Inlägg

Inlägg som NysoO har skrivit i forumet
Av NysoO
Skrivet av Ignostic:

Sweclockers redaktionen fyller alltid sina system med Gold Strike

Det gör väl alla? Trodde det var standard Då vet man vart reserven finns ifall "förrådet" börjar tryta

Av NysoO

Såg rätt frän ut ändå.

Citat:

med ett transparent och utanpåliggande rör, vilket gör det möjligt att visuellt kontrollera flödet.

Är systemet korrekt fyllt så tvivlar jag på att man kan se vätskan flöda, så länge man inte lägger i glitter eller liknande.

Av NysoO

Som sagt, Corsair verkar välja att inte göra något åt det. Dom borde dock inse att något kanske gick lite snett när någon anstränger sig med att skapa en protestlista mot en så bagatellartat sak som en logotyp, en lista som dessutom får underskrifter av 7000 personer. Finns troligtvis ett stort gäng utöver dessa 7000 som inte gillar loggan också...

En logotyp är till för att representera ett företag och dess produkter, vilket jag inte tycker denna loggan gör. Den nya gamingloggan är i mitt tycke intetsägande och smaklös.
Gör om och gör rätt Corsair. Det minsta ni kan göra är att lyssna på era kunder! Har svårt att tänka mig att ni inte skulle ha råd med det.

Skrivet av fantomsmurfen:

Ok logotypen ser ut som en svanktatuering. Förstår dock inte att folk bryr sig så mycket om en hur en logotyp ser ut.

Det intressanta här är i mitt tycke hur Corsair kommer sköta detta. Det är sånt här som visar ett företags verkliga välvilja och lyhördhet gentemot sina kunder.

Av NysoO

Gillar den minimalistiska designen. Hade dock gärna sett stöd för en 360 radiator i fronten och en 240 i taket.

Av NysoO

Frågan är om detta är realtidsinspelat eller om det är renderat frame för frame. Sjukt snyggt hur som helst och ser faktiskt väldigt fotorealistiskt ut. Det är en häftig tid vi har framför oss helt klart.

Av NysoO
Skrivet av LinusNeuman:

Vilket program har du använt för att göra skisserna?
Vill nämligen göra ett eget chassi till en Steam Machine för mitt gymnasiearbete, och funderar på att göra en 3D-Modell i Maya eller Revit, för att sedan göra 2D-ritningar för varje del som något stål-företag kan fixa åt mig.

Sketchup är det program som har använts men rekommenderar dig att använda ett riktigt CAD-program om du har möjlighet eftersom du planerar att skapa ritningar. Finns ett flertal olika programvaror du kan använda dig av, SolidWorks, Inventor, Catia bl.a.
Eftersom det är tvådimensionella ritningar du skall skapa så vill dom troligtvis ha ritningar i .dxf eller ett liknande format.

Av NysoO
Skrivet av anon150792:

Deta var vad jag försökte förmedla med min kommentar tidigare. Tycker det är lite konstigt att man skulle behöver en "challenge" för att donera pengar om man tycker det är för en bra sak. Desutom verkar det lite back & fram, slösa vatten för att köpa vatten till de behövande ^^

Från början tror jag det var att man antingen skulle donera pengar eller hälla isvatten på sig. Verkar ha tagit en lite annorlunda vändning dock då båda delarna numera verkar ingå i fenomenet.
Sen handlar det inte om att köpa vatten till de behövande, utan att väcka uppmärksamhet kring ALS

Förövrigt är det lite fjantigt med alla som klagar på att det slösas vatten med tanke på hur relativt försvinnande liten mängd det är. Tror de flesta som tagit denna "challenge" förbrukar mer av att bara duscha varje dag.

Av NysoO

Till och börja med vill jag säga att det ser ut att kunna bli ett riktigt läckert bygge! Model 01 var ett riktigt högklassigt bygge och jag tvivlar inte på att du kan lyckas med detta heller.

