Inlägg

Inlägg som Solaris har skrivit i forumet
Av Solaris
Skrivet av Nivity:

Jag har funderat på kontakta någon förening/ideellt mestadels för komma ut, träffa lite folk osv. Dvs hjälpa till och få lite mer social kontakt.

Kyrkan nämnde många, men samtidigt är jag Ateist, så det känns väldigt konstigt att gå till Kyrkan där antagligen alla är troende i olika grad.

Däremot så nämnde några att förr så hade kyrkan ex stöd för hemlösa och diverse annat, vilket ju inte handlar något om ens tro utan mer hjälpa andra.

Så jag undrar vad Svenska Kyrkan engagerar sig i nu för tiden, självklart olika vart man bor men tänkte det kanske finns något generellt iaf.

Och om det då finns volontärer som hjälper till så man kan göra det.

Räcker inte det? Att du är volontär som hjälper socialt utsatta i samhället eller måste organisationen/du ha samma värdegrund också?

Av Solaris
Skrivet av Meathim:

Det där beror lite på. Att gå från ett GTX760 till att spela Horizon Zero Dawn med allt maxat var väldigt imponerande faktiskt.

Det är ju subjektivt, för grafik är inte det som kittlar min hjärna när jag spelar.
[/quote]

Av Solaris

Tycker inte det är så meckigt idag, snarare att wow-faktorn har försvunnit totalt . Har man varit med ett tag och kommer ihåg software-läget som de flesta spel hade då och hur man man bara satt där och gapade efter man hade stoppat in en 3d accelerator i burken.

Av Solaris
Skrivet av SwedenVirre:

oof, nu kokar de i hjärnkontoret! för många gröna lag :'C

Svalka dig med lite grönt.

https://c.tenor.com/aiCL94zxjrUAAAAd/money-chet-roth.gif

Av Solaris
Skrivet av SwedenVirre:

Nu är det ju faktiskt så att EVGA faktiskt värnar om sina kunder, det är inte bara ett PR stunt. Gigabyte har alltid haft dåligt rykte för att spara in på grejer.

Det är därför Aorus kom till, dels för att kapitalisera på Asus brand name(för att namnen låter väldigt likt), och för att få en clean slate så dom kan sabba det ryktet också.

...

Hmm.. vilka var det där gröna företaget som brukar göra samma sak med ett företag som är blått?

Av Solaris

Trevligt att se men om jag ska vara brutalt ärlig så luktar det här mer som en strategisk PR manöver från EVGA än något annat, för till skillnad från Gigabyte så är EVGA en liten skit. Så det hade bara skadat dem ännu mer ifall de hade ignorerat det här till skillnad från Gigabyte som har råd att inte bry sig ifall ett par nätaggregat bokstavligen brinner upp.

Ser dock inte vitsen med att hoppa på Jay, på ett svenskt datornörd forum av alla jävla ställen. Alla kan ha fel, men några verkar ha för mycket fritid för att kunna släppa det eller @pa1983?

Av Solaris

Jag streamar från en lokal Windows spelburk till mina Linux burkar, så stationärt som laptop. Blir faktiskt riktigt bra överlag med låga latenser.

Av Solaris
Skrivet av anon300311:

Så har man sagt i säkerligen 10år iaf

Vilken dag som helst nu.

Av Solaris
Skrivet av DasIch:

Undrar om det här kommer bli en serie som börjar med Pop OS och slutar med Linux From Scratch?

2021 är året där Linux tar över.

Av Solaris

Frågan om att använda Steam Deck:en som en vanlig dator med tagentbord, mus och skärm inkopplat? Det är precis vad som jag anser är lite av "the hidden gem" med den här. Att jag ens kan använda den som en vanlig dator.

Sett från specsen så ser jag inte vad som skulle hålla användare borta från att använda den här som en dator när det enda du behöver är typ en webläsare för att kunna göra dina ärenden idag.

Av Solaris
Skrivet av Hillzing:

Tror ni spelen kommer vara snabbare med win 11 än med win 10?

Allt som M$ skulle dra för vad Windows 11 skulle kunna göra för dina spel, skulle iallafall jag ta med en stor nypa salt.

Av Solaris

Den där videon var mer som en enda lång pompös reklamsnutt för ett nytt Windows 10 DLC. För vem fan var videon ens menad för?

Av Solaris

Nvidia Shield Pro 2019, bjuder 1500 plus frakt.

Av Solaris
Skrivet av Pamudas:

När oron för Corona lägger sig så är det istället blodsugande varelser som springer in bakom listen i sovrummet 😂

Lägg in buzz-ljudet på myggor i din telefon och spela upp det i närheten av några vänner som är lätt neurotiska över det där med myggor, så ska du få se på grejer.

Av Solaris
Skrivet av baner85:

Oavsett om miners hade köpt kort eller ej så hade vi fortfarande haft brist på gpus.

Dom enda som har gynnats är ju scalpers som har drivit upp priset.

1000% detta. Tycker det är töntigt att peka på miners, som om de bar skulden till denna förnedring som vissa PC gamers verka ha fått utstå.

Av Solaris

Det första jag installerar på en ny data är mer RAM i modermodemet.

Av Solaris

500 plus frakt för PS4 kontrollerna.

Av Solaris

Bortsett från alla He-Man, Transformers och GI Joe så hade jag också en hel del Captain Power figurer. Som barn så gillade jag serien men tack vare en hysterisk moralpanik från (och kristna) föräldrargrupper i staterna ledde till att det blev bara en säsong. Anledningen? Det var inte tecknat och det utspelas i en väldigt mörk post-apokalyptisk värld.

Av Solaris

400 för PS4 kontrollerna plus frakt.

Av Solaris
Skrivet av MellanMjoelk:

Det var en av argumenten jag förde till köparen men fick ett god dag yxskaft till svar, nämligen att hans gode vän med många IT år på nacken ansåg något annat. Där och då insåg jag vart det var på väg och blev lite mer obstinat.

Med tanke på att killen låter som att han försöker vara tuff och cool i videon, så är jag övertygad om att hans polare med många år i "IT branschen" är snarare någon slemmig säljare som kränger "gamer" datorer till föräldrar till Fortnite generationen på Mediamarkt.

edit: Jag länkade videon till ett par polare, samtliga har garvat åt det här puckot. Han minimerar Chrome nån sekund och då ser det normalt ut så HUR fan är det fel på skärmen? Jävla mupp.