Inlägg

Inlägg som anon12433 har skrivit i forumet
Av anon12433

Brukar förboka främst för att få ett lägre pris. Många gånger höjs spelen till fullpris på releasedagen och följande dagar.

Har förbokat de tre senaste spelen jag köpt. Borderlands 3, Destiny 2 Shadowkeep och Red Dead Redemption 2. Spel som jag är säker på att jag ska köra ändå.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon12433
Skrivet av Bernd_P1:

@veckans: det är bara en tidsfråga tills kineserna hota med att dra tillbaka sina pengar. så kommer även Epic ändra sin inställning till mänskliga rättigheter få du se.

Dra tillbaka vilka pengar? Ska de sälja tillbaka aktierna till Epic? Har Epic dåligt med pengar tror du?

https://i.imgur.com/N4XFyl8.png

Sweeney går alltså ut med detta trots att Tencent äger ca. 40% av företaget. Det är långt mycket modigare än det mesta annat i spelbranschen.

Av anon12433
Skrivet av Mayth:

Lite kul att du nämner Tencent där. Vilka äger ca 40% av Epic Games? Jo just Tencent.

Deras inblandning i Epic Games kombinerat med att EGS köper sig till exklusivitet gör att jag undviker EGS. Även om de skulle få till en butik med bättre eller fler funktioner än Steam.

Sen så bryr jag mig inte så mycket om vilken annan butik spel säljs på, har flertalet installerade.

Fast till skillnad från Blizzard så stödjer Epic Games mänskliga rättigheter. Det är en av anledningarna till att man väljer att handla hos Epic.

https://www.theverge.com/2019/10/9/20906110/blizzard-hearthst...

https://twitter.com/TimSweeneyEpic/status/1181933071760789504

Av anon12433

Jag önskar att ännu fler spelutvecklare valde Epic, det skulle sannolikt öppna upp för bättre priser och/eller bättre spel.

Av anon12433

Om det fortfarande kräver origin är det ganska meningslöst. Ser hellre att de flyttar sina spel till Epic Games Store.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon12433
Skrivet av phonogen:

Hårda ord emot varandra här...

Ang mickens ljudkvalité så är min uppfattning av alla de rewives jag tagit del av att den är riktigt bra för att vara i ett ett trådlöst gaming headset. Dock är tydligen den billigare modellens mick bättre vilket även framkommer i hardwarecanucks film. Jag har inte hört något annat trådlöst gaming-hedset som lever upp till det där mickljudet för under 2000kr.
Länka gärna exempel på ett trådlöst gaming-headset som har bättre mickljud för denna prislapp.

Är det här dåligt ljud?!
https://www.youtube.com/watch?v=HDXQMslF-C0

Nej den där micken har faktiskt vettigt ljud för ett headset, fast det är ju inte den vi pratar om. De flesta headsets över 1000kr har bättre ljud än SE micken. Ingen av dem är dock "broadcast" kvalitet. Steget är långt upp till en sådan mikrofon.

Av anon12433

Kul funktion, men den speltypen (fightingspel) som kräver att man tittar på samma skärm kommer sannolikt inte fungera bra med detta. Men vem vet, det kanske öppnar upp för att spela någonting man inte tänkt på.

Av anon12433
Skrivet av Ness:

Sorry men om du tycker det så har du helt enkelt inte någon koll. Det är klart att ett trådlöst headset inte kommer ha samma kvalité som en fristående mic exempelvis, det kan man inte förvänta sig. Men för att vara trådlöst är det här bland de bästa (om inte det bästa). Att jämföra med en 10-kronors ebaymikrofon är helt ärligt skrattretande. Vet inte om du trollar eller bara är extremt okunnig?

Nä det är klart att du kan påstå saker, men det är ju tråkigt när du ljuger. Jag kollade på massor av recensioner innan jag köpte detta headset, och helt ärligt, ingen tyckte mic-ljudet var dåligt, samma sak med personen du svarade på först här i kommentarsfältet. Inte ens denna recension säger de att ljudet är dåligt, bara inte "broadcast-kvalité" vilket jag kan hålla med om. Så visst, du kan påstå att du sett massa saker, men allt talar emot dig. Till och med i videon du själv länkar till så är ljudet bättre i Corsair jämfört med Sennheiser...