Tycker det känns genomtänkt, dock är ju kabeldragningen lite av ett frågetecken eftersom den inte är med i renderingarna. Antar att du längdanpassar alla kablar så det blir så lite överflöd som möjligt. Hur är tanken att 24-pin kabeln skall dras? Mellan pumparna och i centrum framför moderkortsplåten? Genom hålet framför SATA-portarna? Drar du genom hålet täcker du ju SATA-portarna.

Tycker reservoaren "eller vad det är" på framsidan sticker lite i ögonen, att den känns lite blaffig i jämförelse med dom andra fint avvägda kanalerna. Detta är ju absolut en smaksak, men det kanske finns något alternativ som ser lite nättare ut.

Gillar logotypen, finurlig men samtidigt clean!

Vad har du själv för funderingar?

Av NysoO

Mer ett konstverk än en datorlåda, men kul att tillverkarna leker lite!

Av NysoO

Blev ju snyggt! Gillar akrylrören, smidig lösning som gör det möjligt att ha tajta böjar utan vinkelkopplingar, riktigt bra!

Av NysoO

Ja det var väl dags att någon sätter upp sig mot idiotin. Tror inte folk privatkopierar speciellt mycket i dagens samhälle när det finns så många olika typer av tjänster som gör det möjligt att spela upp material på flera apparater utan att man behöver kopiera någon data. Bara hålla tummarna att tingsrätten tar ett förnuftigt beslut.

Av NysoO

Riktigt trevlig utveckling måste jag säga! Ska bli kul att se bildkvaliteten på TV-apparaterna om några år när OLED-teknologin verkligen har slagit igenom och blivit förfinad.

Av NysoO
Skrivet av CreX:

Jag har ett Corsair AX 860. Mina specs i sig. Men här är grejen: Jag köpte en sådan dosa som jag stoppat i väggen för att mäta hur mycket datorn drar. När jag kör senaste 3DMark så drar den totalt 550W med dubbla kort. Så min fråga är då... när någonsin behöver man 1500W???

När man har tvådubbla kort och vill ha lite effektmarginal. Oftast vill man ha lite extra så att inte nätagget skall belastas till 100%, på så sätt kan nätagget gå tystare, kan väl även påverka stabiliteten om man belastar ett nätagg för mycket.

Av NysoO

Tyckte den där pulsfunktionen verkade rätt ball och ganska vettigt att kunna ljusmarkera tangenter, men oftast har man väl rätt bra koll på vart tangenterna sitter när man spelar? Tycker annars att det verkar lite onödigt att belysningen skall kunna "rulla" i regnbågens alla färger, kanske något för fjortonåringar men jag tror man tröttnar på det rätt fort.

Av NysoO

Riktigt nätt och fint litet bygge! Fräckt att du byggde ihop innanmätet så kompakt och ändå lyckats bibehålla ordentlig kylning på alla delar! Det enda jag kan tycka är att fronten är ganska intet-sägande, skulle vilja se något annat än hålplåt, och/eller ha någon ram eller liknande runt hålet, men det är ju en smaksak En startknapp placerad centrerat under fläkthålet tror jag inte hade sett helt fel ut heller. Men jättetjusigt bygge annars!

Av NysoO
Skrivet av Zotamedu:

Det verkar ju komma fler och fler så jag räknar med att någon kommer ta steget mot något som ser mer ut som en klocka eftersom det verkar finnas en marknad. Vad jag har sett har Pebble den bästa designen än så länge.
http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2014/01/pebble-st...

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzAxLzA2LzgwL3BlYmJsZX...

Fast jag hade föredragit om det var ännu mer klockkänsla.

Det här är ju inte roligt att titta på...

http://www.slashgear.com/wp-content/uploads/2013/09/samsung_g...

Jo men den Pebble'n ser ändå ut att gå åt rätt håll. Den går utseendemässigt sett mer åt det klassiska hållet vilket jag tror tilltalar fler.

