Inlägg

Inlägg som Meatwipe har skrivit i forumet
Av Meatwipe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jooh4n
ok, men betyder det att mina minnen på 1600Mhz kmr gå ner till 950?

nej

Av Meatwipe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jooh4n
Du ändrade alltså bara Frequency på DRAM?

nja, desto mer jag klockade desto högre frekvens får nordbryggan och om dram ration sitter på 1:1 (låst) så klockas minnerna automatiskt upp i 950mhz som lägsta alternativ.

Av Meatwipe

Mja, inte behöver du lägga det åt sidan heller jag har inte möjlighet att ändra den heller men min e6750 (stock 2.66) rullar på fint i 3.8ghz och mina 800mhz minnen får då gno på i 950mhz så ifall amn vill överklocka båda men inte fruktansvärt så behöver det ju inte va ett särskilt stort hinder

Av Meatwipe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jooh4n

När jag ska ställa in minnesdividern så hittar jag det inte i bios ingen aning vad jag ska göra och hittar ingen info online om just mitt moderkort.

mycket möjligt att du inte kan ändra den i över huvud taget, det kan inte jag jävla low end skit mobo men man kan lyckas bra ändå!

Av Meatwipe

skulle du inte kunna ''sleeva'' 24 pins kabeln till moderkortet med en vit slang ? hade ju vart fedt^^

Av Meatwipe
Citat:

erm, borde inte ens sånhär ha kommit med kortet?

Av Meatwipe

Ett modat antec 300 ett förstört Nzxt hush black och nått no-name och nått gammalt dell chassi

Av Meatwipe

Något som överhettas?

Av Meatwipe

ok om du kunde komma upp i 3.4 utan att höja volten och inte kommer högre än så, så skulle jag starkt tipsa på att det är just därför men tänk på vad som är greänsen för att den ska ta skada, både processorn och minnerna, läs guider!!! att du kom in i windows, det kan man även ifall det är en ostabil överklockning så det är inget konstigt med det, men som du märkte så dör den om du testar att belasta den som spelet gjorde. läs guider, google är din vän, även sweclockers, de har en guide här på sidan om lynnfield prosessorer. lycka till!

Av Meatwipe
Citat:

Sneglar lite på den här för tillfället och tycker den ser lovande ut. Priset avskräcker en del dock :/ [/B]

känner att intellimouse inte är lång därifrån och då kanske detta kan va nått att tänka på? något du eventuellt skule kuna komma över för 1-2 hundra lappar mindre

[/url]]http://techstatic.files.wordpress.com/2006/08/WindowsLiveWrit...[11].jpg[/url]

Av Meatwipe

skulle inte gissa på att de va ett hårdvarefel iaf, för det är väll inte på detta viset med andra spel? kolla ett spel som använder sig av samma motor och se, vore ju kanske smartast

Av Meatwipe

jag skulle gissa på att det skulle gå, men om inte, så är det väll inte hela världen att slänga in det där 650W? då kommer det ju albsolut gå

Av Meatwipe

vad sägs om att fråga någon av killarna på fragbite som sägs ha gjort detta hur just dem gjorde?

Av Meatwipe

har haft Razer/(microsoft) Reclusa i 2 år nu, inte haft något att klaga på! men för 1000:- kan du ju kolla på några av deras fränare tangentbord, kolla hemsidan, tips från mig bara (Y)

Av Meatwipe

kör du ati eller nvidia?

Av Meatwipe

Hur hade ni tänkt kapa plåten då? behöver sticksågen uppfylla några särskilda specifikationer för att klara av detta? Har sj funderat på att skaffa ett litet fönster ett tag... redan målat svart invändigt och lite sånt snyggt som fan

Av Meatwipe

rött

Av Meatwipe

helt ok, om du själv är bekväm med tex hur chassit ser ut så Ne men inte behöver du väll inte oroa dig över graffat heller bara släng in ett till sen i crossfire när du känner att det behövs så men du skulle kanse eventuellt kolla upp minnernas timings och få så låga som möjligt där. ev också kolla på ett moderkort med usb3.0 och Sata3 aka Sata 6gb/s fast om du ska hålla budget med ett sådant får du nog kolla in ett av gigabytes p55A(notera A:et) kort, p55a ud4 eller ud5 (ud 5 är mest lik det du redan valt förutom de extra jag nämnt tidigare, fast ud4 närmare prismässigt)

Av Meatwipe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SpammerN^
10k är gränsen för vad jag betalar för en dator, högre än det så känns det som att man bara slänger pengar.

ligger nått i det, senast jag köpte en hel dator så va det i den prisklassen, (de va igentligen 12k men då va de skärm, tangentbord, och mus med. i samma veva) och den datorn hade väll helt ok komponenter, inte det absolut bästa men endå ''jag lägger några hundralappar till här o där för att få lite extra''<- som tex en mer klockvänlig processor och lite stabilare moderkort osv. så 10k låter bra.

Av Meatwipe

om jag inte minns fel så kan du köra am3 processorer i am2+ moderkort men inte am2+ processorer i am3 moderkort. någon som säger emot?