Inlägg

Inlägg som NysoO har skrivit i forumet
Av NysoO

Ser finfint ut! Vad använder du dig av för att driva datorn? Ser att du har en adapter liggandes i chassit, vad är det för adapter?

Av NysoO

Som sagt. Att skapa komponenter och grupper är nästan ett måste om det ska bli smidigt att bygga. Till exempel om du har en chassisida som är klar, som du inte vill ska följa med om du drar andra objekt osv.
Antingen kan du dubbelklicka så många gånger att det objektet du vill skapa en komponent/grupp av blir markerat, eller så kan du helt enkelt dra-markera den. Sedan högerklicka och skapa grupp.

Av NysoO

Ser bra ut! Alltid lika snyggt med lite "kantglöd"

Av NysoO

Som sagt, riktigt fint Leo! bra jobbat!

Av NysoO
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JaZid
Föredrar Laine, kunde dock inte byta här på Swec så jag får behålla JaZid.
Det är ju iallafall lite historia bakom.

Tackar, tackar! Nej fotografin är bara en hobby som jag kombinerat med byggandet.
Fick tag i en snuskigt billig 400D med 18-55-objektiv på skolavslutningen i somras, och nu i vinter investerade jag i ett fast 50mm.
Studion är en taklampa med 4 vridbara halogenlampor som "softboxas" genom vanliga vikta A4-papper.

Haha! Det är lite kul med alla olika lösningar man hör talas om. Har själv provat att fotografera i badkaret bland annat. Kan funka med rätt ljussättning om man vill ha vit bakgrund

Av NysoO

Du bygger riktigt fint och proffsigt Laine/JaZid (Vad du nu föredrar )!. Bra känsla för detaljer och kvalitet.
Är fotografering en hobby eller är det något du arbetar med? Jag antar att du har en studio eller liknande? Riktigt fina bilder hur som helst! Fortsätt såhär.

Av NysoO

Körde till mataffär och liknande från och med dagen jag fyllde 16. Tog en "kontrolltrafikskolelektion" och fick lite tips.
Skrev teorin på födelsedagen med 60 eller 62/65. Kommer inte ihåg riktigt. Bokade första möjliga uppkörning i Farsta och klarade på första. Hade ganska flyt då det var en lördagsmorgon klockan 7 typ. Var bara jag ute på vägarna i princip.

Haft körkort i snart 2 år, gött att bli klar med "prövotiden"

Av NysoO

Såg den på bio i 2D, "tyvärr". Hade velat sett den i 3D men det finns inte möjlighet för det i den här staden. Hur som helst så njöt jag av filmen. Visst, det kanske inte är världens djupaste karaktärer, och visst, det kanske inte är världens djupaste story. Men jag tror inte man går och ser Avatar för att uppleva en djup "tänkarfilm". Det är helt enkelt en popcornrulle med moderna specialeffekter och animationer. Tycker den var njutbar och häftig att kolla på. Kan vara skönt ibland att koppla ur hjärnan lite och bara dras med i det.

Skulle kunna tänka mig att se om den i 3D. Finns alltid detaljer man missar första gången man ser en film.

Angående det där med att han blir kär i en Alien. Visst är det en alien, men dom är ju sjukt lika människor och dom snackar ju engelska. Han gillade väll hennes personlighet helt enkelt Och dom där lysande fräknarna dom hade var ju asfina

Av NysoO
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Volvo_Jonas
Faktiskt en av mina favoritfilmer, och en av Schwarzeneggers bästa dessutom. Dock så måste man vara lite äldre än 11 bast för att fatta det mesta roliga i filmen. Det finns många guldscener i filmen men som du påpekade lite utdragen på sina ställen. 7.8/10 tycker jag den är värd i alla fall.

