Artiklar

Artiklar skrivna av Söderbäck
28

Steams spelbibliotek får nytt gränssnitt och integration med Steam Events

Sakta men säkert får Steam nya funktioner och uppdaterat gränssnitt. Nu har det blivit dags för spelbiblioteket att få sig en helt omgjord design samt integration med Steam Events.

53

Oculus avtäcker Rift S – uppföljare till Rift med inbyggd rörelsespårning

Oculus avtäcker uppföljaren till VR-headsetet Rift, som får namnet Rift S. Bland nyheterna nämns enklare anslutning och ny panel med högre upplösning.

20

Overkill's The Walking Dead plockas bort från Steam efter licensdispyt

Spelet Overkill's The Walking Dead sluta säljas digitalt på PC, då licensägarna Skybound sagt upp avtalet med Starbreeze och samtidigt lämnat in ett klagomål hos Steam.

92

Deepminds AI "Alphastar" slår professionella spelare i Starcraft II

Efter att ha tränat i motsvarande tusentals år och nyttjat stora mängder beräkningskraft tog Deepmind fram en komplex AI, som nu lyckats slå två proffsspelare i Starcraft II.

26

Valve släpper betaversion av Steam Link-mjukvara för Raspberry Pi

Nyligen meddelade Valve att strömningsenheten Steam Link tas ur produktion. Nu följer bolaget istället upp med mjukvara för den som vill kunna strömma spel direkt till en Raspberry Pi.

49

Telia överklagar dom om att blockera fildelningssajter

Telia meddelar nu att de inte är nöjda med domstolens dom att operatören ska tvingas till att blockera fildelningssajter, och kommer därför att överklaga till högre instans.

35

Tre tar bort Google Play Music från erbjudande om fri musiksurf

På grund av tekniska utmaningar undantas Googles musiktjänst Google Play Music från Tres erbjudande om fri musiksurf, något som kan bryta mot nätneutraliteten.