Inlägg

Inlägg som Geeze har skrivit i forumet
Av Geeze

Hittade ni problemet? För de flesta med liknande problem har oftast ej kopplat in strömmen till självaste moderkortet.. Precis ovanför CPUn skall det sitta en kabel, gör de det?

Av Geeze

Hade någonting liknande på min dator innan... störde mig som satan på den men det försvann av sig självt tillslut! Jag såg framförallt till att uppdatera W7 och grafikdrivrutinerna...

Har tyvärr ingenting mer att hjälpa dig med :S Kraschade för mig i nästan alla spel utom WoW, som tur är, då jag mestadels kör Arena. Men i varje fall, sedan jag omformaterade datorn för 1 månad sedan har det inte hänt ens 1 gång.

Av Geeze
Skrivet av m1ntos:

Onödig tråd. XD

Nej men däremot så är alla klagomålstrådar onödiga imo!

Av Geeze

http://www.overclockers.com/msi-z68a-gd65-g3-review/

"Looking at the first picture, you can see the PCIe configuration with a 1x, 16x, 1x, 1x, 16x (8x with top slot populated)..."

Ingen stor skillnad i prestanda dock!

Av Geeze

Min 2500k med Noctua DH12 eller vad den nu heter (står i sign) kyler min 2500k till absolut max 55grader, klockad till 4.2gHz.

Av Geeze

Nej absolut inte, jag tycker det var värt de 400kronorna jag spenderade på det. Kul som satan och värt pengarna! Buggar kommer fixas om folk bara lugnar ned sig lite. Dessutom tycker jag det är onödigt med alla som är ledsna på det, 50% klagar på att det kräver för mycket av datorn, och 50% klagar på att dom upplevt en bugg. Jag menar, det är fullt normalt att uppleva buggar i ett spel som är såpass nytt som det är..

Definitivt inte besviken! Har inte kört något Co-Op uppdrag än och jag hoppas det till och med är roligare!

Av Geeze
Skrivet av Rolfsaurus:

Aha, okey.

Men om du läser länken jag skickade så blir nog valet mer tydligt.

Blev ett PNY GTX 570! Tack för hjälpen

Av Geeze
Skrivet av Rolfsaurus:

Måste bara fråga, vart köper du ett 570 för 2500kr? Det billigaste kostar 2700 kr, enligt Prisjakt.

Läs denna innan köp: http://techreport.com/articles.x/21516

Skrev som sagt innan att två av mina polare sålde de två olika korten Så det är helt upp till vad jag väljer nu egentligen, tycker nästan bättre om nVIDIA då det känns konstigt att 6970 presterar sämre än GTX 570 i många test, samt att 6970 egentligen skall jämföras med GTX 580 men samtidigt inte riktigt klarar av att jämföras med det.. såå.. Lutar just nu mot GTX 570!

Av Geeze
Skrivet av UNIX1337:

Så 570 presterar alltså bara bättre med en massa AA och sådant eller? Jag är inte så jätte insatt... Jag har själv köpt ett 6950 för att i framtiden köpa ett till för crossfire så jag håller med dig om att 6970 är ett bra val. Dessutom drar 6970 betydligt mindre el.

570 vs 6970 mycket jämnt
http://www.anandtech.com/bench/Product/306?vs=292

580 SLI vs 6970
http://www.anandtech.com/bench/Product/308?vs=298

två 6970 är nästan lika snabbt som två 580

Förstår inte riktigt varför GTX 570 presterar bättre än 6970 i så många tester :s Speciellt på just de olika titlarna..

Skrivet av TehSweede:

Jag kör en 6970 OC. Allt på high och texturer på ultra (den valde detta auto) = 60 fps konstant. På caspian som är rätt krävande också.

Polaren kör 2st 6970 (annan tillverkare än den jag kör) och har alltid 100+ fps, tror han också kör high + ultra textur då han inte såg en stopr skillnad bortsett ifrån fps. på high och ultra.

Okej! Ni ångrar inte erat köpval av 6970?

