Inlägg

Inlägg som Slaktardej har skrivit i forumet
Av Slaktardej
Skrivet av superegg:

Jag tycker man ska kunna se om det är AMD eller Nvidia kort bara att se på kortet.

Och med detta anser du då även att den ena leverantören ska kunna tvinga sina partners att designa deras kort olikt den andra leverantörens? Det är inte en frisk marknad i mina ögon. Vill ett företag som köper kretsar av två olika leverantörer skapa likadana produkter med de två olika leverantörernas alternativ ska de ha all rätt att göra det.

Av Slaktardej

Det är verkligen helt sjukt hur hjärntvättade vissa konsumenter är som försvarar detta beteende. Oroväckande, då det som tidigare skrivits lutar åt att konsumenter tror att de är del av Nvidias PR-avdelning och blint måste försvara allt de gör, oavsett konsekvenser.

Av Slaktardej

I dagsläget hade jag nog rekommenderat Mercedes över BMW och Audi, av anledning att de har färre felrapporteringar än de andra två. Komforten är dessutom oslagbar!

Av Slaktardej

@Peddan: Välkommen!

Av Slaktardej

@Peddan: Jag har inte sett någon ansökan ännu. Är du intresserad kan du gå med via inbjudan som är skickad av TheLittleGirl.

Av Slaktardej

@HugSeal: Bra jobbat! En annan har inte orkat spela ranked ännu...

Av Slaktardej

7 papp här!

Av Slaktardej

Kamaxelgivaren/Vevaxelgivaren(Vet ej hur 1.8T fungerar, kan mer BMW) kan vara dålig, då börjar motorn gå dåligt och ojämnt, framförallt på låga varv. Som följd kan lambda visa fel då du får ofullständig förbränning. Men det kan bero på annat med.

Av Slaktardej

Datorn heter Datorjäveln.

https://i.imgur.com/DZWqEMy.png

Av Slaktardej

@Tandborste: Att försöka övertyga ett postombud är inget jag hade givit mig in på. När jag jobbade på posten iallafall hade ingen av de jag jobbade med eller jag själv sett genom fingrarna, vem vill riskera att bli av med jobbet för att det blivit fel någonstans?

Av Slaktardej

Varför inte
Jag till vänster i bilden, om det är oklart

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/14556788_11170676...

Av Slaktardej

@andra94: Precis samma tanke hos mig! Den satte käppar i hjulen i min jakt på perfekt resultat vid första försöket!

Av Slaktardej

Jag vet att Samsungs inbyggda mediaspelare i mina föräldrars Samsung Smart-TV endast kan läsa undertexter som ligger vid sidan om, dvs "film.mkv" och "film.srt". Är de kodade i filen förstår TVn ej att den ska läsa dem. Jag kollar ofta på film med dem när jag är hemma och är det något som ej finns på BluRay så kanske den ibland kan råka finnas på en hårddisk, och för att få undertexter måste jag då ladda ned dem och ge dem samma namn som filmen i sig.

Av Slaktardej

Inga problem!

Av Slaktardej

@HugSeal: Bra jobbat!

Av Slaktardej

Du hör inte mer med "7.1" i lurar än med stereo. Skillnaden är att stereolurarna troligtvis låter bättre.

Av Slaktardej

Edge är helt underbart, det gör skärmen behagligare. Varför tycker folk illa om det?

Av Slaktardej

Tror nog bara att det var en tidsfråga innan något sånt här skedde. Synd, oavsett.

Av Slaktardej

Beyerdynamic DT880 Pro 250 Ohm.
Mycket välljudande och sköna att ha på sig, att de ser ut som din mormors gamla kåpor från 80-talet gör ju inget när de låter som de gör.

Av Slaktardej

Nu ska du ju få ny kylare men det enda som kan ta stryk av att processorn är 100+ grader är kylaren, då vattnet börjar koka i ledningarna och förstör kylaren, som i sin tur kan spricka och sabba resten av datorn med vattnet. Men det är nog relativt osannolikt!