Inlägg

Inlägg som Anguzz har skrivit i forumet
Av Anguzz

@DavidtheDoom:
uppfattat! Tack återigen för snabb och bra hjälp. Jag återkommer väl ifall det strular sig

Av Anguzz

@DavidtheDoom:
Ja, jag får ta och köra ett par rundor Battlefield 1 i dagarna och se vad jag får för temperatur. Den gick lite väl högt med Intel burn test, men det körde jag på "maximum" och då blev det 85-87 grader varmt Men så hårt pressas ju inte processorn av spel, vilket är det mest krävande jag gör på datorn.

Av Anguzz

@DavidtheDoom:
Tack för hjälpen! Ja, jag såg att det var VID den läste av i HWmonitor. Kör processorn i 4500 nu och med Intel burn test gick den upp som max till 1.408V, men det var ett kort test jag körde. Tror jag vågar offra lite mer spänning på Vcore än vad som är rekommenderat i guiden. Har läst att flera sitter och kör sina med 1.45V utan några problem. Har även en 2500K som ligger i reserv ifall det skulle skita sig totalt
Har förmodligen tänkt köpa nytt vid nästa processorgeneration, sålänge datorintresset finns kvar förstås.

Av Anguzz

@DavidtheDoom:
Har testat med HW monitor nu också och den visar samma som HW info, så det verkar vara nåt lurt med CPU-Z. CPU-Z visar 0.936V i idle medan HWmon visar 0.976.
Vid belastning visar CPU-Z max 1.352V och HWmon 1.396.

LLC är inställt på level 2
Vcore i BIOS är ca. 1.120V

Har inte kommit upp i mer än 4400 då spänningen sätter stopp

Av Anguzz

Sitter och pillar lite med min 2600K och blir lite förbryllad över CPU-Z. Om jag använder HWinfo så visas att jag har en max Vcore på 1.396 i intel burn test, medan CPU-Z visar att jag har max 1.352. Då målet är att hålla sig under 1.4V så vill jag ju givetvis veta ifall jag kan bränna på lite mer Jag har hört lite si och så om CPU-Z och att den på vissa moderkort läser av fel värden osv, men vad säger ni som är mer erfarna?

Av Anguzz

@fantomsmurfen:
Fyfasen vad fint Det blir förmodligen ett köp, baserat på svaret från DICE i mitt tidigare inlägg och vad som verkar vara en fin campaign. Jag vill inte göra någon pre-order, men när man sitter med ett slött ADSL på 30 Mbit och spelet förmodligen kommer vara runt 50 gig så är det svårt att låta bli :/ Man vill ju gärna kunna tanka ned det tidigare.

Av Anguzz

DICE har tydligen gått ut med lite mer info angående hur "progression-systemet" kommer fungera och vad de har för mål med det i framtiden.

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/866718/Star-War...

Citat ur texten:

"As a balance goal, we’re working towards having the most powerful items in the game only earnable via in-game achievements."

"And lastly, you have to earn the right to be able to upgrade Star Cards and unlock most Weapons. You can only upgrade or unlock them if you have reached a high enough rank, which is determined by playing the game."

Av Anguzz

Tillgång till snus, kaffe, salta mandlar och öl
(Det enda som egentligen är ett MÅSTE av dessa är dock snuset)

Av Anguzz
Skrivet av magma86:

https://www.youtube.com/watch?v=ne4CnyNW9O4

Verkar bli pay-2-win. Blir att bojkotta detta skit. Synd, för spelet verkade sjukt lovande.

Så j*vla tråkigt att höra Jag skrev här i tråden tidigare att jag inte var imponerad av de första timmarna, men efter ca 8 timmar så har jag ändrat mig och tycker att det är riktigt roligt och tänkte köpa det. Nu ser jag det du länkade och blir riktigt besviken. Man får väl överväga om det är värt det eller inte. Känner mig kluven mellan princip och förhoppning att de kanske tar bort det eller åtminstone skalar ned "p2w-konceptet" när de får negativ respons.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz

Har lirat några rundor och är inte övertygad. Lite småkul att spela infanteri, men känner inget sug att fortsätta spela efter en eller två rundor. Som tidigare skrivits så är kontrollerna för att flyga helt käpprätt om man spelar med tangentbord och mus.
Det är dock snyggt, väloptimerat och ljudet är underbart!

Av Anguzz

@CDON.COM Har ni problem med hemsidan just nu? Det går inte att logga in och jag får meddelande om osäker anslutning på er sida.
Någon annan som har samma problem?

