Inlägg

Inlägg som Shrudder har skrivit i forumet
Av Shrudder

Min Philips OLED har i alla fall inbyggd casting som fungerar sömlöst med min Androidtelefon då det är en Android TV. Med Android TV får du även tillgång till en uppsjö av olika appar, då det enda som egentligen krävs av en utvecklare för att få en vanlig Androidapp att fungera är att anpassa layouten så att det passar en TV. Framtidssäkerheten har varit god för min del (årsmodell 2017) men samtidigt känner jag att hårdvaran inte riktigt har hängt med. Jag tittar t.ex. på Netflix numera genom min Xbox One S istället för appen på TVn då jag hade en del problem med stuttering. Skulle därför kika närmare på specifikationerna för att även ha med detta i din bedömning.

Ljudkvaliteten tycker jag har varit överraskande bra. Kommer ju inte i närheten av ett dedikerat ljudsystem men absolut bra nog för slötittande. Har de inte försämrat något sedan jag köpte min skulle jag inte oroa mig för det. Angående ambilight så kan du som ovan justera det på flera sätt, inklusive ljusstyrka som jag själv ställt in på lägsta inställningen.

Av Shrudder

Bara för att det passar innebär det inte att det är kopplat likadant mellan nätaggregaten. Personligen hade jag absolut inte riskerat det.

Av Shrudder

Har haft Xbox Game Pass tidigare men använde det knappt. Nu har jag EA Play då bara kostar ~250 kr för ett år samt integration med Steam.

Av Shrudder

inb4 "men USA gör samma sak"

Av Shrudder
Skrivet av griffen:

Gissar på U*iquiti *=b. Fanns en annons som länkade flera produkt specs direkt till deras hemsida, så då märkte dom nog en del extra trafik från Sweclockers i samband med det

Lite väl dålig engelska för att vara ett amerikanskt företag. Skulle snarare gissa på asiatiska företag som säljer övervakningskameror (vilket dyker upp i dagens fynd titt som tätt) t.ex. TP-Link, Eufy (Anker Innovations) eller Reolink (Shenzhen Baichuan Security Technology Co., Ltd.) som samtliga har produkter som listas som "Amazon Choice" på Amazon.de. De två senare har dessutom affiliate-program direkt på deras hemsidor.

Av Shrudder

Min första (~2007) fick inte RRoD, däremot dog DVD-läsaren på den efter bara några veckor. Ersättaren fungerar än idag.

Av Shrudder

Estrella gör helt klart bättre chips, speciellt deras västkustchips. Men när det gäller ostbågar som någon annan sa så har OLW bra grejer.

Av Shrudder

Anledningen till zonerna var väl just för att kunna bibehålla de låga priserna i norr där den tunga industrin finns då EU tvingade oss att exportera el?

Av Shrudder
Skrivet av rallyludde:

Med facit på hand hade det varit smart men nu sitter jag med denna radiatorn så det får gå. Tack för tipset dock!

Det är ganska trångt bakom så det blir nog inte så smidigt. Värt ett försök dock.

90 och 45 mellan radiatorerna menar du? Ja det kan nog behövas. Jag kan sätta fitting på toppen av den radiatorn men tyvärr stämmer de väldigt dåligt i sidled. Se bild nedan:

https://i.imgur.com/TTu7Idy.jpg

Jag vet inte riktigt hur böjliga slangarna är nu för tiden och hur skarpa svängar man kan ta.

Kan du inte göra så här istället? Annars går det ju att stoppa dit en slang och se om det blir en för skarp sväng.

https://i.imgur.com/76cCHg0.jpeg

Av Shrudder

Finns det plats så kan du köra en slang bakom moderkortsplåten, så har jag gjort. Annars så spelar ordningen ingen roll, push eller pull spelar ingen roll, mer slang spelar ingen roll (förutom att det krävs lite mer vatten i loopen). Se bara till att det är rätt flödesriktning i radiatorerna och blocken (om de är konstruerade med en viss riktning). Ska du köra som bild två lär du behöva en 90-graders och en 45-gradersfitting för att få dit slangen. Ser nästan ut som att du kan sätta en fitting i toppen av frontradiatorn dock? Då är det ju bara att dra in den där från toppradiatorn. För att sen få in den i pumpen behöver du en 90-graders och en förlängare.

Av Shrudder
Av Shrudder

@mrqaffe kilometerskatt på cykel, straffskatt och moms på livsmedel om du är cyklist för att finansiera cykelvägar så löser det sig

Av Shrudder

Beror på spel. Ibland allt på lägsta, ibland på max, ibland testar jag mig fram, ibland letar jag upp vilka inställningar som ger mig mest fördelar. Men en sak är säker, motion blur, head bob, lens flare, och annat skräp åker alltid av oavsett.

Av Shrudder

Tyckte det sög så stängde av efter 10 minuter, mest på grund av hur kasst optimerat spelet var både på klient och serversidan. En sak kändes riktigt Battlefield dock - totalt värdelösa menyer anpassade efter soffspelare med handkontroll.

Av Shrudder

Man bör ha i åtanke att sånt här är riktat mot investerare.

Av Shrudder

Storföretags motsvarighet till att bunkra toalettpapper alltså?

Av Shrudder

Oj, så tidigt. Känner mig likgiltig inför det men likförbannat lär man sitta med det innan veckan är slut.

Av Shrudder

Kan du inte bara köpa en egen router? Lite så man får göra om alternativet som erbjuds inte passar. De kan inte trolla fram en Tilgin HG2711 om de är slut som de säger.

Av Shrudder

Bra pris för en snart 7 år gammal underklockad krets

Av Shrudder

Köper i princip bara Laphroaig, som jag sedan gör whisky sour på