Inlägg

Inlägg som Meatwipe har skrivit i forumet
Av Meatwipe
Av Meatwipe
Skrivet av HarmlessWarrior:

Glömde två saker. Webbläsaren kan inte ladda special sidor som tex sverigesradio.se stream.

Det finns inga alternativ till IE

Det finns ingen wlan hostande funktion tethering på Kumla. Jupp, den autorätta bort sitt eget namn.

Skickades från m.sweclockers.com

Det finns alternativ till IE
...och man kan ju använda Sverigesradio appen om man har problem med deras hemsidas stream?
Förresten... appar finns det gott om. Och vill man kolla närmare på Wp7s nyheter så är http://www.1800pocketpc.com/ (och deras app ett tips).
Resten av dina ''nerslag'' har väll redan motbevisats av andra...
Du har i alla fall ett blint hat mot WP7 asså, skumt, tycker själv det är ett bra OS... det saknar ju förvisso iOS/androids etablering på marknaden men är enligt mig mycket smidigare byggt. Och nyheterna bara ramlar in, sedan nokia kom med i båten så har det blivit ett rejält uppsving och fler och fler gör appar osv till dessa tre OS, det börjar bli den allmänna synen i större och större utsträckning (uppfattar jag det som) att det är dessa tre OS som gäller i mobilvärlden. Värdig motståndare och absolut ett tänkbart alternativ i dagsläget.

Av Meatwipe

står nätagget på ett dvd fodral?

Av Meatwipe
Skrivet av Pzyber:

Det som behövs är form av direktdemokrati.

Mitt förslag ser ut ungefär enligt följande:

- Det ska för alla svenskar fungera att via internet rösta på alla olika förlag som läggs i riksdag, landsting, kommuner osv. I Estland kan man redan rösta i de stora valen så tekniken finns.
- Röstar 17% av befolkningen i en fråga gäller riksdagens fördelning 83% och folkets 17% t ex.
- Röstar 0,1% av befolkningen i en fråga gäller riksdagens röstfördelning till 99,9% och folkets 0,1% osv.
- Röstar mer än 50% av folket i en fråga är det folket som avgör helt och hållet. Riksdagens röstfördelning är då värt 0% och folkets 100%.

Med ett sådant system väljer folket själva vilka frågor vi tycker är viktiga att rösta i, politikerna kan inte köra över folket då.
Vi väljer själva när vi vill ha "folkomröstning", såfort mer än 50% röstar är det vi som bestämmer, inte riksdagen.
I frågor som inte folk orkar sätta sig in i är det bara att strunta i att rösta så bestämmer riksdagen.

Det finns inget negativt med ett sådant här system som jag ser det.

Har länge tänkt starta en rörelse för detta och nu kommer det bli av. Ska börja snickra på det redan ikväll!

Man får ju i sådana fall också bestämma att dessa folkröster inte behandlas som dem gör idag, där en folkomröstning endast ses som rådgivande ...och sen gör riksdagen som dem vill ändå... som de gjorde vid EU valet.

Och att man tänker nog på funktionaliteten, att gamla kan ta del av systemet och tillgängligheten (tider rösterna ses, hur länge man har på sig att rösta, osv osv) mycket funktionalitet kan ju komma i kontakt med en demokratifråga här men det är ju bara praktiska saker som går att lösa enkelt.

Fin tanke.

Av Meatwipe

Sådant här får en ännu en gång att fundera på hur kass vår form av representativ demokrati är.

Av Meatwipe

Du har verkligen lyckats få bra ordning på slangarna! Snyggt!
Är som huttala ockås lite nyfiken på vart du köpte denna lite ovanligare radiator du har på x3 180mm

Av Meatwipe
Skrivet av simme300:

varför köpte du 3gb modellen när du har 1.5gb atm?

Man kan få olika deals osv, elelr så visste han inte om att man inte kan använda dem på det viset.

Men gå ska det, jag höll på med det i 8800 serien hade ett med 320mb och ett med 640mb för jag köpte till det senare och inga 320 fanns. gick gjorde det men de kördes bara i 320mb VAR.

