Inlägg

Inlägg som furste_filip har skrivit i forumet
Av furste_filip

Jaha, då har man varit medlem i 10 år utan att skrivit ett vettigt inlägg.

Av furste_filip

Jag har samma problem med mitt HD6870 kort när jag startar om min dator. Så för att få tillbaka ljudet över HDMI så måste jag först dra ut HDMI-kontakten ur teven och sedan sätta i sladden igen sen göra samma sak med kontakten som sitter i datorn. Först då kommer ljudet tillbaka.

Av furste_filip

Jag tycker att Towers of midnight håller lägre standard än The gathering storm. En del saker kändes löjliga och passr verkligen inte in i en fantasy bok.
Men överlag så var den okej, helt klart läsvärd om man är en WoT nörd.

Av furste_filip
Av furste_filip

Jag tycker att någon som har möjlighet till att påverka valdebatten ska göra så denna fråga tas upp i valdebatten. Hade varit intressant att se vilka partier som är för detta respektive i mot detta.

Av furste_filip
Skrivet av GAPa:

Det är definitivt lönt. Vi vidtar åtgärder mot alla brott mot § 7. Kontakta gärna mig om du tycker att vi har agerat märkligt på något ställe.

Jag anmälde ett inlägg i Topgear tråden där det länkades till en sida där man kan ladda ner topgear/ Fifth gear avsnitt. Sidan är inte någon officiell Topgear/ Fifth gear sida.
Så den borde strida i mot § 7 men ingen moderator har gjort något.

Av furste_filip

Nu byte inte jag ifrån HD-555 utan HD-590(kanske HD-595 minns ej) till HD-650. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd med köpet. Det är en otrolig skillnad i ljudets detaljrikedom och allting låter mycket bättre. Så jag tycker helt klart att du ska byta upp dig till HD-650 om du är villig att lägga dom pengarna på ett par hörlurar.

Av furste_filip

FLAGEL, så som jag förstår det så har du tänkt rätt. Jag kommer fram till samma slutsats som dig när jag läser på skatteverket.

Om jämkning
http://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteinkomst/jamkn...

Av furste_filip
Skrivet av Alakai:

Du har rätt. Dina argument vilar på en god högre grund och befäster den viktiga centrala poängen med det huvudsakliga problemet. Inte nog med att du fullständigt tillintetgör mitt dementa trollande försök till argumentation, du har fått mig att inse en hel del med mitt val av invinklar och urtolkningar. Ditt språk säger mig att jag har en lång väg kvar att gå om jag vill upphöja min existens ovanför ytan i pågående debatter och jag inser mig besegrad, slagen och förnedrad.

Synd att inlägget är för långt för att få plats i signaturfältet. För det är värdigt att bli ihåg kommet.

Av furste_filip

Ja spelet är gratis. Vilken av RYL klienterna laddade du ner?

Av furste_filip

Tråkigt nog inte, det finns ett par bra serverar, men det är inte mycket folk på dom.
http://www.ruinsofwar.com US server

http://ryl2.com.my/ malaysisk server, för att kunna ha en chans i pvp så får du vara bered på att öppna börsen.

Men spelet är underbart om du har ett par vänner som vill spela det med dig.

Av furste_filip

Ja, Settleres 7 är inget grafiskt mästerverk. Ser till och med sämre ut än sin föregångaren Settlers 6, och är mera krävande dessutom.
Men jag tycker spelet är okej, fast att jag får känslan av att spelet är riktat till den yngre generationen som inte har spelat dess föregångare.

Av furste_filip

Swedbank har E-kort, det fungerar precis som ett Visa kort. Kräver dock att du har Swedbanks internet tjänst.

http://www.swedbank.se/sst/inf/out/infOutWww1/0,,135189,00.ht...

Av furste_filip

4-5 pass i veckan på gym

Av furste_filip

Night watch och Day watch två bra ryska vampyr filmer

Av furste_filip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av scienta
Namn? Det fanns flera städer som är nya som heter Polis

Poluitia[52:27] Stor byn

Av furste_filip

Alltså när du betalar dina leverantörsskulder så är momsen redan bokad.

Om jag förstår dig rätt så blir det som mitt exempel.
steg ett
2440 K 1000 kr
2640 D 200 kr
4010 D 800 kr

Steg två
1930 K 1000kr
2440 D 800kr

Du får först en leverantörsfaktura som du ankomstregistrerar när du får den. Och då bokas den som en leverantörsskuld, som sedan regleras när du betalar.

Av furste_filip

Poluitia[52:27] > Polis

Av furste_filip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=*ThE_cRoW*=-
Med den här boken så har jag både ett konto där uppe (plus fält där jag kan fylla i egna konton) samt på bilden till höger i uppslaget så har jag en kolumn som heter "kontonamn". Vad ska jag skriva där?

De olika kontonumren har namn, som t.ex. 1910 brukar bara kassa,1920 grio, 1930 bank osv. Men du kan döpa dina konto till något annat, du måste inte följa baskontoplanen men det underlättar när man ska fylla i momsrapporter, deklarationer ock dylikt.

[QUOTE]
Nästa fråga är varför alla oskrivna fält på halva sidan till höger har bara debit och ingen kredit?
[/QUOTE]

Skulle du vilja lägga upp en bild på det?

Av furste_filip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pscs3

Ex. skulle en kolumn "Inköp" kunna täcka import och tull och även eventuella bankavgifter relaterade till inköpet? Eller en kolumn frakt täcka ex. speditionskostnader, inköp av frimärken och inbetalningar för frakt? [/B]

Jag hade haft inköp för sig och sen transport/hemtagnings kostnader för sig går väl under 56/57 något. Jag antar att man kan klämma in frimärken där också, fast jag hade nog tagit det under förbrukningsmaterial 54xx.