Nej det är du som inte har någon koll på ljud alls. Att headsetet är trådlöst ursäktar inte en usel ljudkvalitet. Sedan så har andra trådlösa headsets markant bättre ljudkvalitet, till och med Corsairs egna, samma serie till och med. Du är verkligen skrattretande och visade precis att du är helt inkompetent när det kommer till ljud.
Du har förmodligen aldrig testat en billig ebaymikrofon eller en bra mikrofon.

Det är också illa när du ljuger då 100% av de recensioner jag kollat på klagat på mikrofonen på detta headset. Att ens försöka påstå annat är oseriöst. Sedan får du absolut fantisera om att denna mikrofon låter perfekt och inte har några problem men håll gärna sådant för dig själv.

Av anon12433
Skrivet av Ness:

"Bedrövligt" är ju bara extremt överdrivet. Jag tror inte på att alla recensioner du sett säger att micken är dålig, för det stämmer inte.

Av någon anledning så låter ljudet i micken lite sämre i videon du länkar till jämfört med andra. (äldre drivare, eller bara måndagsexemplar?) Ändå så är Sennheiser-lurarna han jämför med tydligt sämre.

Den låter uppriktigt talat skräp, på nivå med en 10-kronors ebaymikrofon..
Att du inte tror på mig intresserar mig föga, endast jag vet ju vilka recensioner jag kollat på och står med facit i hand.

Av anon12433
Skrivet av phonogen:

Allt är relativt även hur bra micken är... Men av alla tester jag sett på detta Headsett vill jag nog påstå av det jag hört att det finns inget gaming headsett som ens är nära den ljudkvalitet på micken som detta har för strax under 2000kr.
Första testet jag ser där man är missnöjd med micken.

Det som oroar mig mest för detta hedadsett är att många gnäller på att det sitter oskönt?

Alla recensioner jag har sett på detta säger att micken är dålig. Men varför inte ta och lyssna och avgöra själv istället? Denna videon har ett ljudexempel på hur micken låter. Bedrövligt i mina öron, speciellt på ett så dyrt headset:

Av anon12433
Skrivet av Ozzed:

Fast... Jag säger väl inte att jag hade rätt med den informationen vi har nu, utan det enda jag implicerar är att jag inte ångrar mitt uttalande sett till den informationen vi hade då. Sen kan det såklart tyckas onödigt att vara så tvärsäker när det gäller icke ännu släppta produkter, och det tar jag absolut åt mig och tar med mig.

Att försäga sig betyder väl förövrigt att uppge mer information än vad som var avsett för mottagaren, vilket jag inte gjorde i det här fallet.

Väldigt OFF-topic men om du nu gillar Intel så borde det ligga i ditt intresse att det går så bra som möjligt för AMD då det drar ner priserna hos Intel? Sen vet jag inte riktigt vad du menar heller. Är väl sällan någon kallar sig själv "Fanboy". Det är för mig en term som är förknippat med att man gillar ett märke så mycket så man önskar att det ver det enda märket, med konsekvensen (som man inte tänker på) att om det faktiskt var så så skulle favoritmärket bli väldigt dyrt.

Är du t. ex sur för att det gått bra för AMD med Ryzen eller vad menar du?

Fast Stepping 13 med hårdvarufixar i kislet har varit känd sedan i Mars i år: https://www.sweclockers.com/nyhet/27270-intel-core-9000-serie...
De CPUerna började dyka upp på marknaden tidigt i somras.

Intel har lagt upp denna artikel för längesedan: https://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-tech...

Av anon12433

Jag tycker nya "säsongen" hittills är alldeles utmärkt. Spelet är snyggare än någonsin, så många nyheter och quality of life förbättringar. I vanlig ordning (med Epic) så är det förvånansvärt lite buggar och prestandaproblem trots enorma förändringar.
Kartan är numera "analog" istället för förra som i grunden byggde på den "tile size" som byggnaderna har. Att kunna simma och vattenpartierna tillför mycket till gameplay.

Samtidigt så har den andra BR favoriten Apex tappat och tappat. Fortfarande väldigt seg Battle Pass progression som tvingar dig att köra champs du inte vill spela till större delen av tiden. Nya kartan är en försämring med alltför mycket död yta och meningslöst avstånd. Nytt content kommer fortfarande i snigelfart och allvarliga buggar är kvar sedan release. Har helt tappat lusten att spela det numera.

