jag började lira F1 2012 tills jag hade lite mer koll på hur bilen fungerade. Du kan även dra på line assist så du ser vilken linje du ska ta, och när du ska bromsa osv.

Av Kenneth

Jag är väldigt sugen på det jag med! Tycker My Team-läget är väldigt roligt när man får designa, styra och fixa uppgraderingar själv till bilen. Däremot hade det varit nice om man kunde ändra fysiska delar på bilen för att få en annan look, t.ex att dom tar nosen från alla 10 team som en modell och så kan man välja vilken man vill ha.

Kritiken att det är samma spel som förra året kan jag förstå när det finns så mycket saker dom kan lägga till eller utöka redan nu. Har för mig att depåstoppen är lite mer manuella nu, men hade hellre kunna välja att ha det HELT manuellt. Försöka träffa sin depåruta, bromsa på rätt ställe och sen ta sig ut utan att riva ner sin pit crew. Det hade varit rätt nice och gjort spelet till lite mer av en sim-racer och inte blandningen mellan casual och sim som jag tycker det är nu.

Av Kenneth

Bussen funkar alltid för mig men tunnelbanan verkligen 50/50 om jag ens får komma in. provar några gånger vid en spärr, händer inget, byter spärr och så funkar det helt plötsligt. Samtidigt kan en annan person prova första spärren som nekade mig och lyckas ta sig in utan problem. Finns verkligen ingen logik i det.

Av Kenneth
Skrivet av Edin:

Vadfalls! Jag förbjöd ju bilduppladdning på swec redan år 2000. Mitt diktatorskap är över :(.

Av Kenneth
Av Kenneth
Skrivet av JonasT:

Det finns inga exakta specifikationer kring hur mycket värme kylaren kan transportera bort, men skulle uppskatta att den borde kunna hantera ett 450 W TBP-kort likt 3090 Ti utan några större problem. Vem vet, de kanske kan göra en variant med tre 120 mm-fläktar och en kortlängd på över 360 mm för ett eventuellt 600 W-kort i RTX 4000-serien.

Snart kommer det säkert ett kort med en NH-D15 fastspänd på något sätt

Av Kenneth
Skrivet av Tonasty4u:

undra om leclerc tar sig igenom

Leclerc har ju redan crashat i monaco i år, borde vara lugnt då

Av Kenneth
Av Kenneth
Skrivet av Jacob:

Fan, var så länge sen man stötte på den comebacken från dig att jag glömt bort den

Bringing back the classics!

Av Kenneth
Skrivet av Jacob:

Så går det när man hoppar på hälsotrender.

Starka ord från veganen (om det inte finns kött på menyn)

Av Kenneth
Skrivet av Edin:

Kenneth fick sluta för att varje gång jag köpte bullar så var jag tvungen att köpa glutenfri kaka till Kenneth. Det höll inte i längden. Eller hur Kenneth?

Det var egentligen för att du glömde köpa glutenfri öl till mig vid en AW. En miss är allt som räcker.

Av Kenneth
Skrivet av sʍǝɔןoɔʞǝɹs:

Fast det har väl gått åt det hållet i flera år (själv bara "läst" på sidan i typ 2-3år) och det är däråt de vill ta företaget (så jag fattar det iaf) och kan även va därför det varit så hög personalomsättning för alla kanske inte vill skriva om robotdammsugare och senaste tricksen för att vattna blommorna (på en sida för folk som älskar datorer och hårdvara)

haha kan säga att artikeln jag gjorde om roborock s7 hade inget med mitt beslut om att gå vidare. Det måste inte vara något fel på företaget heller för att man ska sluta, ibland känner man bara för att göra något nytt.

Av Kenneth

Hmm…

Av Kenneth
Skrivet av Enviro:

https://i.imgur.com/jE8Dx8x.png

Illustrationen får duga i brist på riktig bild.

Skrivet av JonasT:

Haha!!! Det där var den mest träffsäkra illustrationen jag någonsin sett!

Den där ergonomisnubben vi hade där förra månaden borde ha fått sett det där. Hade inte blivit glad

Av Kenneth

Missade gamla Logitech-frågor och vikten.

Av Kenneth

Fick en ny router av vår leverantör nu vid flytt. Hamnade på en hylla direkt.

Av Kenneth

Blandar alltid ihop saker när det handlar om One X och Series X. Microsoft och namn går verkligen inte ihop.

Av Kenneth

55” för det var det som gick att ha i förra lägenheten. Nu när vi har flyttat ser TV:n väldigt puny ut på väggen, dags för ny