Inlägg

Inlägg som Meatwipe har skrivit i forumet
Av Meatwipe

Nje, de påstår ju att de väljer ut de korten de fabriksklockar för att de exemplaren pallar det bättre än andra. Och visst de modifierar dem ju för att de är utanför de vanliga specifikationerna, men dem gör det så det borde inte va några problem.
Kortet verkar ju dessutom även ha en kylare som inte är den vanliga referenskylaren och det är ju ockås en förändring. Dock borde den kylaren vara tystare än referens av vad jag kan SE.
Så vad ska man säga, jag tror inte det är nått fel på kortet, man uppfattar ju vad som är högljutt på så olika vis... väcka folk låter dock rätt extremt. Men sålänge det är ett susande ljud så är det nog bara så det är helt enkelt ''hur'' är det högt?

Av Meatwipe

Kör på så höga inställningar du kan utan att det laggar (om det stör dig ;). Fläktarna på grafikkort går alltid på högvarv när man spelar krävande spel och det gör inget alls. Fläktarna lär hålla ett bra tag hehe.
Det enda problemet man kan ha med överbelastning är om man överklockar och korten blir för varma/ostabila av för hög klockning. ickemodifierade kort ska inte ha några problem med att maxas sålänge de inte är trasiga eller skadade.

Av Meatwipe
Skrivet av Calle2003:

Lika fult som Metrogränsnittet, antagligen det som Microsoft vill avspegla.

Men du tycker intels logotyp är så snygg så du har den som profilbild? Asså förlåt men det är rätt komiskt, de är ju typ likadana förutom att den ena säger intel och är oval och den andra säger windows och är rektangulär, de har ju typ samam färg tom. Vad är det om egentligen?

Av Meatwipe

MÄH, bara en logga i snygg färg imo.
När man ser den så slipper man i alla fall tänka; ''jaha, här har en tonåring gjort en logga i photoshop som är inspierard från ikonerna i hans iphone''.
Som artikeln säger så ser den ut som deras första, och den va snyggast så... om den liknar den så är det... en bra logga.

Av Meatwipe

UAC som blockar?

Av Meatwipe
Skrivet av AlbertMwugabi:

men man måste i första hand se till sina behov.

Mycket bra insikt

Frågan är nu bara vad som är var och ens behov, och det avgör ofta deras val av moderkort (hoppas jag). Vilket kanske svara på varför ''många köper overkill moderkort''. Trådens skapare tycker asuskortet duger tilll honom, och jag hade nog nöjt mig med det jag också, men det finns ju andra människor än en själv eller hur :P?

Av Meatwipe
Skrivet av Slipknot882222:

Vet faktiskt inte vad detta innebär

http://www.sweclockers.com/annons/63822-razer-boomslang-colle...

Av Meatwipe

Varför inte låta ens första ''spelmus'' vara Boomslangen i swecs ''Marknad''? hade vart nått? Musmatta: razer sphex, lagom stor och perfa.

+1 för Logitech G400 annars, den är helt okej (så ni inte tror att jag gör reklam för razer här ).

Av Meatwipe
Skrivet av Breddas:

HUR vill du att den ska vara bäst?

Skrivet av Magenus:

Jag har propus och jag hatar den, min mus märker inte när jag drar den över mattan!

''HUR'' imo: desto hårdare och halkigare desto bättre matta (för att beskriva det grovt). Andra tycker att andra egenskaper är bättre. Bra att du sa 'hur'' Breddas, det är något man borde veta, eller pröva sig fram till.

Jag hade då valt Propus då den är hård, men många bla. Magenus säger att den får mössen att tappa ''track''. (jag tror det beror på att den är .... ''glittrig''). Om man har ägt en lasermus och varit lite busigare än bara haft den på ett vanligt bord/musmatta så vet man att lasern inte gillar blanka ytor, inte heller färgväxlingar. Dock är nya 3g och 4g lasrar rätt bra nu så de bryr sig inte jättemycket om färg längre.