Av Geeze

Mest värt grafikkort för pengarna: 6970 vs 570

Hejhej! Börjar bli sugen på att uppdatera mitt GTX 560 Ti nu med BF3 och funderar på om ett GTX 570 från PNY för 2550kr eller ett Radeon 6970 2gb från Sapphire för 2440kr.

Det är två olika kompisar som säljer korten och jag har svårt att bestämma mig... Jag har även sett att GTX 570 som egentligen klås av Radeon 6970 blivit lite småägt av GTX 570 i BF3 prestandatestet..

Så, nu vill jag veta hur ni hade gjort! Så!

GTX 570 - 2550kr
Radeon 6970 - 2440kr

Förlåt för ytterliggare en sådanhär tråd, kände att jag behöver veta era åsikter kring självaste pris/prestanda jämfört med ett annat pris sl
De brukar ha!

Av Geeze
Skrivet av kozue:

Mitt origin äger sönder mig den backtrackar hela tiden i download progress, när den når typ 25% backar den till 15 och om om igen.

Kolla de sista inläggen i denna tråden. http://www.sweclockers.com/forum/123-battlefield/1053406-bf3-...

Av Geeze

Jag tror som ovanstående person, att du råkat missa någonting /glappat. Har hänt mig flera gånger att skärmen vart svart några gånger mellan det, har inte riktigt brytt mig om det och har fungerat under mina år som jag byggt ett tiotal datorer ungefär.

Med andra ord, jag skulle säga att det bara är att köra på!

Av Geeze

Allt som gör feminsterna förbannade gör mig nöjd! In me de heta brrruuuuuudarna!

Av Geeze

Med 24Hz menas det att den endast kan ta emot en bildsekvens på 24bilder per sekund, är det möjligtvis det du upplever som "hackigt" ?

Av Geeze

Problemet ligger antagligen i din /user mapp, det var det som hände mig när jag installerade iTunes etc på min HDD och när jag sedan hämtade podcaster / backups till iPhonen etc så fylldes den mappen med info, vilket tog runt 10gb.

Gå till din user mapp, aktivera så du kan se gömda filer och leta upp "AppData" mappen, kolla igenom den! Borde vara den som stökar.

Av Geeze
Skrivet av Saodie:

Jag ska knäcka ett ägg, ett hagelgevär bör grejja det!

Goaste kommentaren på länge!

750w borde räcka, med 650w så ligger det precis på gränsen då PSU får arbeta en jäkla massa, vilket är synd ifall man vill ha en stabil och dator som inte går sönder om något år..

Det borde som de andra sade vara problem med klocken! Kolla ifall du får upp något felmeddelande och kolla vad det kan vara mer specifikt.

Av Geeze

SSD :S :< ny utgåva av förra modellen endast...

Av Geeze
Skrivet av xinux:

Någon som vet typ hur länge det är uppe?

Spelar antagligen ingen roll, då det endast brukar vara ca 200 produkter som går ut till salu just för 13.37 erbjudandet.

Av Geeze
Skrivet av definition:

Alltid likadant av snikiga svenssons när något sådant här händer.
Alla butiker har tagit bort ordern på sådant extremt fel.

Kul att folk börjar med hat direkt när någon webbutik har lyckats göra fel dock, folk idag lol.

"Snikiga Svenssons" ?

Kompletts kundsupport och känslan när man är i kontakt med Komplett är i det absolut sämre laget.
Vill du veta hur det känns att vänta på en produkt i över en vecka utan att den överhuvudtaget ens skulle skickas?
Eller hur det kändes att ha en halv dator med endast några få grejer såsom CPU, och CPU-Kylare saknandes?

Av Geeze
Skrivet av Komplett:

Hej!
Dessvärre hade vi felaktig prissättning på tre artiklar över helgen. Eftersom prissättningen i de här fallen var oskäligt låg så är alla order avbokade på dessa artiklar med hänvisning till reservation för felaktig prissättning som finns i orderbekräftelsen.
Vi ber ödmjukast om ursäkt för det inträffade - de som är berörda är kontaktade via mail.

Vänligen

/Mikael - Komplett.se

Jag har fortfarande inte blivit kontaktad via mail, lust att berätta vad som försigår? :s