Inlägg

Inlägg som nanne har skrivit i forumet
Av nanne

När DOOM 3 släpptes 2004 köpte jag ett nytt grafikkort och skärm enbart för att kunna spela spelet.
Det känns som att det är dags att göra samma sak nu.

Av nanne

Mitt moderkort har stöd för PCIex 4 (se signatur). Köpte det pga av att jag ville framtidssäkra. I min maskin har jag även en M2 SSD med PCIex 4 stöd. Just nu märker jag inte någon direkt skillnad på överföringshastigheter. Men det kanske blir mer aktuellt när spelen blir större.

Av nanne

Vet inte om det kan fungera men ladda hem en äldre version av WSUS offline ?

Det är ett program som är precis som det låter. Det laddar hem uppdateringar från microsoft så du kan installera dom i offline läge.

Av nanne

Jag jobbar bland annat mot sexuella övergrepp mot barn på nätet. Jag har inga egna barn än men förhoppningsvis i framtiden. När de blir såpass mogna så kommer de inte få använda en telefon eller surfplatta med kamera. Samtidigt som jag vill ha bra diskussioner om att det på nätet finns människor som vill en illa.
För att det ska bli bra diskussioner måste man ha en bra relation från början med barnen. De bryr sig inte om de har den senaste tekniken. De bryr sig om föräldrar som är där och visar att de bryr sig.

Av nanne

Jobbat sex år i polismyndigheten som specialist.
Har universitetsutbildning och 33 000kr brutto.

Av nanne

HDMI har inte stöd för 144Hz. Det för att få stödet behöver du ansluta via displayport.

Av nanne

Personligen hade jag velat ha den 1cm kortare och haft en NF-A9x14 i den så den hade kommit in i mitt Node 202. Men man kan ju inte få allt. Min NH-L9a gör jobbet rätt bra ändå

Av nanne

Vilken timing. Kollar efter en ersättare av mitt node 202 bygge eftersom det låter som en traktor. Hoppas det kommer en uppdatering av Define Nano också.

Tycker för övrigt att svarta chassin gör sig dåligt på film. När man vill se detaljer m.m. är vitt att föredra om det finns. Om jag får ge lite kritik till redaktionen. (är medveten om att chassit inte finns i vitt. Det är mer av en observation)

Av nanne

På min arbetsplats får de oorganiserade löneförhandla efter facken. Det betyder att det inte finns så mycket att förhandla om.

Av nanne

Varje elev får papper och penna att skriva ner sina kommentarer. Dessa kan matas in i efterhand?

alt. du har ett antal tangentbord. Vill någon skriva en kommentar så räcker de upp handen och tentavakten räcker över ett tangentbord som sedan tas tillbaka när det är klart.

Av nanne

jag kikar på denna just nu. Spelar en del men har inte så stora krav. Men jag har precis som du många fönster och flera datorer som jag switchar mellan.

https://www.inet.se/produkt/2300061/philips-43-bdm4350uc-uhd-...

Av nanne

Jag har en netgear router och det går att schemalägga internetaccessen i admin. Du surfar in till routern och loggar in och ställer in den där. Hur du gör detta står i manualen eller på en lapp på själva routern.

Men du kommer även behöva låsa in routern för på baksidan finns det en återställningsknapp som nollställer inställningarna. Det är bara en tidsfråga innan ditt barn kommer lista ut den funktionen och gå runt dina inställningar. Lycka till!

Av nanne

Personligen har jag istället hamstrat gasol till mitt campingkök. För om skiten träffar fläkten på riktigt och vi får problem med elförsörjningen kan vi ha hur mycket mat i skafferiet som helst men har ingen energi att laga det med.

Av nanne
Skrivet av anon5930:

Gates som president hade onekligen varit intressant.

Håller helt med dig om Jobs, känslan jag får är att en stor del av Apple dog med Steve Jobs. Om se lyckas ta fram nästa stora grej kanske, men just nu rider de mest på vågen och gör sånt andra redan gör.

Bill Gates har själv uttryckt att han inte vill bli president eftersom han har större chans att påverka som miljardär. Bill har personligen fått delstaten Washington att ändra lagar om utbildning efter hans tycke. Det är för mycket makt att sätta hos en person.

Hasan Minhaj tar upp detta i sin show Patriot Act.
https://twitter.com/patriotact/status/1201909316309139456
https://www.youtube.com/watch?v=mS9CFBlLOcg

Av nanne

Vampire the masquerade - Jag LARPade det i flera år när jag var tonåring.

Sen gjorde dom ett datorspel av det som hette Vampire Bloodlines som var oerhört bra.
Det kommer en tvåa snart som jag ser fram emot.

Av nanne

Personligen hade jag min iPhone 4S i fem år. Min främsta anledning att välja iPhone är att det finns en verkstad nära mig. Jag bytte skärm ett par gånger när jag tappat den på fyllan och så bytte jag batteri sista året för den laddade ur under dagen. Min andra anledning var att det fanns mer tillbehör till iphone just då än för android. Nu har det såklart ändrats och samsung har ett rätt bra utbud.

Bytte först när iOS inte ville köra vissa spel. Med det sagt kolla upp om det finns telefonverkstäder nära dig som reparerar din modell.

Av nanne

En iPad? The Sims finns som app

Av nanne

Jag räknar nästan att detta spel kommer vara en lika bra uppföljare som Duke Nukem Forever

Av nanne

Man får väl hoppas att forskarna utvecklar quantum batteriet väldigt fort!

https://www.sciencealert.com/scientists-have-made-a-blueprint...

Av nanne

Bahnhof (där Flashback ligger) kanske inte har fått sina fakturor betalda?