Hehe, ja smaken är som baken! Tycker den var rolig och underhållande iallafall. Och för 35kr från ICA maxi så är det inget man kan klaga över

Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Lite komiskt att jag faktiskt tänkte på den filmen för någon dag sedan.
Ska nog ta och se den i dag

Gör så, du kommer nog inte ångra dig

Såg Zombieland igår
Den föll mig mer i smaken, en god 8,5/10 ger jag den nog. Actionkomedier är alltid uppskattade

Av NysoO
Av NysoO

Wohoo! Kallt som fasen även här så har fått igång GPU klienter på båda grafikkorten i datorn. Får ca 12000 PPD på bara denna burken

Av NysoO

Har lite småproblem med min SMP klient. Har laddat ner och installerat den senaste från hemsidan. Jag har följt el meros guide så långt jag kan fram tills dess att man ska sätta flaggor. Om jag endast kör igång klienten så foldar den på, men bara med ca 350 PPD vilket jag tycker låter dåligt för en QX9650.
Så fort jag väljer att lägga till t.ex. -smp så får jag ett felmeddelande:
"Error: Could not write local file. Exitiing."
"- Shutting down core"
"Folding@home core Shutdown: FILE_IO_ERROR"

Nå förslag?

Av NysoO

Köpte Killing floor nu när det var så bra pris. Funderade på att köpa fler spel men kände inget riktigt sug.
Lite synd för en polare som skulle köpa samma spel, han skulle bara gå till tvättstugan fram och tillbaka och dom minutrarna senare så hade steam hunnit lägga ner kampanjen. Lite surt då det hade varit ett kul spel att köra tillsammans med några kompisar.

Av NysoO

Hur hade du tänkt såga ut märket? Dremel, sticksåg? Funderat på att frosta plexiglaset så du får en lite mer "glowig" look?

Blir nog bra!

Av NysoO

Lidingö-stockholmska är avskyvärt, och då kommer jag ändå från utkanten av stockholm. Bästa dialekten vette fasen. Tycker dock inte att skånska är så farligt som många andra verkar tycka, eller, om det kommer med fel röst från tex Trelleborg så kan det vara mindre bra.

Det här klippet passar ganska bra till denna tråden:
http://www.youtube.com/watch?v=Wc3-AyPLa6I

Av NysoO

Det finns inget mer att diskutera, alltså dör tråden.

Av NysoO

Nej, jag tror inte på gud. Helt enkelt pga att jag inte har sett något "bevis" för att "han" skulle existera. Hade en klasskompis förut som var ganska djupt religiös inom kristendomen. Kunde vara riktigt roligt att höra hans argument om varför gud finns osv. Mycket baserades på att han i kyrkligt sällskap kunde känna sig "uppfylld av guds närvaro", eller helt enkelt en känsla av värme, tillfredställelse och glädje.
Om detta var gud eller att han helt enkelt trivdes i sällskapet (där dom "partajade" osv) är ju upp till en själv att avgöra. Men om dom nu blir glada av att vara troende så ja, go for it. Jag skulle dock inte kunna "sälja" mig så mycket till att tro på det skulle nog aldrig fungera för mig.

Av NysoO

The last action hero

6/10

Den var rolig, men kunde kännas lite seg och utdragen ibland. Däremot bygger den på ett ganska roligt koncept som jag aldrig tidigare sett. Gillar man Arnold Schwarzenegger så ska man ju helt klart se filmen.

Av NysoO
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
0/10

Aldrig sett :<

8/10

Känner väl igen både nick och avatar.

Av NysoO
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tttomte
Lite fräckt av Dustin att skicka ut paket med bara papper i dock, man kan ju bara hoppas att det är fuskare som får dem.

I-landsproblem detta. I vissa länder skulle dom vara glada över ett så fint eldstartsmaterial istället för att behöva hitta torrt fnöske.

Hämtade ut mitt 1,2kg paket innehållandes Intel Scull gear. En T-shirt är lite småkul. En kompis behövde en ny musmatta och vattenflaskan kan man ha när man tränar. Är därför nöjd över presenten.

Har f.ö. handlat för ~35.000 sedan sent 2007 / tidigt 2008.