Inlägg

Inlägg som RaZman har skrivit i forumet
Av RaZman
Skrivet av wazman:

Cyklar man förnuftigt behöver man inte en cykelhjälm alls.

Kan förstå att man har en hjälm på sig om man stunt cyklar, förlåt åker modern MTB, där allt ska gå snabbt, man ska åka nedåt i hög hastighet, hoppa med cykeln, säga ord som "radical" och "cool bro" och vara "tuff" och göra "coola" grejer mellan energidrycksstoppen med kepsen på sned.

Men i övrigt, cyklar man i en normal hastighet och har koll på vad man gör så är det helt onödigt att ha en hjälm på sig. Vill man ta risker och är osäker på om man "sätter den" då kan jag förstå att man har en hjälm på sig, men då ska du ha knäskydd, ansiktsskydd, armbågsskydd och hela paketet på dig också.

Köp inte all hype utan tänk med din egen hjärna.

Skulle "Om något händer så minskar jag risken för skalltrauma" vara "hypen" då menar du? Köper hellre den hypen än logiken att man skippar hjälm för att man vill se häftig ut. Lite som att skippa bilbälte för att man "alltid kör försiktigt".

Av RaZman

"Vi ska introducera massa byråkrati för att artificiellt dra ut på verifieringsprocessen och använda den som ett vapen mot sådant vi inte gillar"

Är ju så det alltid har fungerat men lite lustigt att man går ut och säger det högt som att det är någonting att vara stolta över.

Av RaZman

Bara att lägga undan 50 000kr så har man råd med handpenning på 5090.

Av RaZman

Ser ut att ha varit härlig stämning!

Av RaZman

OLED är verkligen skräp.

Av RaZman

Endast på tunnbröd, känns onödigt på allt annat.

Av RaZman

Aldrig varit med om DLSS som inte ser ut som man smetat klet över hela skärmen. Fullständigt värdelös teknik.

Av RaZman

Om man bortser från hur Airmee kommer med paket 23:30 på kvällen och lämnar det öppet på marken oavsett väder så är ju Postnord tveklöst sämst. DHL och UPS är ju bäst på att ljuga ihop att de försökt leverera när de i själva verket tagit snabbast väg service point men Postnord är de enda som stulit, tappat bort och glömt skanna paket regelbundet.

Av RaZman

Känner mig mer kränkt av riktad reklam baserat på privata konversationer som telefonen avlyssnat.

Av RaZman

Formen spelar mindre roll så länge det finns tillräckligt med plats. Minst 80cm djup, gärna en meter så man slipper sitta som CS-proffsen.

Av RaZman

Hänt mycket sedan "Windows 10 is the last version of Windows".

Av RaZman

$1200 lär väl landa på blygsamma 22000kr hos svenska återförsäljare.

Av RaZman

Blandade ihop med Overwatch och missade Monster Kill så det var ju lite pinsamt.

Av RaZman

Märklig ändring från ett företag som påstår att tjänsten inte påverkar spelförsäljningen.

Av RaZman

Svårt att ta ställning till om förtroendet ökat eller minskat, deras videos är mest underhållning för egen del och det har ju inte påverkats.

Av RaZman

Härliga nyheter. Fullständigt värdelöst företag med ockerpriser och hopplöst dålig kundservice.

Av RaZman
Skrivet av A1200:

Slim är på väg när som - håll er borta från vanilla versionen. Därav Sonys "prissänkning".

Sonys "Slim"-versioner har ju nästan uteslutande varit stora nedgraderingar från lanseringskonsolen så det är ju snarare läge att plocka upp den bra versionen om man är ointresserad av nästa års "Pro".

Av RaZman

Betalnivå på Viafree med andra ord. Gulligt att man till och med illustrerat kanalutbudet som i de gamla kanalpaketen streaming skulle döda.

Av RaZman

Bara att vänta 2-3 år så kommer folk som försvarat streamingskräpet sitta där och tala om "betala för att se reklam" som någonting absolut självklart som faktiskt är någonting bra.

Av RaZman

Gör telefonen tillräckligt tjock för att kunna ha kameran platt med telefonens baksida och fyll ut resten med ett större batteri, detta ser ju ut som jag vet inte vad.