Av Meatwipe
Av Meatwipe
Skrivet av slajk:

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=468696

Har själv ett par. Grymt ljud för priset.

skulle precis säga detsamma

Av Meatwipe

6xx serien verkar ju komma i april, vänta? de lär ju klå radeons nuvarande serie och göra dem billigare. Dina 560 lär ju räcka tills dess... jag tycker det mest låter som optimerings/drivrutinsproblem, och sådana problem har man alltid med vilken uppsättning dubblaGPU lösning man än har. Håll noga koll på nyyaste drivisarna och se om evga har någon sli enhancement ''patch'' som kanske kan lösa dina problem.

Av Meatwipe

Ta det du gillar bäst och passar dig bäst. Tänk på att det finns wp7 också

Av Meatwipe

Eter och en tygtrasa. inga efterlämningar av eter som med bensin

Av Meatwipe

Lol, jag byggde en ''nygammal dator'' till mina päron för typ ett år sen... av gamla delar jag hade.... det enda jag köpte var ett moderkort precis som du och jag använde exakt samma cpu, 6750 right ? funny...

Av Meatwipe
Skrivet av anncarh:

Funka "like a charm" Tack killar! <3

Grymt, samma här, förutom att evga precisions on-screen display numera uppger att jag har över fyrahundratusen MB minne på graffa nr2. Aja, life.

Av Meatwipe
Skrivet av anncarh:

Usch jag vågar inte försöka mig på att uppdatera...har letat efter någon bra guide hur man bär sig åt men alla säger olika. Verkar vara mycket som kan gå fel. Vore bra om " Perform clean install" funkade felfritt...men Exzu längre upp verkade ju få problem...och jag tror inte jag fixar att lösa det själv. Någon som kan länka till en bra guide för "mindre begåvade användare"?

Ja, gå till deras hemsida och ladda ner drivrutinen, fyll i vad du har för kort och OS rätt bara så den installerar sig jag lovar att den inte kommer krångla. Nvidias drivrutins-uppdaterings-program har blivit så mkt bättre på att inte sabba installationen av nya uppdateringar äm vad den va. Detta kan du våga.

Av Meatwipe

Stx + Grado SR80, hej broder haha^^.
Jag skulle köra på ett par nya bättre grados för 5000:- för jag älskader deras lurar, alla prisklasser(har prövat dem). Men förutom dem så kommer k 701 i åtanke... som du säger.... men för att ge dig något som du inte redan tänkt på så ska jag... höra med en polare som är bra på detta, återkommer^^.

Av Meatwipe
Skrivet av polika:

ah vet att de e lite prisskillnad.
men vill ha ett chassi som e bra.. sitter på ett CM 600 nu och de e tajt vid mitt grafikkort. fick nämnligen ta fram plåtsaxen när jag skulle ha in de
men hur kan de va svårt att hitta ersättning fläktar till 650d ? de e lite svårt att välja chassi men tanke på att nästan alla chassin har ju sina olika fördelar.
tyvärr föll inte raven mig smaken. vill försöka få de så cleant som möjligt

''Cleant'' you say? Corsair 650d is the way ;).
Ang. ''fläktproblemet'' visst det är en helt annan sak att hitta bra 200mm fläktar än vad det är att hitta bra 120/140mm.
Men om du ska byta ut 200mm fläktarna så kan jag tipsa om att den i toppen kan med enkelthet bytas mot den 200mm fläkten coolermaster gör (görs i olika led färger), Eller 2x 120mm/2x140mm. Och i fronten kan man få in en bitfenix spectral pro 200mm. Detta säger jag för att i toppen spelar det ingen roll hur tjock fläkten är, så att byta corsairs 20mm mot en 30mm spelar ingen roll. Men i fronten är det tajt, så där passar inte 200mm fläktarnas standardbredd på 30mm in! Dock gör biftnix en fläkt som är 25mm tjock och den går klämma in bra! Båda dessa är tystare och flyttar mer luft än de som sitter från början.
Fractal design XL finns ju också, som är i klass med corsair 650d och även det är väldigt cleant. Men om jag får säga det själv... tråkigt.

Av Meatwipe

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=646592 ? känns som det ligger lite lagom i pris och prestanda med tanke på vad du funderade på där innan.

Av Meatwipe

Del: Processor
Märke: Intel i5 750
Varför: 53% överklock på strax över 1.3V och därmed även kylig på luftkylning. Supernöjd.

Av Meatwipe

Hårdvara, mjukvara. Sällan folk har bra koll på hårdvaran! Och hur mkt folk håller inte på med foto och bild i mac-datorer förresten? Hur mkt bryr sig de om hårdvaran? (fördomar? )