Insidan

För att komma åt insidan av lådan krävs det endast att vi skruvar bort de två tumskruvarna i bakändan av lådan. När dessa är borta är det lätt att ta av locket genom att låta det glida bakåt.

På locket sitter det två små runda delar som inte skall skruvas bort. Det står klart och tydligt i manualen, något som undertecknad naturligtvis först missade. Dessa två runda delar ser till att locket sitter fast i framkanten även om vi bara skruvar fast locket med två tumskruvar.

Det som först slog oss var att Moneual till och med sett till att insidan av lådan är svart. Det ger ett väldigt proffsigt intryck.

Moneual har placerat två stycken hårddiskburar i lådan, en på varje sida av mittlinjen. Varje bur kan ta två stycken hårddiskar och om man vill går det att sätta en 80 mm-fläkt i änden av hårddiskburen för att kyla hårddiskarna. För att installera en hårddisk måste man ta bort en av burarna via tre stycken vanliga skruvar.

I mitten av lådan, under hårddiskburarna, hittar vi buren för den optiska enheten. För att kunna installera den enheten måste man först ta bort båda hårddiskburarna och sedan skruva loss den via fyra skruvar. Uppenbarligen blir det väldigt mycket skruvande den första gången man ska installera något i lådan.

Längst fram på lådan hittar vi LCD-skärmen. Alla kablar är redan inkopplade vilket i praktiken nnebär att man inte behöver mixtra med den.

Vi hittar de två medföljande 80 mm-fläktarna i bakändan ungefär i höjd med var processorn sitter på moderkortet. Båda fläktarna har både 3-pins-anslutning samt adapter så de kan använda en Molex-kontakt.