Inlägg

Inlägg som Ninotramp har skrivit i forumet
Av Ninotramp
Skrivet av koSmiQ:

Har det gått ett år eller för hur lång tid fick du din rabatt? När jag låg på rörligt så var min rabatt giltig i 1 år och sedan var det dags för ny förhandling eller vad man nu vill kalla det. Nu band jag mina lån innan året gått och då var det rabattdiskussion i vilket fall.

Såklart är det som du säger. Men likväl är det samma som att varje år ringa ett snabbt samtal till Verisure och ta bort höjningen dom gjort på din avgift.

Av Ninotramp

Fick brev om att Länet ska sänka min rabatt på bolånet.... Många klagar på viaplay och Verisure m.m men bankerna är tusen resor värre!

Av Ninotramp
Nytt bud: 1 100 kr 1100+frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Ninotramp

900 + frakt

Av Ninotramp

Fråga till er andra som använder er av Morrow banks kreditkort. Har ni fått betala ränta fast ni betalat fakturan i tid varje månad?

Jag upptäckte att jag fått betala ränta flera gånger. Ringde dit men var lång kö. Lättare att fråga här om någon annan haft problem.

Såg nu att Komplett bank haft problem en längre tid med telefonkön. Känns inte seriöst det minsta.

Av Ninotramp
Skrivet av SuperDuperKillen:

Tycker det är mycket orimliga klagomål här i tråden ang priser hit och dit.

Ingen som kommer ihåg adsl tiden när man betalade 299:- för 0.25mbit/s?

Får man 100 mbit/s för runt 300-350:- så är det klart rimligt. Är det billigare och/eller snabbare så är det dock en trevlig bonus.

Kan väl hålla med dig till viss del. Men du glömmer en viktig sak. Fiber skulle vara betydligt billigare än ADSL och det lockade de som ville investera i sin bostad.

Av Ninotramp
Skrivet av Alphahanne:

Känns som jag blivit bedragen. Efter två år av 500/500 för 299:- så var det allra bästa de kunde erbjuda 250/250 för 399:- och det gick ABSOLUT inte gå ner mer.

En månad senare så erbjuder de ett lägre pris. Blir bara heligt förbannad ärligt talat, särskilt då jag inte har något annat alternativ att välja på.

Du kan inte ändra till 299:- iom att du bundit dig 12 månader eller?

Telia är ju erkänt ett av Sveriges värsta företag och nu visar dom upp det ännu en gång.
Telefonköer som skickat in folk i väggen efter suttit i telefonköer i flera månader utan att komma fram.

Helt omöjliga att få tag på förr i tiden.

Av Ninotramp

Frågan är om man ska ringa Telia och i princip kräva 250/250 plus stort tv paket för 299:- i månaden som startar december 2024.

Detta är bedrövligt.

Av Ninotramp
Skrivet av Radovic:

Felia...VILKA svi...ärhum...skära söta små kultingar de är... 🐽 😑

De kunde lika gärna ge dig rabatten istället för att vänta "en vecka senare" för att omförhandla / ge dig rabatterna...it makes no sense... 🐶 💦 🎄

Ut och jaga Krokodil 🐊 för att kunna betala fakturan med stil...

Jag är kund hos Bahnhof nu....

Av Ninotramp

Nu kommer Telia med erbjudande för nuvarande kunder 299:- i månaden för 250 men vägrade släppa det till mig på black friday....

Av Ninotramp
Skrivet av Zero Cool:

Jag vet att vissa banker kör (eller körde i alla fall för ett par år sedan) med detta när bostaden är långt utanför tätbebyggelse. Är det så i ditt fall också, eller verkar de köra generellt med topplån? Känns rätt så ålderdomligt.

Tror dom kör generellt med topplån? Vet min kusin som bor i Falkenberg hyfsat centralt också fick ta topplån men är ett par år sedan.

Av Ninotramp

Tänk att prisjakt kommer närmre o närmre Elgiganten för var dag som Sveriges sämsta hemsida.

Av Ninotramp

När Diablo IV släpptes kunde jag inte komma åt mitt konto. Gjorde ett ärende och IDAG fick jag svar.

Heja

(Gjorde nytt konto och köpte skitspelet)

Av Ninotramp

Killers of the flower Moon - 3/10

Napoleon - 5/10

När ska det komma en bra film? Väntat i flera år känns det som.

Av Ninotramp
Skrivet av chrisrolex:

Jag fick Dolby Vision med min Apple TV 4K (2021) på en Sony A80J

Får du det om du kollar direkt från tvn? Jag provade på en A80J nu och det var lika dålig kvalite som innan.

Av Ninotramp

Trevliga nyheter.

Av Ninotramp

Nej bättre att vara hemma. Datorer och kringutrustning kommer försvinna. Stockholm är helt laglöst dessvärre

Av Ninotramp
Skrivet av Fulci:

Viaplay har långt försenat presenterat sitt kvartalsresultat. Det visar på en förlust på över 7 miljarder 2023 fram till nu. Bolaget har redan sjunkigt 80% på börsen senaste året innan dagens nyhet. Nu sjunker de ytterligare som en sten, med -75% på morgonen.
https://www.expressen.se/nyheter/sverige/viaplays-nya-rapport...

Verkar som de levt i en drömvärld om ständigt ökande abonnemang för uppåt 500kr/mån. Men när inflation och räntor påverkade ekonomin drog folk åt och många såg Viaplay som en tjänst de kan vara utan.

De gör en nyemmision för att få in 4 miljarder. Men skulle inte det få rätsida på sjunkande skeppet kommer de gå vidare med ”mindre optimala finansieringslösningar.” och "Skulle det inte heller fungera lär ett konkursförfarande inledas, skriver Viaplay."

Har du sett vad dom erbjuder i sportväg? Dubbla kommentatorer på något ingen kollar på. Sen ska det in tekniker och annat. Företaget har blivit alldeles för woke och nu ser vi vart det bär hän. Ingen som minns Ola Wennström?

Av Ninotramp

Håller med er. Tråkigaste är fel ord. Utan striderna hade såklart spelet blivit just TRÅKIGT. Uppskattar det andra mer bara men tycker det är en lagom nivå på strider vs allt annat.

Av Ninotramp

Någon mer än mig som tycker striderna är det tråkigaste i BG3? Gillar mer upptäcksfärderna, alla hemliga vråer och all bra dialog.