Inlägg

Inlägg som Jocke86 har skrivit i forumet
Av Jocke86

Börja med att fundera över om du vill ha en bärbar eller stationär dator.

Av Jocke86

Jag handlar via internet istället. På så vis får miljömupparna andas postnords avgaser istället. Det jag tjänar på att inte handla i butik lägger jag på att köpa plastpåsar online. Det blir så billigt att jag har råd att slänga 4-5 plastpåsar varje dag.

https://www.packoplock.se/vit-hangselbarkasse-ldpe

Av Jocke86

Krävs dubbla dvi? Går det att köra någon adapter?

Av Jocke86

Om den inte har missljud eller problem med värmen kan jag köpa den. Skicka lätt 53 spänn borde räcka. Har du något kvitto?

Av Jocke86

Det här är romantik

Av Jocke86

@SwedenVirre: Men det kanske inte är helt nattsvart då? Vad gäller psykisk ohälsa så skulle jag se till att ha kontinuerlig kontakt med vården utifall du behöver byta medicin eller få något nytt.

Edit: Hade själv 8 riktigt tuffa år. Nu är jag jurist och på g att starta eget. Det finns många som tar sig ur den där situationen tillslut. Kämpa på.

Av Jocke86

Skriv en lista på saker du skulle kunna göra för att få jobb:

-Skaffa körkort
-Ringa komvux, gå in på hemsidan. Undersök hur du läser upp dina betyg.
-Läs upp betyg.
-Ring arbetsförmedlingen. Finns några arbetsmarknadsprojekt? Kan jag få gå någon kortare yrkesutbildning?
-Kan arbetsförmedlingen hjälpa dig att skriva ett bra personligt brev?
-Fila på ditt cv och personliga brev. Faktum är att du kanske har varit deltidsanställd i någon anhörigs verksamhet?
-Besöka Företag A
-Besöka Företag B
-Besöka Företag C
-besöka Företag D.. Osv
-Skicka ansökningar till alla företag som annonserar jobb som inte kräver förkunskaper. Annonser finns på arbetsförmedlingens hemsida.
-Undersök om det finns fler hemsidor där företag annonserar. Skicka på vinst och förlust!

Bocka av på listan vartefter..

Av Jocke86
Skrivet av svaj:

@Neoyz: Förslag på Kundvagn i spannet 11-11 500 inkl SSD om du ordnar Windows billigare via studentpris eller kinguin etc. Vill du lägga till ett par hundralappar görs det på Nätaggregatet.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10659691/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/10659691/

Jag hade tagit den här men med EVGA GQ 650W. Lagringsdisk kan man köpa sen. Jag använder helllre en pentium sandybridge dator med ssd än en kabylake i5 med hdd. Dessutom är det jobbigt att behöva installera om systemet på ssd:n sen.

Av Jocke86

Köp oem Windows 10 på ebay. Microsoft vill desperat att alla i hela världen ska använda win10 så man har sett mellan fingrarna på det här. Inte en chans att licenserna görs ogiltiga i efterhand. (enligt min bedömning) Windows 10 kan kosta kring 50 lappen och fungerar.

Av Jocke86

Stort tack för bra svar. På en tangent undrar jag va ni tror om outkitel k10000 pro, vilket rejält batteri... Men inte sd625 så förmodligen segare.

Av Jocke86

Undvik Intel. De är ett skitföretag.

Av Jocke86

Fult av Amd. Kanske avhöll sig folk från att köpa nvida då de fick veta vad kortet skulle kosta. Dessutom utgick alla 0-day recensenter från att korten skulle kosta typ som aviserat.

Av Jocke86

@PointMan: Äta lunch med medlemmarna i föreningen. Fråga om någon vill ta en öl. Den typen av saker. Det är skitläskigt i början, men efter ett tag blir det lättare.

Edit: Och för guds skull, jaga inte kjoltyg innan du kommit på fötter igen. Risken finns alltid att man bygger hela sin värld kring den nya kärleken vilket bäddar för problem längre fram. Den niten har jag gått på själv.

Av Jocke86

Engagera dig i en förening eller politiskt. Gemensamma mål eller åsikter knyter band mellan människor. Gör en ansträngning för att socialisera dig. Har du svårt med det sociala kan du med fördel dricka en öl eller två innan du ska umgås med folk. Var försiktig bara så du inte blir alkoholist.

Av Jocke86

AMD gör det igen och visar vart skåpet ska stå. Nu är det bara att uppgradera direkt!

Av Jocke86

Mycket intressanta förslag må jag säga!

Av Jocke86

Fråga angående telefon från gearbest.com

Telefonen är en Lenovo p2, 5100mh batteri och snapdragon 625. Tyckte det lät prisvärt. Det jag funderar över är följande, kommer 4g fungera bra i Sverige? Den är från Hong Kong.

Följande spec anges:

TDD LTE Band 38/40
FDD LTE Band 1/3/4/5/7/8/20/28

Stort tack!

Edit: Någon som har erfarenhet av p2an föresten?

Av Jocke86

@izzeww: Exakt så. Men jag vill att utrymmet för gpu;n ska ligga under moderkortet. Allstå mer åt qube än htpc stil. Men inte en fyrkant utan så liten som möjligt.

Av Jocke86

Tror att man kan köra en pico psu på typ 300w. Borde räcka till ett 1060 typ eller har jag fel?

Av Jocke86

@anon5930: Ja egentligen som Dan case. Men plats för kortet ska bara vara lika lång som moderkortet (typ r9 nano) och ingen plats för psu.