Inlägg

Inlägg som Geeze har skrivit i forumet
Av Geeze
Skrivet av Mercy1:

Hallå, tänk lite för fan!

Det inser ni väl ändå, att det bara var ett prisfel/misstag från Kompletts sida ??

Diskussionen ni för är löjlig.

Diskussionen har gått över till en del annat så som jag ser det, hur hade Inet, Dustin, Webhallen eller något annat liknande företag hanterat det?

Av Geeze
Skrivet av altair4:

Jag fick ett mail där de bad om ursäkt för prisfelet och erbjöd ett gratis väggfäste på köpet som plåster på såren om man beställde en TV hos dem. Bättre än ingenting, men om man väljer en annan butik som inte tar hutlös fraktkostnad så kan man ju säga att man alltid har ett väggfäste på köpet.

Och mig vill dem inte be om ursäkt? Alltför många negativa saker om Komplett nu, blir rasande på att det hela tiden känns som om att man kommer blir lurad...

Av Geeze
Skrivet av Fritjof92:

Det är inte dem som sätter alla priser? De har väl ett system som automatiskt lägger in priserna från leverantörerna.

Förväntade du dig att få skärmen för det priset?

Som jag skrev så är det absolut inte första gången det händer mig eller andra, börjar bli less på att Komplett använder ett system som helt klart i sådana fall fallerar på just syftet det skall stå för.

Av Geeze
Skrivet av altair4:

Första gången en TV blev prisvärd hos Komplett efter man lagt på fraktkostnaden. I ärlighetens namn så förväntade jag mig inte att få beställningen och tycker att de givetvis gör rätt som avbeställer ordern då det var så pass stort prisfel och antagligen väldigt många beställningar. Däremot kan man ju tycka att då det funnits så otroligt många saker på Veckans Erbjudande som knappt haft prisavdrag, och även varit dyrare än många konkurrenter, så har de byggt upp en så pass stor buffer att de borde kunna komma med ett riktigt bra erbjudande som omväxling. 60% avdrag på en TV av nyaste modell är dock lite för mycket begärt.

Sen ett litet tips. Om ni hittar vad som verkar vara ett orealistiskt lågt pris så ska ni inte skynda er att annonsera ut det till alla. Hade det endast blivit ett fåtal beställningar är det möjligt att de skickat ändå. Nu blev det säkert över 100st och då är det ju självklart att de avbeställer alla ordrar.

Mmhm :/ tänkte på det innan men sedan så gjorde jag det ändå xD

Av Geeze

Hej Komplett

Ännu en gång så har ni misslyckats totalt med priser och avbeställningar. Läs igenom http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater... så får du se ett litet smakprov på hur det känns för oss konsumenter när ni beter er som ett gäng dagisbarn när det gäller ansvar i pristagning / leverans.

Jag hade vart lycklig om ni ens hade hållt 50% av den kvalité som Inet.se håller.
Pinsamt värre Komplett, pinsamt värre.

Av Geeze
Skrivet av onetreehill:

Nej, det betyder att dom har avslagit ordern. DVS det blir ingen TV för oss. Ännu mer hat mot komplett som inte kan göra nånting rätt BOJKOTT!

Fan inte första gången detta händer.. Hände samma sak när jag beställde mitt 2500k, dock fick jag vänta i en hel vecka för att sedan självmant ringa in och klaga på den sega leveransen, då de sedan sade att jag inte skulle få den.

Åt /(&"(/#&")# med Komplett.se, Aldrig vart nöjd med något de har gjort.

Av Geeze
Skrivet av onetreehill:

Beställde också TVn och Hemmabion igår kväll, ni får dock räkna med att ordern blir nekad tyvärr.. var med om samma sak för några år sen på komplett då dom råkat prissätta en laptop med 90% ist för 9% men hoppas kan vi att dom blivit bättre sen dess

Står just nu Bekräftad/Cancel Rejected på den just nu, är det att den kommer att skeppas ut till mig?

Av Geeze

Panasonic TX-P50G30Y 50" Plasma TV för 4995 kronor! ord 13 000kr på Hifi Klubben

Kollade in veckans erbjudanden på komplett och uppmärksammade genast http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=632166 för 4 995 SEK och beställde den direkt!

Märkt att det har vart lite svårt att hitta recensioner på den men "http://www.prylportalen.se/test/test-panasonic-g30-overtygar-..." är en helt okej som jag lyckades hitta.

För er som vet om denna TVn är bra är det bara att slå till, själv så beställde jag den direkt och skulle egentligen behöva höra någon säga någonting gott om den så att jag väl kan hämta ut den.

Så, vad tycker ni om den?

Av Geeze

Fick nu iordning på allt, använde imgburn och då fungerade DVD brännaren som tur var, men fastnade sedan i "Windows is starting" men löste det genom att dra ut tangentbordet ur USB porten. Tack för hjälpen

Av Geeze
Skrivet av Tullis:

Kör img burner, det borde funka.
Minns inte hur jag gjorde men körde nog en dvd-kopia i nero. Från daemon tools till dvd om du förstår vad jag menar?

