Inlägg

Inlägg som Slaktardej har skrivit i forumet
Av Slaktardej

@Garderoben: Du kanske, men för de allra flesta är integrerad grafik det absolut mest praktiska att ha då den största användningen för datorer inte är spel.

Av Slaktardej

@ZAIZAI: Nej, önskar att jag kunnat närvara men det blev lite för långt för min del.
@Oldphag: We miss you, brother!

Av Slaktardej

@FANTEN: Det är exakt samma vagn. Detta är WG's sätt att sälja gamla saker som nya för ett högre pris än vad som är godtyckligt, bara för att den är "unik".

Av Slaktardej
Skrivet av pandana:

https://www.pixeltopic.com/image/pydwzqbvfcgaqmf/?size=full

Den är vald. Så jävla konstigt. Bara var såhär när jag startade upp datorn för 1.5 timme sen.

Något annat förslag?
Tack för hjälpen.

I TS kan man ställa in en annan mikrofon än Windows standard. Kolla där också.

Av Slaktardej

@scienta: Kan vara.

Av Slaktardej

@Alakai: jag ska försöka att vara med! Jag är borta nu men kommer hem på måndag!

Av Slaktardej

@AMD-FX: Har definitivt över 1k timmar i Skyrim, men men. Spelat större delen av det med mods, mest grafiska, men även en hel del utan.

Av Slaktardej

Alltså vad är skillnaden? Har spelat någon timme nu och det är ju absolut ingen märkbar skillnad över huvud taget. Vet att de gjort en 64bit konvertering och uppdaterat till DX11 men det märks ju inte? Lika dålig prestanda som vanligt tycker jag!

Av Slaktardej

Jag oroar mig iofs för att någon ska ge mig ett dörruppslag, min bil är inte den mest värdefulla i pengar men för mig är den min ögonsten, och jag skulle bli otroligt ledsen om någon förstörde den, misstag eller ej, och inte lämnade en lapp eller dylikt.

Av Slaktardej

@TheSwedeHunter: Jag funderar på om det finns tillräckligt många här uppe i Norrland som är intresserade att åka så det kanske kan bli värt det, om man delar på bensinen?

Av Slaktardej

Detta blir gött! HEAT-immunitet here we come!

Av Slaktardej

@mrqaffe: Är detta något som skulle kunna åtgärdas på egen hand eller måste jag få dem reparerade? Själva luren är gjord i aluminium så det är svårarbetat skulle jag kunna tänka mig. Kanske inte ens går att få reparerat?

Av Slaktardej

@mrqaffe: luren som tystnar. Min mamma har likadana och de fungerar fint.

Av Slaktardej

Udda problem Yamaha EPH-100

Hej! Mina trogna Yamaha EPH-100 har fungerat fantastiskt i de snart 4 år jag haft dem, men nu har jag märkt ett konstigt problem.
När jag sätter in hörlurarna i öronen så låter det endast på ena örat. Men när jag drar lite i den vänstra som inte låter så att den hamnar lite längre ut så låter det helt plötsligt normalt. Om jag rör huvudet lite grann så påverkas inget, men om jag hickar till försvinner ljudet i den vänstra igen för ett ögonblick, innan det fasas tillbaka igen.

Är det någon som är kunnig inom ljud som har någon aning om varför detta händer?

Edit: när jag åker genom en tunnel och får lock i örat så försvinner ljudet också.

Av Slaktardej

Välkommen @DavidtheDoom till vår klan!

Av Slaktardej

Jag får ett liknande fel varje gång jag stänger av datorn då skype inte riktigt tycker om mitt ljudkort(Asus Xonar DX) och det är bara något man får leva med har jag förstått.

Av Slaktardej

@Tokas: Du kommer definitivt att märka skillnad. Freesync gör att känslan av "hög" fps finns där även fast du får små FPS-drops ibland och höjer spelkänslan rätt rejält.

Av Slaktardej
Skrivet av Oldphag:

Tja grabbs!

Har varit inaktiv i lite över en månad pga flytt och lite annat, men jag kommer tillbaka snart och då ska det köttas!

/Ajhuah

Det räknar jag med. Vi har undrat vart vår recruitment officer blev av men det ska bli kött och smisk när du kommer tillbaka!

Av Slaktardej

Till nya ansökande:

Var noga med att skriva antingen här eller i eran ansökan att ni är från SweClockers. Vi får många ansökningar och då har många enbart bockat i att de talar svenska och inget mer. Jag kan tyvärr inte godkänna de som inte skriver ett meddelande.

Av Slaktardej

@Rasmus117: Man får gratulera!