Inlägg

Inlägg som RaZman har skrivit i forumet
Av RaZman

Bättre i tester, sämre i spel. Bryr mig mer om det sistnämnda men hoppas att AMD sopar mattan med Nvidia i slutändan. Gärna genom att faktiskt ha kort att sälja.

Av RaZman

Är fullt kapabel till att själv kritiskt granska vad jag läser snarare än att låta någon blåhårig Tumblr-feminist på Mozilla bestämma vad som är "vilseledande".

Av RaZman

Nja, gamla såg bäst ut, såg ingen koppling till Sweclockers med de andra alternativen. Borde väl egentligen inte göra det med den gamla heller men där är i alla fall Sweclockers-färgerna integrerade i mönstret.

Av RaZman

Härligt, hoppas de står på sig. Ser gärna även totalförbud av Kinesiska telefoner men det är nog för sent nu.

Av RaZman
Skrivet av Koyaanis:

Hejdå batteriet

Äh, det är Kina. De räknar med att slänga batteriet i havet efter ett halvår.

Av RaZman

Verkar behövas i det nya Sverige.

Av RaZman

Gillar att de äntligen lämnade den gräsliga designen som hängt med sedan iPhone 6, hade hoppats att de minskat eller tagit bort kameraflärpen på skärmen.

Av RaZman

Tycker de ser bra ut men priserna var lite väl höga.

Av RaZman

Hade detta varit ett uppgraderingsår för min del hade Nvidia förlorat mig som kund, fullständigt oacceptabel lansering. Betala ockerpriser för någon Strix-variant eller rulla tummarna tills lanseringen av "faceliften" står för dörren någon gång nästa år, vad sägs om att presentera och lansera produkter först när man kan leverera enheter?

Av RaZman
Skrivet av FreddyK:

Mitt moderkort är det första och sista jag köper som är tillverkat av Gigabyte. Deras egna app där man laddar hem mjukvara för RGB och annat gjorde datorn helt obrukbar, troligen pga något som heter Easy Tune Engine som installerades automatiskt. Det var ju lätt åtgärdat med en avinstallation av ett program som egentligen bara är bloatware, men det gav ett dåligt intryck.

Köpte ett Gigabyte-moderkort jag med trots tidigare negativa erfarenheter med deras grafikkort. Första intryck blev väl sådär där med när alla Vision G som skickats ut till butikerna (kanske fixats nu, vem vet) tydligen har den unika silvernyansen ”Sliver”.

https://i.imgur.com/c0ljb2w_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fid...

Av RaZman

Inte förvånad, Gigabyte verkar inte kunna göra någonting rätt så känns ganska väntat att de skulle snåla på QC.

Av RaZman

Massproducerat kinaskräp i kvantiteter som att det vore handsnickrade klockor från en 80-årig urmakare i Alperna.

Av RaZman

Tråkigt för lattesippande stockholmare, resten av oss ser fortfarande ingen poäng med att ha ugn, kyl, frys, kaffemaskin, brödrost och mixer kopplade till Internet.

Av RaZman

3080 ser ut att vara det givna valet i 3000-serien, men det var väl väntat. Undrar bara i vilken värld något av de här testerna endast var "...marginellt bättre än Turing"?

Av RaZman

Längesedan man såg en mer skamlös kopia av iOS, konceptet är dock intressant.

Av RaZman

Ser ingenting som motiverar dessa siffror, bara ren inkompetens när det kommer till optimering. Spelet är 13 år gammalt och ser på flera håll sämre ut än originalet.

Av RaZman
Skrivet av HenrikM:

Kan inte minnas sist jag pratade med någon utan att använda hörlura

Om det var poängen hade inte Microsoft tryckt ut reklamfilmer där folk kör upp den mot örat. Du är troligen en minoritet i den frågan.

Av RaZman

Skärmarna är ju löjligt breda för att vara en telefon. Ser ju ut som att trycka upp en iPad Mini mot örat, ungefär lika smart design som den gamla N-Gage-tacon.

Av RaZman

Antar att när de väl finns i lager så sitter folk och talar om att vänta på Ti/Super. Ser hellre att man väntar med att presentera och lansera korten tills man har ett ordentligt lager att backa det med.

Av RaZman
Skrivet av Xinpei:

Så du går helt på arbetsgivarens utsagor alltså? Säg mig. Om denna person var inkompetent.. varför anställde de denne då?

Situation A:
Kompetensbrist hos den anställde efter 5 månaders frånvaro, ingen förbättring över 2 månader leder till uppsägning.

Situation B:
Onda företaget Ond AB har bestämt sig för att specifikt gå efter den anställde på grund av anledningar. Man vet att tid och resurser går åt till att hitta en ersättare men Ond AB har bestämt sig. Den anställde bryter foten och är borta 5 månader, Ond AB tänker att detta är helt ok. Den anställde kommer tillbaks och jobbar på i två månader, men tillslut kommer det: Nu ska Ond AB minsann förstöra livet för den oskyldiga anställde.