Inlägg

Inlägg som wixia har skrivit i forumet
Av wixia

Tack för alla inlägg, det får bli 80 Ohm, borde bli lagom att börja med i alla fall

Av wixia

Jag har lite lagom impulsivt köpt på mig en Little Dot 2 Mk2. Tänkte ha den på jobbet och funderar på att para den med ett par Beyerdynamic DT770 för en "rolig och fartig" upplevelse. Frågan är om jag ska ha 32, 80 eller 250 Ohm. Förstärkaren ska klara 32-600 Ohm vilket gör att jag tänker att jag lika bra kan köpa 32 Ohm så kan jag även köra med min telefon ibland. Finns det något som talar för att köpa med ett högre Ohm-värde? Vissa lurar gör sig bättre med ett högre värde har jag förstått men spelar det någon roll i den här prisklassen?

Av wixia

900 kr + frakt!

Av wixia

500 kr + frakt!

Av wixia

Bra recension!

Datorn däremot väcker ju ovanligt många frågetecken. Oerhört obalanserade spec, i7 7700 men ingen SSD och "bara" 8 GB RAM. Det bör alltså vara så att i7 säljer bättre än 16 GB RAM och SSD. Annars skulle merparten av hobbybyggare på detta forum satt ihop ett bättre paket för 10 500 kr än Komplett. Någonstans vill jag ändå tro att de som specar datorer på Komplett vet vad de sysslar med (alltså att huvudmålet är att sälja så många datorer som möjligt), eller hur...?

Av wixia

Användare: @Jocke0160
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Upphämtning + Swish
Produkt: Intel Q9550 + Asus P5Q-E + 8 GB

Inga konstigheter!

Slutbetyg: 5/5

Av wixia

Bud noterade. Avslutar på söndag kl 18.

Av wixia
Skrivet av Ugga:

http://en.zococity.es/microfono-boompro-v-moda

Beställ därifrån istället. Slipper du att det kan bli extra avgifter i tullen. 4€ frakt.

Tack, blev billigare och går snabbare!

Av wixia

Tänkte tipsa om en produkt som många här säkert redan känner till men jag blev helt salig precis när jag förstod vad jag hade hittat haha, V-Moda Boompro!

https://www.amazon.com/V-MODA-BoomPro-Gaming-Headset-Headphon...

Ska bli så fruktansvärt trevligt att kasta ut min vidriga bordsmic och göra om mina Fidelio X2 till ett riktigt "g3jminghe4dsetT^"

Av wixia

Q9550 + P5Q-E + 8 GB

  • Intel Core2Quad Q9550, 2,83 GHz. Rullat på stock clock de senaste åren men gick fint i 3,6 GHz på vatten en gång i tiden.

  • Asus P5Q-E, I/O plate

  • Corsair XMS2-8500, DDR2, 1066 MHz, 4x2 GB

Bud. Finns att hämta på Kungsholmen i Stockholm. Kan skickas mot förskottsbetalning plus frakt. Säljes i delar eller som paket, paket föredras, jag säljer till vem jag vill etc etc.

Läs hela annonsen här

Av wixia

Det blev till att jämföra, tyckte mig gilla mitt gamla Soundblaster bättre. Fick överhuvudtaget dåliga vibbar av Realtek, mjukvaran var riktigt vidrig så jag kör vidare på min gamla trotjänare!

Av wixia

Användare: @DeviaAnimus
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Moderkort+CPU+RAM

Trevlig kille, talade med honom per telefon innan affären gjordes. Han skickade prylarna samma dag som jag swishade. Mycket välpackat och allting var i toppskick.

Slutbetyg: 5/5

Av wixia

Modern integrerad ljudkrets vs. 10 år gammalt Creative X-Fi Xtreme Music

Hej,

Jag har precis köpt lite "nya" delar till min dator och till min stora förvåning har moderkortet (Asus Z97-A) två gamla hederliga PCI-portar, jag tänkte att dessa var borta sedan länge! Detta gör att jag har möjlighet att fortsätta använda min gamla trotjänare Creative X-Fi Xtreme Music. Frågan är då, har de integrerade ljudkorten (Realtek ALC892 i mitt fall) hunnit bli bättre än Creatives 10 år gamla toppmodell? Jag använder endast ljudkortet för att koppla in ett par Philips Fidelio X2-hörlurar och en vanlig bordsmick.

Tack!

Av wixia

2900 kr + frakt bjudet.

Av wixia

2700 kr + frakt bjudet.

Av wixia

2500 kr + frakt bjudet.

Av wixia

2300 kr + frakt bjudet.

Av wixia
Av wixia

Funderar på en julklapp till mig själv. Jag skulle vilja ha stängda, basiga och "roliga" lurar till jobbet som man kan tagga igång en seg arbetsdag med! Tanken är att de ska drivas av den nya Schiit Fulla 2 och att de ska kosta någonstans mellan 1000 och 2000 kr. Förslag?

Av wixia

Plockade upp Pokemon Sun efter jobbet igår och spelade lite igårkväll, ser lovande ut! Jag kom på mig själv med att spela med stylusen. Det har jag inte gjort innan men nu tycker jag att layouten på nedre skärmen med snabbknappar till pokeballs, status etc. verkligen uppmuntrar till det vilket är kul!