Inlägg

Inlägg som RaZman har skrivit i forumet
Av RaZman

Windows 11 är ungefär lika lockande som Windows 8.

Av RaZman

Ser ut som sådana demo-torn CD-butikerna brukade ha där man kunde testlyssna på nya releaser med ett par nedsvettade hörlurar som ofta bara fungerade på högersidan.

Av RaZman

Som spelfokuserat företag hade de väl inte någon som helst tanke bakom att andra produktkategorier har riktiga krav och regler som behöver följas.

Av RaZman

"Minderåriga är tillåtna på Dreamhacks turneringar men bolaget anser att de inte kan ta ansvar för att ungdomar kan lockas till att spela på 1xbet."

1xBet är blockerat i Sverige. För att ungdomar ska lockas till att spela behöver de kringgå blockeringen och 1xBet KYC-process, känns ganska långsökt. I så fall är det lika omoraliskt att Svenska Spel spammar annonser på TV, radio, podcasts, YouTube och allt möjligt med minderårig publik, ofta gärna med ett "Du tänkte inte spela men tänk om du bara testade en gång till och blev mångmiljonär"-budskap.

Anser man det enkelt att komma åt 1xBet så är det lika enkelt för minderåriga att komma åt Svenska Spel-tjänster, ett bolag som aktivt uppmuntrar till skadligt spelande och som åkt dit för att strunta i varningstecken på sådant från sina kunder.

Sidan är förbjuden och tillgången blockerad, vill de fortfarande slösa pengar på marknadsföring i vår marknad så är det bara tacka och ta emot pengarna.

Av RaZman
Skrivet av Enviro:

Håller med. Youtube Premium är verkligen värt kostnaden. Har tagit ett break med prenumerationen sedan Lite lades ner, men har insett att det är dags att krypa till korset och punga ut för ordentliga Premium. Jösses vad Youtube blir nedsyltat med reklam annars.

YouTube Premium blir värt kostnaden när de slutar stjäla alla annonsintäkter från videoskapare som säger "fel" saker. Råka få med en svordom så blir det gult dollartecken och noll intäkter medan annonserna rullar för fullt. Hela konceptet bakom YouTube innebär att de lägger 0 kronor på innehåll till sina användare, är ju helt otroligt att de lyckats övertala folk att betala mer än många streamingtjänster varje månad baserat på "så bra innehåll" samtidigt som de härskar och kör över de som ligger bakom innehållet.

Av RaZman

De förbereder säkert väldigt arga lappar att skicka ut som konsekvens när butikerna gör noll förändringar.

Av RaZman

Dagens begagnatmarknad är "Köpte det för 3000kr, säljes för 2995kr" så blir väldigt få begagnatköp. Inga alls faktiskt.

Av RaZman

"Dagen Microsoft gör någonting som inte suger är väl dagen de lanserar dammsugare"

Blivit mer sant för varje generation sedan XP.

Av RaZman

Är streamingtjänsternas 1080p-kvalitet någonting att gå på skulle jag aldrig någonsin betala för deras 4K. Ser ju ut som DVD om man jämför med en BD-film.

Av RaZman

Är det den årliga "hifi-abonnemang kan vara på gång"-nyheten? Är väl copium-tradition sedan flera år tillbaks.

Av RaZman
Skrivet av friArsenik:

Kapitalism...

Kapitalismens fel att landets mest socialistiska stat är så smockfull av byråkrati att minsta ändring leder till att en uppgradering som kanske skulle kosta $100 000 och ta tre månader istället kostar $10 000 000 och tar tio år när politikerna känner doften av extra pengar att stoppa i fickan.

Av RaZman

Sitter fint med ett 5080 nästa år då.

Av RaZman

- Spela upp 5 sekunder av någon annans musik: "Vi har rätt till alla intäkter från din video"
- Träna sin produkt på allt innehåll som någonsin laddats upp på sidan: "Fair use".

Av RaZman

Känns det meningslöst har väl intresset spelat ut sin rätt, bara att gå vidare till någonting annat man brinner för. Troligen plockar du upp ett spel om några år och känner ny lust att spela. Sitter som 30+ och gillar bra spel precis lika mycket som i tonåren, de flesta moderna spel som släpps är bara betydligt sämre än de var förr och tiden mellan kanonlir som BG3 blir längre och längre.

Av RaZman

Comviq ligger i linje med förväntningarna, där har man ju knappt 4G-täckning när man kommer ett par minuter från storstäderna.

Av RaZman

Ganska kort livslängd på "det sista Windows".

Av RaZman

Användarupplevelsen har i alla fall blivit oändligt mycket bättre sedan användare slutade ”försvinna” av politiska anledningar när förra ägarna hittade på nya regler och ignorerade andra i enlighet med vem den amerikanska vänsterregimen ville tysta.

Av RaZman

Inne på år 18, var väl bland det första som skapades när bredband kom till byn.

Av RaZman
Skrivet av Fenrisulvfan:

För att om jag skulle behöva gå iväg så slipper jag riva med mig hela datorn så den åker i golvet, eller i bästa fall bara rycker sönder USB-porten.
Att kunna gå ut i köket eller in på toa är underskattat, jag har ofta på mig hörlurar vid dammsugning, plocka i & ur diskmaskinen, laga mat, borsta tänderna osv. Det är bättre än skivat bröd.

Vänta tills du upptäcker att man kan trycka på en magisk sak kallad ”paus” och sedan ta av
Sig hörlurarna när man behöver gå ifrån datorn. Upplevelsen av frihet kommer vara magisk.

Av RaZman

Sladdlöst headset vid datorn låter ungefär lika poänglöst som sladdlöst tangentbord. Förstår inte varför man skulle vilja göra sig beroende av batterier där det inte behövs.