Av anon12433
Skrivet av Kenneth:

Battle Royale har jag inga problem med men fortnite fastnade jag aldrig för. Sköt jag ett skott på någon så hade den efter 2 sekunder byggt upp ett slott med flertal kanoner och en vallgrav... samtidigt som min pistol fortfarande laddade om. Mer in-your-face-shooting passar mig bättre och återkommer mer till PUBG då än något annat.

Men alla säsongsevent Fortnite har är väldigt intressanta och Epic gör ju det otroligt bra. Det är exakt sånt ett spel behöver för att få tillbaka spelare som kanske tröttnade under säsongen.

För mig är det istället PUBG som fick mig att initialt känna avsky för genren. En polare skickade gameplay videos på det 2017 någon gång och jag tyckte att gameplay-idén verkade ok men undrade varför animationer, grafik och utförandet måste se ut som "diarré". Hade lite svårt att förstå varför det spelet blev populärt. Men som sagt, gillade idén bakom det.
Några månader senare var det speltorka och en annan polare frågade om vi inte ska testa Fortnite. Var väldigt skeptisk då jag förknippade det med PUBG, men tänkte att man kan testa åtminstone då det är gratis.

Största anledningen till att jag aldrig spelat PUBG är dock att det inte är gratis. Detta tillsammans med ryktet om att ha dålig prestanda och buggigt gör att det är svårt att övertyga. Numera finns ju även det utmärkta Apex Legends vilket gör FPS-biten bättre än PUBG vad jag kan se, och det är helt gratis.

Av anon12433
Skrivet av CymbalCrasher:

Du kanske inte är bekant med "Nytt i forumet".

Jodå, men det är inte den sektionen tråden befinner sig under. Det är endast ett urval trådar som det senast postats någonting i. Om man går in i en tråd via den länken bör man såklart vara uppmärksam på vilken kategori den befinner sig under. Men det kanske du inte visste?

Av anon12433
Skrivet av Farthinder:

PR trick, men Battle royale över lag får gärna försvinna enligt mitt tycke xD ( ja, jag avskyr det som pesten )

Visst får man tycka så, men är du inte lite vilse bland forumsektionerna? "Forum > Spel > Actionspel och shooters > Battle royale". Denna del är liksom till för precis de som gillar den typen av spel

För övrigt kände jag nästan detsamma om dem innan jag testade Fortnite en kväll med en polare och vips så blev man klokare.

Av anon12433

Om man trycker in den klassiska Konami-koden (upp, upp, ner, ner, vänster, höger, vänster, höger, B, A, enter) på "svarta hål"-skärmen så startas ett minispel:

https://i.imgur.com/Qfawfzz.png

Av anon12433

Fortnite har absolut de häftigaste in-game eventsen av alla spel. Det ska bli större förändringar av kartan än någonsin tidigare, förmodligen en helt ny. Det talas om riktigt stora förändringar vilket nu efter 10 säsonger känns som det är rätt tid för.
Själv så hoppas jag på ett first-person läge men det är nog rätt låg chans. Däremot så vågar Epic genomföra ganska galna idéer så skulle inte bli förvånad om det nästan är ett nytt spel vi får.

Fortnite hade 1,3 miljoner viewers på Twitch sent under kvällen igår. Förmodligen ännu mer precis när ingame eventet skedde. Helt galet intresse kring detta.

Av anon12433

Hade jag någonsin testat detta så hade jag absolut inte gjort det med disk i maskinen och defintivt inte med diskmedel.

Av anon12433
Skrivet av Jerban:

Ni som har F varianten av denna skärm, är den något ni kan rekommendera? Finns ju inga andra alternativ om man vill ha 34" Curved, IPS och Freesync2

34GK950F är den bästa ultrawide-skärmen under 24-25k. Jag gick från en Acer XF270HUA (27" 1440p 144Hz IPS) och ville ej göra en nedgradering i respons, input lag och bildkvalitet. Med denna skärm så behövde jag inte göra det. Nu har jag samma sak fast med wide gamut I ultra wide. Rekommenderas!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon12433
Skrivet av TreD:

Möh, Ingen matchmaking för specifika strikes. Försökte lira shadowkeep striken då det är en del av storyn men hade ingen att lira med. Måste man ha kompisar i allt?
Enda matchmakingen de har är ju random matchmaking för alla strikes.

Jag har kunnat matcha till shadowkeep striken genom att bara starta den från kartan.

Skickades från m.sweclockers.com