Av NysoO
Skrivet av Zotamedu:

Jag tycker Sonys klocka ser ut för mycket som en elektronikpryl och för lite som en faktiskt klocka. Nya Pebble ser mer ut som en klocka med extra funktioner men det är ju en ren smaksak. Finns ju tydlige folk som gillar utseendet på Samsung smarta klocka också vilket är helt obegripligt

Tror hela internet sitter och väntar på en iWatch. Det har ju gått rykten om den länge och jag har svårt att tänka mig att Apple skulle missa chansen att revolutionera klockan som de revolutionerade TV, mobil och surfplattan. Jag hoppas på lite mer utveckling för det verkar som om nuvarande generation inte riktigt når fram. Personligen tror jag att Pebble är på rätt spår men ska bli kul att se vad andra tillverkare hittar på. Google verkar ju också vara på väg med en egen version och en Nexusklocka vore väldigt intressant. Om inte annat kanske det skulle ge ett standardramverk för hur Android interagerar med en klocka vilket vore trevligt.

Jo självklart är det ju en smaksak och i slutändan så finns det ändå inget alternativ på marknaden som, iallafall jag, skulle kunna tänka mig att bära. En klocka skall i mitt tycke vara smidig och stilfull och det är där alla smartwatches fallerar i dagsläget på grund av att alla ser ut som just elektroniska gimmicks. På nått sätt ser det ut som (för stora) billiga plastiga digitalklockor, och det är där någon måste komma in och styra upp utvecklingen.

För övrigt så bär jag aldrig en klocka just av den anledningen att jag inte finner ett behov av det. I dagsläget får man tiden angiven av alla möjliga apparater (telefoner, datorn, vanliga klockor) så att bära ett armbandsur har gått över från att vara en nödvändighet, till att vara mer av ett smycke (tror jag). Men det är ändå där som smartwatchen kan komma in och underlätta vardagen på mer än ett sätt, vilket potentiellt skulle göra att iallafall jag kan börja överväga att skaffa en klocka.

Av NysoO
Skrivet av Zotamedu:

Perssonsökare var väldigt stora i USA under väldigt lång tid. De slog inte alls i Sverige men sålde bättre på andra ställen. I USA berodde det på det helt värdelösa mobilnätet.

Sen handlar det inte om lathet utan smidighet. Det är inte smidigt att dra upp telefonen ur fickan när man sitter ner bara för att kolla klockan om man bara kan snegla på handleden. Om man då dessutom kan få extra information från telefonen på samma sätt är det ju bara smidigt? På vilket sätt är det en nackdel att en klocka får utökad funktionalitet? Sen tycker jag att Samsung tog i för mycket med en hel smartphone på armen men Pebble är väldigt intressant. Deras nya version med stålarmband ser dessutom riktigt bra ut.

Om man tittar på dom lösningarna som finns i dagsläget så tycker jag nog Sonys smartwatch är den snyggaste. En klocka ska enligt mig vara stilfull och lagom stor, vilket Sonys är. Sen är ju frågan med funktionalitet osv men på den fronten fortsätter utvecklingen framåt så klockorna kan ju bara bli bättre och bättre.

Det känns som att det är precis samma som med iPad och andra surfplattor där folk till en början var skeptiska, men helt plötsligt blev även plattorna sjukt populära. Det skulle inte förvåna mig om Apple eller något annat företag släpper en väl genomarbetad smartwatch tillsammans med en stor marknadsföringskampanj som även får dessa "smart devices" att blomma i popularitet.

Av NysoO

Kompromisser kommer alltid att finnas. Köper man en sån här skärm så är det antagligen främst för spelprestandan. Ska man fotoredigera så finns det paneler som lämpar sig bättre för sådant. Självklart kommer det nya teknologier som gör skärmarna bättre och bättre, men jag tror aldrig att man kommer kunna förvänta en skärm så är bra på allting.

Av NysoO
Skrivet av ygd3n:

Och sen de enda orangea minnena jag vet som finns ute på marknaden för tillfället? (kan det finnas andra?)

Skönt att slippa ha så många alternativ vad gäller komponenter

Ser ut att kunna bli läckert!