Av Anguzz

Användare: @masa
Typ av affär: Köp.
Tillvägagångssätt: Swish + post.
Produkt: i7 2600K.

Positivt:
Bra packad.
Snabba svar och snabb leverans.

Negativt:
Inget.

Slutbetyg: 5/5

Av Anguzz

Jag måste vara helt blåst.. Jag är alltid försiktig och har inte handlat på Tradera, Ebay eller liknande förr. De senaste dagarna har jag varit på jakt efter en i7-2600K, 2700K, eller 3770K, (för att kräm ur det sista ur min burk utan att behöva köpa allt nytt) och har därför börjat kolla runt på dessa sidor. Imorse när jag vaknar dyker det upp en 3770K på Tradera utan bud och direktköp för 800:-. Då det är ett företag som säljer tänker jag att det kanske är lugnt och att man inte ska vara så paranoid. Morgontrött som man är så trycker jag på "köp" 15 minuter efter annonsen kommit ut, får ett mail från säljaren som gratulerar.
Jag tackar och frågar ifall det går bra att betala med faktura, varpå jag får svaret nej, då det står swish i annonsen. Jag blir skeptisk och kollar upp företaget och ringer upp ägaren, som inte har en aning om någon 3770K på Tradera. Givetvis anmäler jag annonsen och skickar ett mail till "säljaren" och förklarar att jag anmält och att betalning ej kommer ske. F*n vad dum man känner sig..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz

Snus! Skämt åsido så är jag saltmaniker och älskar nötter i de flesta former, men helst rostade och saltade mandlar.

Av Anguzz
Skrivet av GeT_a_BiKe:

Vad spelar du? Har du kollat gpu användningen i något cpu tungt spel?

Jag spelar inte mycket längre, men när jag gör det så blir det väl mest BF1 och det flyter på riktigt fint. CPU och GPU ligger på 100% i afterburner

Av Anguzz
Skrivet av GeT_a_BiKe:

Spelar PUBG och behöver nytt grafikkort då mitt gamla 760 knappast lyckas hålla en bra fps. Frågan är om det öht är värt att köpa ett 1070 till en gammal i7a på 4.3 ghz? Eller kan det vara mer värt att köra på ett 1060 för att undvika flaskhals?

Helst skulle jag vänta tills 1100-serien men vem vet när den kommer och om det ens blir någon stor skillnad... Många frågor.. Få svar..

Sitter själv med ett 1070, som jobbar med min gamla 2500K och och 16gb RAM och det fungerar ypperligt! (Åtminstone i 1080p)
Önskar dock att man hade inhandlat en 2600K när det begav sig

Av Anguzz
Skrivet av carlbanan:

Hur gick det? Använde du det ovan länkade verktyget? Fick hem en ny Asus vivobook pro 15 nyss, och funderar på att testa verktyget för att få bort allt bloat...

Skickades från m.sweclockers.com

Ursäkta fördröjt svar, men jag har inte varit inloggad på ett par veckor Jag använde det aldrig, utan bytte SSDn och vräkte in Win10 som vanligt istället. Jag kände att det var dumt att chansa ifall man behöver skicka in datorn på reparation i framtiden. Ifall det behövs så byter jag bara tillbaka SSDn som satt i när jag köpte datorn.

Av Anguzz
Skrivet av bsk!:

Nu startar jag upp en gammal tråd, men jag hoppas det är lugnt. Jag tänkte också använda "start fresh" för Windows 10 och undrar egentligen bara hur det är med återställningspartitioner. Fungerar de fortfarande efter man använt verktyget, eller är de också väck efteråt? Köpte en Asus F556U idag och tänkte undvika att formatera helt.

Av Anguzz

haha! Efter många om och men tänkte jag beställa, men då var välkomstpaketet slutsålt som fanns med 50% rabatt, så nu kan jag lika gärna vänta tills det finns flip covers i lager. Man kanske inte ska tänka så mycket

Av Anguzz
Skrivet av kaya:

Jag vill ha ett plånboksfodral till den är det nån som har hittat nått sånt?

Precis vad jag skulle fråga. Det står out of stock och det är egentligen det enda jag är intresserad av som tillbehör. Står i startgroparna att beställa, då jag sitter med min gamla oneplus 2 sedan två år tillbaka. Känns ju onödigt att beställa ett fodral senare och ändå få betala fraktkostnaden för det :/

Skickades från m.sweclockers.com