Testade att installera men resulterade endast i att jag fastnade i Windows is Loading skärmen efter "Windows is loading files" när jag försökte ominstallera Windows 7 :/

Av Geeze
Skrivet av Tullis:

Kör img burner, det borde funka.
Minns inte hur jag gjorde men körde nog en dvd-kopia i nero. Från daemon tools till dvd om du förstår vad jag menar?

Bränner över med imgburner just nu, om inte detta fungerar bliré tippen med datorh*lv*t*t!

Av Geeze
Skrivet av Tullis:

Han skrev att det troligen var bränningen som var fel på inte hårddisken?
Ställt in att den ska boota med dvd-spelaren först?

Aah, det också, borde jag testa att bränna ut skivan ytterliggare en gång, med imageburner eller något denna gången, och testa igen?

Av Geeze
Skrivet av NoWin:

Skivan verkar inte vara bootbar, bränn om den på lägsta möjliga hastighet och du måste bränna en avbildning med Image burner eller liknande.

Varför fungerar hårddisken i min andra dator då? :/

Av Geeze

"reboot and select proper boot device" Vid start

Hej, nu är det så att jag skulle sälja den gamla datorn och så har det redan börjat strula inför försäljningen av den..

Han jag skall sälja den till ville ha med Windows 7, så jag tänkte att jag skulle vara schysst och installera det åt honom.

På min egna dator kör jag med en 60gigs SSD disk med OS och lite annat på, och en 500gigs med en del spel och musik/filmer.

Till killen jag skall sälja datorn till köpte jag till en 1TB F3 disk till, och redan när jag försöker installera OS dyker "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" meddelandet upp i bios, okej tänkte jag, då har jag nog brännt ut skivan fel. Men icke sa nicke, har testat allt möjligt ifrån att ställa in BIOS Boot order till att ändra mellan SATA/AHCI.

Ingenting jag försöker med löser det, jag har googlat det och kollat igenom andra personers guider och mycket annat.

Att tillägga* Det fungerar att boota med den hårddisken ifrån min egna dator, vilket jag tycker är ännu mer skumt, och som leder mig till den andra datorns Moderkort. Men jag har redan resettat det och uppdaterat BIOS.

Svar uppskattas, då jag vill ha det fixat till imorgon, har försökt fixa det på egen hand i snart en vecka nu och är jäkligt less på det :<

//GeeZe

Av Geeze

Köpte min 2500k igår, och använder en Noctua NH-U12P SE2 och processorn går inte ens över 50c med prime95, bara så du har något att jämföra med.

Av Geeze
Skrivet av Komplett:

Hej,

Tråkigt att du är missnöjd med vår service. Skicka ditt ordernummer i ett PM till mig så undersöker jag saken närmare för att hitta en lösning.

Vänligen

/Mikael

Skickat nu, snyggt att du prickade in 13.37 där också!

Av Geeze

Kommer aldrig mer handla av er. Beställde en 2500k processor med V8 CPU fläkten, och efter att ha väntat i en vecka så ringde jag och allt ni sade var att erat system var slött så någon hade köpt den innan mig.

Nu är det så att jag har väntat på detta i en hel vecka och dessutom beställt ett gäng andra delar till mitt sandybridge paket, allt för att jag hittade den demoprodukten för 1 350kr.
Nu sitter jag här med ett moderkort, HDD, RAM minnen och annan skit, utan processor.
Tack så #/&"#" mycket komplett för att ni har ett totalt fallerat system som nu fått mig att aldrig mer vilja handla hos er.

Tacka gud för Inet.se som slår er med hästlängder, tack och hej.

Av Geeze
Skrivet av Haglund:

Hej.

Som topic, en laptop som klarar Starcraft 2 med flyt (alltså typ low/medium) för ca 5000 kr. Finns det en sådan?

Länkar uppskattas.

Jag vet inte hurpass mycket jag kan bidra med, men jag kan säga att det är en grymt stor skillnad på en laptop med dedikerat grafikkort och en med ett inbyggt i chipset.

Min egen far skulle köpa en bärbar för runt 5-6 tusen som skulle fungerar till spel, så åkte han till Inet och kom senare hem på kvällen med en bärbar för 13 tusen, visst, de var säkert 3 år sedan, men grejen är att det är nog värt att lägga ut de små pengarna extra för att få tag i någonting som är sååå mycket bättre.

Tror du bör leta efter en laptop med 5850-5870 grafikkort, jag hittade sådana ute för runt 7-8 tusen för någon månad sedan.

Hoppas det kommer till någon typ av hjälp
Lycka till

Av Geeze
Skrivet av 'Jonte[YoT:

;10931344']Du kan ju börja med de två länkarna jag hade i mitt inlägg.

Skall göras, sitter i skolan vid tillfället dock

Skrivet av Fluf:

Kudos, det är inte många på forum som erkänner fel och ber om ursäkt för det

Trots allt, forums främsta egenskap är att sprida kunskap vidare är det alltid trevligt med bekräftelse att det gör nytta att skriva.

Lycka till i jakten på en ny skärm. Kolla gärna på http://www.tftcentral.co.uk/ inför köp.

Lycka til alla

Tack Ifall man har fel och man är övertygad om det är det bättre att bara erkänna det än att bete sig illa

Av Geeze

Ber om min yttersta förlåtelse till alla i tråden, och jag tänker inte kommentera någonting mer förrän jag läst på mer om ämnet..