Inlägg

Inlägg som Shrudder har skrivit i forumet
Av Shrudder

Kul, har använt detta när jag bott utomlands. Det tråkiga är väl att om man som jag bor i norr så kommer det här aldrig någonsin att erbjudas.

Av Shrudder

Själv tycker jag att bacon tar över smaken och förstör en riktigt god burgare. Det är perfekt till en "slit och släng"-burgare men en riktigt bra burgare ska absolut inte ha bacon!

Av Shrudder
Skrivet av mc68000:

Är ni medvetna om att någon illasinnad med falsk legitimation kan skapa ett bankid på bank A och på så sätt få fullständig kontroll över alla dina besparingar på bank B? Nej, jag uppskattar inte säkerheten i BankID-systemet på långa vägar!

Till skillnad från att bara gå till Bank B direkt med falsk legitimation?

Av Shrudder

Antar att det är AIO-versionen av det här vattenblocket som går på 1500 kr på AliExpress: https://www.aliexpress.com/item/1005002547453354.html

Av Shrudder

Kör custom loop med vattenblock på CPU och heltäckande vattenblock på grafikkortet. 3 stycken 360 rads drivna av en D5-pump på 50% hastighet kyler mer än väl nog för att datorn ska vara väldigt tyst även under load, något som inte riktigt är möjligt även med de bästa luftkylarna - med nackdelen att det kostar skjortan i jämförelse och att det kräver underhåll. Pris/Prestanda/Ljudnivå-triangeln i sitt esse.

Av Shrudder

Med fullstack så "tävlar" du mot i princip alla andra som läst någon form av programmering.

Av Shrudder
Skrivet av Dinkefing:

En hel som klagar på Vimla dvs Telenors täckning så fort man kommer ut på landet stämmer det?

Kört med Vimla och Telenor i många år och har sällan varit problem med täckningen. Har Fello/Telia nu och märker ingen skillnad, de har nästan samma täckningsområde om man jämför deras täckningskartor. Visst finns det vissa områden nära civilisation med dålig mottagning men de är ganska få. Du förväxlar inte Vimla med Hallon, som kör Tres (helt värdelösa) nät?

Av Shrudder

Konspiratorikern i mig tror att TSMC vill säkra dess existens vid en eventuell Kinesisk invasion.

Av Shrudder

Har inte funnits här tidigare och än så länge har ingen fått TBE här. Men nu när det finns fästingar i hela landet så vitt jag vet så har jag börjat fundera lite på det. Har oftast byxor och myggmedel på mig i skogen dock och det är ju ett effektivt skydd mot att bli biten överhuvudtaget.

Av Shrudder

Restid till och från kund (du) gissar jag på

Av Shrudder

Kylprestanda och ljudnivå. Luft kommer inte ens i närheten av en ordentlig custom loop när man har komponenter som alstrar mycket värme.

När det gäller AIO så är de enklare att montera och inte lika mycket i vägen som motsvarande tornkylare.

Av Shrudder

Verkar vara dessa som är distributörer av monsterkylar i Europa så du kan ju fråga om en offert hos dem: https://www.facebook.com/sandenintercoolitalysrl/

Modellerna som finns:
https://idw.global/products/g-series/monster/

TV4
Av Shrudder
Skrivet av edson:

NRK sänder och fungerar fint utan VPN etc:

https://tv.nrk.no/se?v=MSPO50434321

Där ser man. Bytte till den.

TV4
Av Shrudder

Om din dator mot förmodan skulle tro att den befinner sig i Finland *host* så går det att se matchen med svenska kommentatorer utan reklam hos Yle.

Av Shrudder

Wow, en "ny" feature som fanns förr i tiden med dedikerade servrar.

Av Shrudder

All läsk är dricka, men all dricka är inte läsk.

Av Shrudder
Skrivet av JexxitS:

Absolut bästa kommentaren. Och otroligt sant också. Enda gnället jag sett om trailern och spelet (som vi inte ens sett än) är här på Gnällklockers. I övrigt så jublar typ alla och är jättehypade osv, inkl jag som älskar Battlefield.

Lika konstigt är det ju att jubla och vara jättehypad över ett spel "som vi inte ens sett än". Nåväl, tror det gnälls mer här för att Battlefield var ohyggligt populärt för 15 år sedan och det är bra mycket fler gamla rävar här som spelat sedan första spelen än på andra forum där medelåldern troligtvis är lite yngre och många inte spelat de äldre spelen. Helt olika förväntningar, med andra ord.

Av Shrudder

Gillar som andra den mer lekfulla trailern istället för att låtsas vara någonting man inte är. Dock hade jag mycket hellre sett en uppföljare eller föregångare till 2142. Får se om det blir ett köp, senaste Battlefield jag tyckte var bra var nog Bad Company 2.

Skrivet av ZothOmmog:

Detta BattleField är ett kärleksbrev till veteraner i BF serien.

När de tillkännager att dedikerade servrar och modverktyg kommer finnas vid lansering så håller jag med. Tills dess är det bara ett kärleksbrev till din plånbok.

Av Shrudder

Har inga större förhoppningar. 2042 låter rätt trist, tycker near-future är bland det tråkigaste så jag hoppas att det inte är det. En minut kvar nu så man får väl se.

EDIT: ...eller en timma.

Av Shrudder
Skrivet av JBerger:

Mer windows store, mer subscriptions och microtransactions, mer reklam i utforskaren, i startmenyn å lite här å där, än mer försämrad kontrollpanel och dölja/gömma inställningar för användare, mer tracking av vad du gör var, mer bloatware.

Å så kanske någon enstaka grej eller två som är något bra som man vill ha.

Detta + gratisversion.