Inlägg

Inlägg som whiskerer har skrivit i forumet
Av whiskerer

Asus-datorn har bättre grafikkort, större hdd och mer högupplöst skärm, resten är typ samma. Vad gäller saker som touchpad och tangentbord kan jag inte uttala mig om, men jag skulle i varje fall välja Asus i det här fallet.

Edit: dessutom ett års längre support med asus.

Av whiskerer
Skrivet av guermantes:

Rent generellt så förlorar man väl också möjligheten att få plats med ett grafikkort när man ska sätta på en tredjeparts CPU-kylare. De brukar hänga över PCI porten.

Beror på vilket moderkort du har, asus p8z77-i deluxe har en lite vettigare sockelposition så att det finns mer möjligheter, vilket jag fick erfara då jag försökte montera min egen cpu-kylare på mitt asrock moderkort.

on topic så kommer du garanterat klara dig med m-itx om du inte överklockar väldigt mycket. Jag har själv ett silverstone sugo sg08 och det funkar bra, det är inget problem att köra under långa perioder, men du kanske tappar lite överklockningsmarginal. Jag tycker det är ett toppenchassi som dels är väldigt litet men också väldigt lätt, till exempel väger hela min dator ungefär lika mycket som ett tomt bitfenix prodigy. Förutsatt att du har ett grafikkort med referenskylare så skulle jag helt klart satsa på det chassit.

Av whiskerer
Skrivet av Lasergurka:

Jag är verkligen nyfiken på om det skulle låta likadant om alla karaktärer i BF3 var kvinnor, har faktiskt svårt att tro det. Det är lätt att förringa problem när man redan har som man vill.

Jag bryr mig ärligt talat väldigt lite om det är män eller kvinnor i BF3, min poäng var att en blandning inte funkar, av just dem anledningarna jag sagt. Och jag kan inte se varför någon annan skulle bry sig heller, i ett rpgspel så jag en stor poäng i det, då det dels är fokuserat på karaktären som man för övrigt också ser. I ett fps-spel så är den en överdrift att säga att man ens har en karaktär åtminstone ett som BF3. Det är ju inte som att du skulle spela annorlunda eller ens märka skillnad om det var så att just din "karaktär" var en kvinna.

Av whiskerer

Ärligt talat ser jag ingen större poäng, du ser för det första inte din "karaktär" i ett fps spel. Och ens när man gör det så talar vi om fullklädd soldat som skulle ha så gott som samma kroppsform som de manliga allternativen eftersom man inte ska ha en fördel i mindre hitboxes bara för att man spelar kvinna.

Av whiskerer

Måste nog säga mitt nuvarande Silverstone SG08, mycket trevligt chassie, som har den stilrena charmen jag söker samt ett format som passar. Dock så är jag lite missnöjd med kabeldragningsmöljligheterna, hade hört flera klaga på längden på kablarna, vilket jag inte hade något problem med då jag dragit dem runt sidan på lådan istället för rakt över, men jag var tvungen att slopa flera av mina fästningar för kablarna då det inte gick att få in toppfläkten med dem. Annars ett fantastiskt chassie med förhållandevis bra temperaturer och riktigt bra storleks och viktmässigt.

Av whiskerer
Skrivet av Extrapaj:

Hade ju vart svarta då om du fortfarande vill ha linjära brytare. Blå kanske hade vart nåt om du vill ha ett klickigt tangentbord

Jag är väl mest inne på något men taktil respons, så lär bli blåa eller bruna. Men tills vidare så nöjer jag mig med vad jag har, så illa är det inte, mest att det inte kunde leva upp till hypen för mekaniska brytare.

Av whiskerer
Skrivet av Extrapaj:

Vad var det för brytare på det då?

Röda, jag tycker att dom känns för mjuka, kanske svarta hade varit bättre för mig. Jag tyckte närmast att dom känndes sämre än mitt gamla sidewinder x4. Efter att ha vant mig vid dem så känns det lite bättre, men så härt långt tycker jag verkligen att mekaniska brytare är överreklamerade.

Av whiskerer

Fan, jag hoppades på ett kickstarter projekt för att bygga en dödsstjärna.

Av whiskerer

Jag köpte ett MK-85 och jag tycker att brytarna är lite sådär, jag tycker att de känns rätt lika vanliga rubberdome brytare, ska jag skaffa ett nytt tangentbord så lär det bli något med blå eller bruna, förhoppningsvis klarar de bättre av att nå upp till hypen som finns runt mekaniska brytare.

Av whiskerer

Intressant hur så många tror att Kinesiska rättegångar skulle hålla Kinesiska företag bakom ryggen. I princip hela Kina styrs av pengar ofta i form av mutor (oavsett den påstådda kommunismen), och dett gäller allt ifrån dagiset dina barn går på till sjukvård eller rättsväsendet. Mest sannolikt kommer dom som betalar bäst för sig att gå vinnande ur rättegången, och det är i princip öppet skulle jag säga, då apple har större fickor så har goophone antagligen bättre kontakter och förståelse för korruptionen.

