Inlägg

Inlägg som Ninotramp har skrivit i forumet
Av Ninotramp
Skrivet av Wanna:

Var ser du det erbjudandet?

Jag ser bara 1000/1000 för 399:- i 6 månader därefter 549/mån?

Nu försvann det! Hade 275:- i 6 månader sen 549:-. Jag lovar hette black week 1000/1000

Av Ninotramp

Funderar på 1000/1000 Bahnhof för 412:- månan i 12 månader.

Av Ninotramp

Ringde Telias uppsägningsavdelning och fick inte 250/250 för 299:- så jag sa upp det. Berätta gärna hur det gick för er.

Av Ninotramp

Verkar inte komma ut nåt på Telias hemsida, står 20/11.

Av Ninotramp
Skrivet av Hulle:

Har Telias 500/500 inkl TV-paket för 299 från förra BF, kommer självklart inte betala 699 för det sen, så jag ska väl försöka som alla andra här ringa in och se om jag kan få behålla det, annars byter jag bara rakt av till Telenor. Synd eg. för jag är nöjd med Telia och gillar deras TV, men priset avgör.

/hulle.

Om man kan få 100 eller 250 för runt 299:- är inte det intressant då?

Jag kommer köra på 100/10 om det är billigare.

Av Ninotramp
Skrivet av MatteN:

Vi får väl se hur glada alla blir när det inte går att ladda på Teslas stationer tack vare att elektrikerna vägrar reparera de som pajat.

Går väl flyga in elektriker. Är nog nästan billigare.

Av Ninotramp
Skrivet av Lajser:

Blir mycket förvånad om inte Telia kör nån dunderdeal i år igen.

Frågan är hur svåra dom blir med oss som redan är kunder..

Förra året var svårare men gick om man tog sig till uppsägningsavd. Förrförra var d bara o chatta lite snabbt.

Av Ninotramp

Får inte Amazon 100 kronor vouchern att fungera. Använt ett par sådana innan back in the days...

Av Ninotramp

Varför kan jag ha 500/500 Telia på mitt fiber men Telenor går inte ha som leverantör? Är det någon upphandling?

Av Ninotramp
Skrivet av zyberzero:

Det vet jag inte om jag håller med om. Vi bytte till LF (Göteborg/Bohuslän) i vintras, fick 144 punkters rabatt, två räntefria månader, 85% av husets värdering (pro tip: Köp inte hus en vecka innan ett krig bryter ut. Pro tip 2: Sälj inte ett hus två veckor efter att ett krig brutit ut.).

Detta på hus värderat till 6 500 000, relativt höga löner, men som då låg precis så att vi behövde extraamortera 1%-enhet i några månader och rörlig ränta.

Jag är nöjd med LF. Det jag missade var, och jag är inte ensam, att dom har uppläggningsavgift på topplånet på över 3000:-. Jag missade detta och hade aldrig gått med på det annars.

Ganska lätt och räkna ut varför dom är ända banken som har topplån fortfarande 75-85%

Av Ninotramp
Skrivet av andra94:

Söker tips för att göra bolånet så enkelt som möjligt:

145000 ska lånas - tänker att jag går in med 15-20% kontaktinsats, har fonder som kan tas av och lån av föräldrar om det hjälper för något förmånligt.

Tänker runt 5 års bunden ränta bara för att det är inte mycket pengar i slutändan med +-1% och man verkar kunna förhandla sig till en okej ränta med att binda i ca 5år. Känner personligen att det kan vara skönt för sinnet o ha bundet i några år iallafall, Ska jag ringa runt till alla banker? Kan jag maila? Vunnit budgivningen på en förhandsvisning och kontakt med säljaren.

Tankar/idéer?

Rörligt. Undvik Länsförsäkringar om du lånar 85% ta endast om du lånar 75%. Dom tar tyvärr en avgift så hög för topplånet så smslån är att föredra.

Av Ninotramp
Skrivet av Pertan:

Jag hade Premium Lite fram tills google dödade det. Dom hoppades väl på att alla med Lite skulle hoppa av glädje och ta vanliga premium. Allt för att maximera vinsten, jag betalade för mig, men det var inte tillräckligt för youtube/google. Nu kommer jag köra adblockers tills den dag youtube dör.

Förstår dig. Har också alltid kört med adblocker framför datorn men skaffa premium för att ha till mobilen. Då kunde jag i samma veva säga upp Spotify.

Av Ninotramp

Finns premium om man inte vill kolla olagligt?

Men att ladda ner spel är big no-no.

Av Ninotramp

Återstår och se hur detta blir. Har Telia 500/500 för 299:- ännu ett år (22/12-23). 2022 jämfört med 2021 var att du nu inte bara kunde chatta med Telia o få 299:- utan du var tvungen o gå vidare till uppsägningsavdelningen.

Detta året lär bli ännu svårare. Vi får hjälpas åt. För mig duger det med 100/100 men värre för er som vill ha hög bandbredd.

Av Ninotramp

Mycket fint system! Sålde precis mitt. Lycka till.

Av Ninotramp
Skrivet av Dunde:

Känns mest som att undersökningen frågat en bortskämd, verklighetsfrånvänd och infantil del av vår arbetsföra befolkning.
Lagstadga hemarbete... kom igen...

Så sjukt det blivit.

Av Ninotramp

Leif Mannerströms färdigrätter. Fan så besviken jag blev. Var tjurig i flera timmar efteråt. Pannbiffen, en enda stor sörja.

Av Ninotramp

Ja då det dök upp pop up om det ofta. Gillade varken 10 eller 11. Saknar Windows 7 och XP

Av Ninotramp

Suttit och varit nära att beställa en foam Lance men tänkt o vänta till Black Friday. Kunde inte hålla mig längre, tack för tips! Får se hur min 30 år gamla högtryck fungerar.

Av Ninotramp
Skrivet av LaZ76:

Jag hade det problemet oxå, till och från. Främst när jag öppnade kartan, och sen ibland när jag stängde menyer. Verkar kopplat till DLSS. Bytte till pathtracing/ray reconstruction. Då använder spelet en annan DLLS-fil och problemet försvann helt.

Mitt verkade ha löst sig nu. Ändrade Ray tracing till low. Tur det löste sig för dig.

Mitt problem nu, precis som vid release, är att jag inte kommer in i spelet alls.

Jag har provat att gå runt i Night City men allt känns så dött. Ingen säger något, knappt inget ljud i bakgrunden. Jobbig bilkörning. Tråkig combat som jag inte alls förstår mig på. Hacka folk samtidigt som jag skjuter? Allt bara blinkar o blänker. Att spela med handkontroll blir jag inte klok på heller.

Nej detta spel är nog inte för mig.