Inlägg

Inlägg som nanne har skrivit i forumet
Av nanne

Ny video just dropped

Av nanne

Mitt bios har en bugg som gör att man inte kan komma in om skärmen är påslagen. Vet inte om det är samma med ASUS.

Av nanne

Har löst sig. Noctua kommer skicka mig skruvar utan kostnad. Lite trist att det kommer ta ett tag med posten. Men datorn slipper iaf bli varm som ett strykjärn.

Av nanne

Köpa skruvar till AM4 backplate

Jag köpte en Noctua NH-U9S för att byta ut min Noctua NH-L9a som jag har på mitt X570i moderkort.

Problemet är att NH-L9a hade andra skruvar för att sätta fast backplaten så de skruvar som följde med moderkortet är nu sen länge på soptippen. NH-U9S kräver de som följde med moderkortet och jag hittar inte vart man kan köpa nya. Jag har mailat noctua men jag gissar att det kan ta ett tag att skicka från Österrike.
Så min fråga är vart jag kan skaffa nya i Sverige?

https://i.imgur.com/zKMa3Fh.png

Av nanne

Sen ska man komma ihåg att den där professorn som förutspått alla de moderna börskrascherna har förutspått att nästa krasch sker runt 2026….

Av nanne

Jag har en raspberry pi med kamera som är kopplad till detta 4G modemet inmin husbil.

https://www.kjell.com/se/produkter/mobilt/mobilt-bredband/mob...

Av nanne

Jag har Sveland på båda hundarna. Främst för att min rasklubb har rabatt och de är enkla att ha att göra med. Agria är störst men är rent ut sagt för dyra.

Av nanne

Inte så mycket under solen. Jag har ett instagramkonto om min stora hobby (som inte är datorer) och jag får i stort sett såna erbjudanden för varje inlägg jag gör.

Av nanne

Jag var först på bollen på både Fallout 4 och Fallout 76. Med facit i hand så var det inte särskilt lyckat med mängder med buggar.

Jag kommer inte göra om samma sak med Star Field. Vill dessutom se gameplay innan jag gör något. Om det är för likt Outer Worlds blir det inget köp i första läget. En youtube-kanal som följer skvaller kring Star Field är Skullzi och hans gräv av vad spelet kommer innehålla har än så länge inte varit särskilt imponerande för min del.

Av nanne

Det är fullt möjligt att ha ett VISA kort kopplat till sin kryptoplånbok och därefter använda tjänster som billhop för att betala sina räkningar. Det är exakt så kriminella använder kryptovaluta för att leva loppan idag.

Det hela är ett icke problem.

Av nanne

Mitt moderkort har en bugg som de inte fixat trots att flera år gått. Det är att skärmupplösningen är låst så jag måste ha skärmen avstängd när jag vill in i BIOS, annars låser det sig. Dvs att jag har skärmen avstängd. Startar datorn. Trycker frenetiskt på DEL och sen sätter jag på skärmen och hoppas att den hoppat in i BIOS. Nu har du ett MSI och jag ett Gigabyte så det kanske är annorlunda. Men prova.

Av nanne
Skrivet av Aeig:

Väldigt trevlig intervju, kul med insyn i hur det fungerar

Jag saknar ett tydligt inslag av fysisk aktivering och hälsa mitt i allt detta.

Om detta är att klassa som ett arbete så bör det också kunna gå att få in någon form av friskvård för att atleterna skall kunna hålla sig fräscha och alerta. Fysisk träning är den enskilt största åtgärden en människa kan vidta för att minska risken för diverse sjukdomar samt hålla sig i vid god vigör och därmed öka mental förmåga att fokusera, detta borde ge resultat på CS-planen.

Jag noterade ett omnämnande av "ta frisk luft", mina tankar går mer mot strukturerad fysisk träning & kost.

Mvh

De har min gamla tränare Magnus Jildin som coach. Han är dels mästare i självförsvar och dels mästare inom mindfullness. Med hans support är de i trygga händer.

Av nanne

Jag använder bilpoolen Volvo Mobility när jag behöver en bil. Just att deras bilar har en betald parkering är det stora positiva för min del.

Av nanne

för att vara konspiratorisk.
roborock har nära kontakt med kinas underrättelsetjänst som därför har tillgång till kartläggningen av din lägenhet.

Men har du inget känsligt jobb så har du nog inget att oroa dig för. Men kanske nästa hyresgäst kanske har det?

Med det sagt. Jag har en S5Max är väldigt nöjd. Men nästa maskin blir inte kinesisk.

Av nanne

Jag har köpt mina tre senaste iphones vid lansering. Så jag får väl säga att det gör jag.
Men jag skippar några generationer i mellan.

Köper i stort sett bara ny telefon för att uppdatera kameran.

Av nanne

Precis som med NordVPN hacket kan man förvänta sig att stulna användaruppgifter kommer användas av extremister och terrorister.

Av nanne

Första Matrix handlar ju om Lanas komma ut upplevelse som transexuell (de röda och blå pillren ska vara en metafor för detta). Karaktären Switch skulle tex från början varit man i den riktiga världen. Men bolaget kände inte att de var redo för en sån sak.
Med det sagt så får man hoppas på lite mer metaforer kring det.

Av nanne

16 bitar eller äldre är min åsikt

Av nanne
Skrivet av anon56869:

Precis! Presenteras som en grym grej att bilarna kan uppdatera mjukvaran över 4G/5G nätet.

Själv har jag aldrig någonsin uppdaterat någon mjukvara på någon bil jag ägt och de har fungerat ypperligt.

Ju mindre elektronik desto mindre krångel är min erfarenhet. Tvärt om känns internetuppkopplad dator som i sig är kopplad till drivlina/styrning/dörrlås/fönsterhissar mm som en enorm säkerhetsrisk.

Som fd Volvoarbetare kan jag avslöja att mjukvaran uppdateras i samband med att du gör service.

Av nanne

Man får hoppas att de lärt sig läxan av den katastrofala lanseringen av Fallout 76 och inte lanserar ett Starfield med massa buggar.
Jag kommer iaf inte köpa spelet direkt vid lansering.