Av whiskerer
Skrivet av Nirmada:

Finns där någon bra guide om precis hur man bär sig åt dör detta? Provade för ett tag sen men fick inte det att fungera.

Har du funktionen på ditt moderkort ska det vara enkelt. Men kan vara så att get står under Wake on Pci-e istället eller något liknande. Sedan är det bara MAC-adressen som ska in i telefonen. Tänk bara på att telefonen måste vara uppkopplad mot samma nätverk som datorn, funkar inte över 3G.

Av whiskerer
Skrivet av Rådström:

Hur ingen har nämnt Fiddlesticks är bortom mig. Han är ju helt galen som mid.

Förutsatt att han möter någon som inte har någon form av interupts, annars suger han.

Av whiskerer
Skrivet av Zlagge:

Majoriteten utav folk som spelar RPG spel är just för att ha en strävan att kunna bli bättre och starkare, att kunna existera i spelet, som det är nu är det "Logga in, dödadödadödadödadödadöda, logga ut". Events känns inte som någon mening alls eftersom dom startar ungefär var 5:e minut. Exakt vad är meningen med att döda om du inte kan få någonting utav det? Vart exakt finner du det "roliga" i att döda om och om igen utan någon som helst mening till det?

Vem bryr sig om att GW2 inte kostar någonting i månaden, allvarligt talat. Håll dig till trådens mening. Varför skulle någon vilja fortsätta spela ett spel utan mening bara för att det är gratis?

Då är väl inte GW2 för dig helt enkelt, jag har spelat massor av spel genom tiderna utan att jag måste "få något" för det. Jag har också suttit och slösat timmar på spel, huvudsakligen WoW, där jag får något för att göra exakt samma trista skit om och om igen. Du kanske inte kan förstå dig på det faktum att vissa spelar för att det är roligt och inte för att man absolut måste få något för varje timme man spenderar. Jag och många andra med mig tycker att det finns roliga spel utan gear-hets, där det till exempel handlar om att utveckla dina egna förmågor och kapacitet istället för att bara hitta bättre loot. Du kanske inte kan förstå dig på det, men det har inte med saken att göra, det är vad som är tanken med GW2, och kan du inte för allt i världen förstå att folk kan ha roligt utan att man får gear för det så tycker jag synd om dig.

Av whiskerer

För underhållningens skull, jag funderade lite likadant, men sedan insåg jag att den huvudsakliga anledningen att jag senast höll igång när jag spelade WoW var för att jaga gear, vilket i sig är väldigt dumt. På samma sätt som jag spelade WoW enbart för att få bättre gear trotts att jag hade tråkigt majoriteten av tiden så är jag fullkomligt nöjd med att spela GW2 än så länge bara för att jag tycker att det är roligt. Tycker inte att man måste ha någon annan anledning än det, notera att eftersom GW2 inte har någon månadskostnad så måste man inte nöta varje vecka för att det ska vara värt det, räcker med att lira lite PvP då och då eller vad man nu tycker är kul.

Av whiskerer
Skrivet av icelaw:

Saker är inte enda med värde.
Allt som människor framställt är saker, intellektuella saker med intellektuellt värde.
Är man för korkad för att inse att man inte behöver kunna se och ta på saker och ting för att de ska existera så har man ingen rätt att uttrycka sig i saken.

Och kanske om man är för korkad för att inse att det inte måste vara stöld för att vara fel också, eller vad tycker du?

Skickades från m.sweclockers.com

Av whiskerer

Givet köp för min del i varje då jag har väntat på den här telefonen i ett halvår.

Av whiskerer

Blir en galaxy note 2 så snart den släpps så jag kommer nog nöja mig med min nuvarande platta. Hade iförsig varit spännande med något med Win 8.

Skickades från m.sweclockers.com

Av whiskerer

Battle royale
When the last sword is drawn
Kung fu hustle
Crouching tiger hidden dragon
Go
Save the green planet
Ressurection of the little match girl
Hero

Lite filmer på olika nivåer men som jag har uppskattat i varje fall.

Skickades från m.sweclockers.com

Av whiskerer
Skrivet av aluminium:

Om jag köper Guild Wars 2 nu, kan jag skapa en gubbe på Far Shiverpeaks eller är det fullt (bokstavligen)? Kommer Arenanet allokera fler spelarplatser till Far Shiverpeaks?

Vet inte riktigt hur det fungerar, har aldrig spelat något MMO tidigare

Det brukar vara fullt men jag tror det utökar emellanåt så det brukar bara vara att vänta. Det är ju gratis att byta nu.

Skickades från m.sweclockers.com

Av whiskerer

Kan inte vara så enkelt att han helt enkelt har ställt in en lägre upplösning på den nya datorn?