Inlägg

Inlägg som furste_filip har skrivit i forumet
Av furste_filip

Streetroad, föregångaren till streetlegal

Av furste_filip

Är det fortfarande någon från sweclockers som spelar detta magnifika spel aktivt?
Och om ni gör det, på vilken server brukar ni spela på då?

Av furste_filip

Produkten med Oxytocin som jag beställde för ett par veckor sen kom för ett tag sedan. Jag har använde den vid ett par tillfällen men det är väldigt svårt att säga om det har fungerat eller ej. Det har känns lättare att prata med människor som jag inte känner, men det kan bero på helt andra saker än just Oxytocin.
Så jag får göra flera tester innan jag kan svara på om det hjälper för mig eller inte.

Av furste_filip

Har väl egentligen inte mycket att säga mer än att jag känner delvis som dig.

Av furste_filip

[QUOTE]
Tjaaa..., oxitocin verkar vara en lämplig neurotransmittor att påverka om man vill uppnå de effekter som är eftersökta då det har med socialt samspel att göra.
Men att ta rent oxitocin är jag lite tveksam till, det lär brytas ner alldeles för snabbt för att ha effekt som eftersöks.
Något som talar för att det skulle vara oxitocin som trådskaparen efterfrågade är att man kan ta upp det genom näsan då det inte kan passera magen/tarmen utan att brytas ned (likt dopamin som jag skrev om tidigare, vilket är orsaken till att man ger patienter L-dopa) och därför kan tas just nasalt.
Men somsagt, inget jag skulle lägga pengarna på. Då tror jag att centralstimulanta preparat fungerar bättre.
[/QUOTE]

Efter en stunds sökande på nätet så kom jag fram till att det var nässpray med oxitocin i som dämpade folks tillbakadragen het. Så jag gjorde antagandet att alla produkter med oxitocin i get samma effect.

Jag vill minnas att jag har läst om detta innan och då sa dom att oxitocin hade en positiv effekt i ett par timmar innan det avtog, hur vida det är 1-2 timmar eller 5-7 timmar kan jag inte svara på. Men även om det bara hjälper i 1-2 timmar så kan det vara guldvärt om man ska gå på dejt och inte är så bevandrad i dom sociala spelen.

Haricots, har du någon koll på hur länge Amfetamin och liknande saker har en centralstimulerande effekt?
Alltså så länge som man får en ökad social förmåga.

Sidan som jag beställde ifrån är www.liquidtrust.co.uk hur vida dom är seriösa eller ej kan jag inte svara på, så folk som är intresserade av att beställa ifrån dom bör vänta tills jag har fått min leverans så dom inte försöker lura socialt hämmade nördar som oss

Av furste_filip

Verkar vara en intressant produkt, jag hittade en engelsk sida som sålde något med oxytocin. Iaf så har jag beställt en flaska ifrån liquidtrust för ca 32pund, jag återkommer när jag har fått har haft tid att prova varan.

Av furste_filip

Även jag spelar på Karak-Azgul som Order

Av furste_filip

2002-08-24

Citat:

Ursprungligen inskrivet av furste_filip
ja me

Av furste_filip

Jag tycker att det låter som en rimlig del av lönen att betala hem.
Nu vet jag iofs inte alls hur du är som person, men tycker att det är viktigt att man lära sig vad det kostar att bo själv. Jag vet ett par stycken som aldrig har behövt att betala hem till sina föräldrar eller lära sig att spara. Så dom har skaffat sig ett konsumtions livsstil vid väldigt tidigt i livet. Vilket inte är bra alls, är man van vid att kunna bränna hela lönen på nöjen och sen en dag känner att man vill skaffa eget boende så kommer det kännas som att lönen inte räcker till, få människor kan acceptera att gå ner i standard. Vilket kan leda till att man börjar att handla på kredit för att kunna köra på som vanligt, vilket är sällan rätt väg att gå för att få en stabil ekonomi i hushållet.

Jag tror att dina föräldrar gör detta mera som en markering så du lära dig att kunna hantera dina pengar på ett bättre sätt.

När jag bodde hemma och fick mitt första riktiga jobb, så hade jag nästan samma krav, att antingen betala hem motsvarande vad det kostade att bo själv med allt vad som ingick där. Om jag gjorde det så skulle jag senare få tillbaka alla dom pengarna som jag hade fått betala till mina föräldrar. Efter som deras mål var inte att råna mig utan bara göra så jag lärde mig att spara.
Eller så var det alternativ 2. att jag själv sparade ca 5,5k varje månad fast jag hade en liten lön. Men det är helt klart mer fördelaktigt att själv spara sina pengar så man kan investera dom i aktier eller dylikt om känner för det.

Av furste_filip

Jag tycker att dom har tappat stillen. Det fanns nästan inga låtar på deras nya skiva som ens är i närheten av "gamla" Slipknot. Dom är inte aggressiva för 5öre, allting som innan identifierade slipknot är borta, så jag antar att "All hope is gone" är ett passande för denna skiva för som det låter nu så är dom bortom all räddning.

Men vad kan man förvänta sig av ett band om har funnits i 13år. Det kan inte vara det lättaste att hålla samma standard så dom har gjort. Det är nästan så dom borde låta bandet dö med heder, och starta andra projekt eller fortsätta med stone sour.

Men skivan får ändå 5/10 i betyg av mig, bara att jag hade förväntat mig så mycket mer av slipknot.

Av furste_filip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blaze101
sitter pricis och funderar samma sak, sitter på en c2d 8400 och ett 4850 med vga till min 22"are.
i windows kör jag 1680x1050 men i spel så kan jag köra lägre för att få det att flyta så bra som möjligt.

Menar ni att det kommer se ut som moster agnes om jag byter från min vga kabel till en dvi kabel?

Jag tror att det bara kommer bli någon skillnad om din skärm kan ta imot DVI- eller DVI-D, om jag inte har missuppfattad det hela så är DVI-A exakt likadan som VGA bara då att det är en DVI kontakt men fortfarande är analog.

Av furste_filip

Någon som har erfarenheter av Musclestech's Halo och nano vaper produkter?

Av furste_filip

Det finns ett program som heter RYL Soundmaster som stänga av nästan alla ljudeffekter i spelet.

http://rylfusion.net/index.php/topic,65.0.html

Jag har inte provat det, så du får ladda ner det på egen risk.
http://rapidshare.com/files/115672276/ryleditsound.rar.html

Av furste_filip

För mig så fungerar spelet helt okej utanför städerna där går fpsen ner till runt 20. Men utanför alla stora städer så går det hur bra som helst där ligger jag på 30+ fps. Då spelar jag på high fast med sänkt AA och AF samt view distans till 1000 meter

Av furste_filip

Är det ryl 1 eller ryl 2 (pote, Incomplete Union) du spelar?

Av furste_filip

Har du laddat ner rätt klient till RYL MY?
Jag antar att du ska spela på dom malaysiska servrarna.
Om jag inte miss minner mig så är det installer-ryl2_v1673.exe du ska ha.

Du kan väl kolla runt på deras forum, och se om du det finns någon lösning på ditt problem där.

Av furste_filip

Age of Conan

Av furste_filip

Jag tror att jag med, beror lite på hur seriöst klanen är samt vilken server klanen kommer att spela på.

Av furste_filip

jag har en 140 int staff med 4k magic power och en B magic power ring, på hades server. Du kan pm om du är intresserad.

Av furste_filip

Om du ska levela snabbt så gå till map2 och döda Wild boar hunter, du borde kunna döda dom vid level 30 om du inte har några bra vapen.
Wild boar hunter's finns norr om MC