Mionix gör ju både Naosen och Propus mattan så deras laser kanske funkar tsm med den.

Jag skulle siktat på en svart hård matta. Själv kör jag på razer sphex och rekomenderar den.

Av Meatwipe
Skrivet av Fönstrputtsaren:

Tror det påverkar garantin och dessutom måste man oftast plocka ut moderkortet frö att få på bakplattan, ganska mycket jobb om man inte är van med att bygga datorer.

Alla dina punkter är ju bara spekulationer.

@mapo
Ett förslag till är ju att skippa eftermarknadskylning nu, om du nu tänker vänta med att klocka till någon gång i framtiden, Och då köpa den du vill ha, jag menar, om det nu är så att du för tillfället inte är van att bygga datorer så hinner du ju lära dig det tills dess ;).
Så skulle jag gjort, för det är en rätt tråkig samling cpukylare som väger mindre än 650g

Av Meatwipe

Varför inte bara be dem att inte montera cpu-kylaren och be dem skicka med den vid sidan av och installera den själv? det är inte svårt.

Av Meatwipe

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=622010 två hundralappar och så har du 4ggr mer, känns värt? vet att det går över budget men kan du inte lägga på några spänn? känns ju värt det?

Av Meatwipe

Ok, nu va det för sent för min hjärna! Om du inte ändrat spänningen så hade jag hade lätt dragit på default timings då de är underklockade.

Av Meatwipe

Antar att det är 1600mhz minnen? Stock specs?

Av Meatwipe

Klipsch! de gör bra in-ear lurar, (kör själv med s4i, kostar typ 600:- och är redigt bra). finns dock många andra modeller.

Av Meatwipe
Skrivet av ZebbeSebbe:

Ja har hört det med, men tycker nästan Fractal är lite för tråkigt känns som kan kommer tröttna! Är väldigt osäker lite beslutsångest faktiskt!

Ja båda ser ju stilrena, snygga och ''vuxna'' ut, så det gillas! Men fractal tyckte jag bara va för tråkigt. Men man får väll väga upp mellan deras små skillnader och komma fram till vilka som gynnar en själv mest och vad som är de viktigaste faktorerna för dig. Sen kan man ju tillägga att Corsair chassit är nersatt med 13% på komplett.se för tillfället ;). Fick mig att slå till iaf, tycker ju ändå redan om det mer, personligen, så det fick bli droppen! Hur som helst så lär ju bytet till detta chassit snart dyka upp i mitt galleri ifall du inte tänker byta på stört så får du ju se lite av det där. (varför det nu skulle va så intressant, det finns ju en miljon klipp och bilder på nätet , men iaf, så du vet ;).

Av Meatwipe

Köpte mig ett 650D innan ikväll faktiskt, tyckte det var snyggare, jag tyckte att de va likvärdiga i övrigt nämligen, de hade båda pyttesmå för och nackdelar jämfört med varandra så utseendet fick avgöra helt enkelt.

Av Meatwipe

akta dig för kondens bara, fedt smart o bra annars!

Av Meatwipe

Evga p55 FTW bjuder på problematisk kabeldragning

Halloj där Sweclockare!

Detta galleri visar hur jag försökte lösa kabeldragningen till molexkontakten som ska sägas ge extra kraft till pci-e ''slotsen'' när man kör SLI (och crossfire också såklart).
Jag har själv kört SLI ett bra tag nu på detta kort men inte brytt mig om att dra en kabel dit pga dess otympliga placering. Nu tänkte jag göra det för jag kände att en julstädning krävdes så jag slog två flugor i en smäll.

Galleriet kan även ses som en lite uppvisning på mitt Antec 300's moddningar som ajg har utfört; så som svart insida och sidofönster med gravyr, även för att få en överblick på vad jag sitter på för system. Gott nytt år allihopa!

Evga p55 FTW bjuder på problematisk kabeldragning

Av Meatwipe

det är som sagt moderkortet som pulserar med sitt E, evga gör ju moderkort också, mitt gör likadant, mysigt.