Inlägg

Inlägg som Shrudder har skrivit i forumet
Av Shrudder

Han vann ett 4070 Ti innan det släpptes ut i handeln och säljer det för en tredjedel av nypris? Låter helt klart inte alls som en scam.

Av Shrudder

Tycker det viktigaste är att ha valmöjligheten, så att man kan bestämma sig när man vaknar om man orkar dra till kontoret på morgonen.

Av Shrudder

Sysadmins och deras ständiga jakt på 100% uptime alltså...

Av Shrudder

Blev en 5800X3D

Tack för en grym deal!

Av Shrudder

Det verkar som att de höjt det rekommenderade priset till 6 195 kr. https://www.xbox.com/sv-SE/consoles/xbox-series-x#purchase

Av Shrudder

Ser fram emot LTT-videon om produkten om 10 år

Av Shrudder
Skrivet av Urken:

Förmodligen blir det så, men jag testade. Vad kan hända, så att säga?

Googla yourgames.cz så ser man att det är en uppenbar scam. Avbryt nu så slipper du tjafsa med Amazon om återbetalning sen.

Av Shrudder

Hade ett HX750 från samma tid som small 2017 några dagar efter att det inte använts på ett år (skrämde skiten ur mig). Det tog inga komponenter men jag hade nog bytt ut det för att vara på säkra sidan.

Av Shrudder

DDR4

Av Shrudder

Slående likheter med att googla, man måste fortfarande veta vad man ska säga till den för att få det svar man vill ha vilket märks tydligt ju mer komplext det är. Skit in, skit ut gäller båda det vill säga. Skillnaden är att man slipper vada genom sextioelva resultat innan man hittar något som går att använda (beroende på ämne) och att man får ett mer skräddarsytt svar. Krävs också fortfarande att man kan tolka svaret den ger så den ersätter inte någon programmerare, däremot är den ett tidssparande verktyg.

Av Shrudder

Man blir inte ens exalterad av nya släpp längre, istället för att bry sig om prestandan kollar man på priset - en besvikelse varje gång.

Av Shrudder
Skrivet av Qubeista:

Hade en färs som var grå och luktade skit dagen den skulle gå ut. Vem fan pallar sig att sätta sitt arsle i bilen i rusningstrafiken, svära över antal bilar på parkeringen, gå dit med köttfärsen och gnälla.. Den där mödan är det nog många likt mig som inte tycker det är värt det, oavsett om man nu köpt något för 50-70 spänn.

Färskvarugarantin måste vara den mest outnyttjade "garantin" någonsin.

Alla har inte så långt till affären, sen kanske du köpt något du tänkt använda och specifikt förberett för. Du ställer ju inte in grillfesten för att du inte orkar fixa nytt kött. Var med en gång då det slutade i att ersättningsprodukten också var dålig och då man även får pengarna tillbaka för den så slutade det med både gratis kött och mer pengar på kontot. Rätt bra timlön då det var mindre än 5 minuters gång till affären i det fallet.

Av Shrudder
Skrivet av cyklonen:

Vad ska du med alla kvitton till? Jag tar kvittot för utpassering, sen slänger jag det.

De flesta butiker har färskvarugaranti så du får dubbla pengarna tillbaka om du kommer hem och köttfärsen luktar fis.

Av Shrudder

Får tacka för tipsen, ingen aning hur ni kom fram till att det var just ett TT-chassi.

Av Shrudder
Skrivet av insajn:

Och där fick man ut hela listan från en (ganska välgömd) variabel

https://i.imgur.com/kxdITB2.png

edit: Värt att tillägga, även fast man har rätt produkter i listan så registreras inte "vinsten". Antar att de måste uppdatera dagens pris innan det kommer fungera.

Antingen är det så eller så har man lyckats gissa sig till fel produkter men hamnat på rätt pris.

Av Shrudder

Det är sannolikt för att när du använder mobilnätet så får du en ny IP-adress då och då, och ibland får du en som någon tidigare använt för att skriva dessa inlägg.

Av Shrudder

Har aldrig haft tunga möss så aldrig reflekterat över vikten. Använt ambidextra möss i över 10 år och det känns som att alla tunga möss är höger- eller vänsteranpassade.

Av Shrudder

EVGA lämnade i rättan tid. Blir en stressig helg för alla AIB som förmodligen fick veta detta i samma sekund som Nvidia la ut det på hemsidan.

Av Shrudder

84 wpm/100%, gick några wpm fortare när jag fokuserade på att få 100% oavsett hastighet än att bara skriva snabbt. Antar att det är för att orden som är fel inte räknas?

Av Shrudder

Ngreedia