Inlägg

Inlägg som Anguzz har skrivit i forumet
Av Anguzz

Mina 2 GTX580 3GB klarar av att driva det stadigt på 60fps med allt på HIGH i 1080p, (dock inte med den senaste grafikdrivrutinen). Jag är förvånad får jag säga. Tanken var att införskaffa ett 1070 innan BF1 släpps i oktober, men då kan man ju vänta till priserna sjunker istället. Tummen upp!

Av Anguzz
Skrivet av scienta:

Någon som vet hur länge Betan är tänkt att vara öppen?

Läste på Battlefields FB-sida att de inte har satt något slutdatum för tillfället.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz
Skrivet av SCORPIUS:

@Anguzz: Ingen aning vad det kan vara.

Men uppgradera till win 10 med en gång och prova igen

Varför vänta liksom?

Haha, det handlar väl egentligen mest om att jag inte är så sugen på att installera om allt just nu och att man är så enveten att man vill fixa fram en lösning på ett problem som gäckat en ett tag Men det blir nog till att installera 10 snarast, känns väl som det smartaste kanske

Av Anguzz

Väcker liv i tråden då jag behöver lite expertis Jag har stora problem med att spela Rise of the tomb raider. Har kommit en ganska bra bit in i spelet (ca. 40%), men jag får titt som tätt "ERROR DEVICE HUNG" eller "ERROR DEVICE REMOVED". Jag har googlat och testat tusen olika saker utan resultat.
Jag tycker spelet är skitkul, men det blir ospelbart när man bara kan spela 5-20 minuter innan det kraschar. Innan jag lägger det på hyllan så tänkte jag kolla med er som spelat det, om ni varit med om något liknande och om ni löste det?
Jag tänkte inhandla ett GTX1070 och uppgradera till Windows 10 ganska snart och testa igen efter det, men hade det gått att lösa innan dess så vore det super.
Bör tillägga att jag kör Windows 8.1 och datorn i sign.

Av Anguzz

Jag håller med Klubba, ovan. Jag ska också uppgradera min GPU, (helst innan BF1) och jag har en gammal 2500K, men den får vara kvar ett tag till. Problemet är bara att det inte är speciellt lätt att få tag i GTX 1070 just nu, då de säljer som smör, men förhoppningsvis så har marknaden lugnat ned sig till hösten (I wish)

Av Anguzz

Mina 580 SLI får försöka härda ut ett tag till då. Kan bli intressant att se hur de presterar i BF1, för med detta förbannade marknadstryck lär jag inte få något kort innan slutet på oktober ändå

Av Anguzz
Skrivet av landahl:

Ja antingen hen helt ny dator för 17 000kr eller behålla nuvarande och uppgradera endast med gtx 1080

Skickades från m.sweclockers.com

Satt själv ett tag och funderade på att köpa en helt ny rigg, men jag har bestämt mig för att köra kvar på min gamla och bara uppgradera till ett 1080. Jag skulle rekommendera, rent ekonomiskt, att bara köpa ny GPU och om du känner att du vill ha mer kräm ändå, så har du ju redan kortet och kan köpa allt annat i efterhand

Av Anguzz
Skrivet av Chibariku:

@Anguzz: Det stämmer nog, jo det är bedrövlig stämning i många spel vilket gjort att jag mer och mer sökt mig till singleplayer och co-op spel.

Ja, förbannat tråkigt är det.

Av Anguzz
Skrivet av ClintBeastwood:

Tryck på H så stänger du av chatten. Menar du att man bara ska kunna se teamchat och squadchat så håller jag med.

Precis så menar jag

Av Anguzz
Skrivet av Chibariku:

Går väl redan att gömma chatten i BF?

Ja, det går, men då gömmer du ju team chat och squad chat med, om inte jag missminner mig. För övrigt är det synd att det ska behövas alls.

Av Anguzz
Skrivet av Mange75:

Ska bli helt underbart att få höra , Fucking Camper , bitch , STFU , fucking sniper , im gone fuck your mother osv......
Men det tillhör väl dagens 10-20 åringar som spelar
Hade varit underbart om dom hade kunnat delat in servrarna i åldersgrupper , en 40+ server hade varit najs.
Men det ser jäkligt häftigt ut , så jag hoppas att det blir riktigt spelvänligt så man kan lägga många timmar på det och komma ifrån verkligheten en stund.

Ja, det där beteendet har verkligen blivit helt vansinnigt det senaste. Ännu värre lär det väl bli framöver när ännu fler rör sig från COD till Battlefield.
Jag ser gärna ordentliga åtgärder mot nedvärderande språkbruk, alternativt att man kan stänga av public-chatten helt och hållet så man slipper se eländet.

Av Anguzz
Skrivet av TR-8R:

https://www.youtube.com/watch?v=9fohNO3_1rU

Activision's Reaction To The Battlefield 1 Reveal Trailer

Har inget emot CoD eller Activision men tycker den var ganska rolig

Hahaha! Underbart!

Av Anguzz
Skrivet av superpwnguin:

Ni hörde det här först:
Det kommer finnas battle pick ups, precis som i Star Wars: Battlefront, och det kommer vara en "Heavy" med ett jättemaskingevär, en "Pyro" med en eldkastare, en ryttare modell "Lawrence of Arabia" som är jättesnabb och har svärd, och Röde Baronen Manfred von Richthofen som är en mästerpilot.

Själv hoppas jag på att jag har fel. Jag avskyr obalans.

Säg inte så! Jag blir livrädd. Blir inte förvånad om det blir precis så som du skriver, men jag hoppas de har lärt sig från battlefront-fiaskot.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz
Skrivet av lambdan:

Jag gillar verkligen inte multiplayer i Battlefield spelen. Tycker det är så långa avstånd mellan allting och när du väl kommit en bit så skjuter någon sniper dig, eller så blir du bombad av ett plan eller något.
Är mycket mer van vid nära avstånd som i COD och CS.

Du får ta och gömma dig i en tank eller något då

Av Anguzz
Skrivet av Sheytan:

Nice kommer att ersätta mina 780 ti sli till 1080 sli

Känner också att det börjar bli dags att gå ifrån sina gamla 580 SLI nu, men för mig får det räcka med ett 1080-kort. Man kanske hoppar på SLI igen lite senare dock, när priserna faller. Fast då är det nog dags för ny prolle och moderkaka också

Av Anguzz
Skrivet av lambdan:

Jävligt dumt namn, men ser ganska mysigt ut annars. Tror inte jag skulle tycka om multiplayer men kanske single-playern kan vara rolig.

Själv lägger jag allt hopp till multiplayerdelen. Har inte ens startat singleplayer i ett enda Battlefield, förutom conquest mot bots i BF1942 och BF2.
Kul hur olika det kan vara

Av Anguzz

Det låter som de har lagt lite väl mycket krut på närstrid och det känns inte som BF för mig. WW1 i sig verkar häftigt och det ska bli förbannat intressant med hästar

Av Anguzz
Skrivet av Xaid:

Är det såhär man tjänar extra knäck :P? Vi har tjatat om WW2, och istället får vi WW1, så ett EA kan tjäna dubbelt nu och i framtiden då WW2-tema äntligen släpps?

Hoppas de går över till 128 spelare!

Skyttegravskaos med 128 spelare. Vilken syn!

Av Anguzz

Skulle vara kul om läckan är planerad och lurar skiten ur oss

Av Anguzz

Har ej läst artikeln, så vet ej hur det ligger till med plats för dina komponenter. Kom att tänka på denna tråd iom att det är vitt
Dyrt är det, men kvinnor är dyra i drift
#16138329