Inlägg

Inlägg som Slaktardej har skrivit i forumet
Av Slaktardej
Skrivet av Hugilio:

Du får ursäkta, jag har ingen aning vad insticksljudkort är/används till för. I
ds du tipsa mig om ett annat moderbord isf?

https://www.inet.se/produkt/1900070/gigabyte-z170-hd3#specs
Detta moderkort kommer att göra jobbet precis lika väl, iallafall så länge du inte tänker överklocka något enormt.

Av Slaktardej

Det är mycket onödigt att köpa ett moderkort för 1500kr om du enbart tänkt köra ett grafikkort. Spara lite pengar på det och lägg på en SSD om du inte redan har detta, alternativt ett insticksljudkort.

Av Slaktardej

@kriller007: Jodå, vi spelar. Själv sitter jag oftast varje kväll men ibland blir det klanspel på helgerna med.

För de som är intresserade tänkte jag dra ihop Stronghold ikväll, och kanske blir det lite lagstrider med @scienta med.

Av Slaktardej

http://i.imgur.com/CEil7gg.jpg

Japp. Detta hände.

Av Slaktardej
Skrivet av Alakai:

Sitt ner i bussen!

Emedan WR är ett utmärkt sätt att mäta vagnars prestanda så är det helt ovidkommande i sammanhanget då KV-5 och O-Ho enligt vittnes utsago är "bättre än sex". Eftersom få saker går upp mot att kopulera så måste detta såklart tas i beaktande med största seriositet.
Vad rättvisan anser i saken så är statistik och siffror underlägset den subjektiva upplevelsen.

Ni döms härmed allihopa från att någonsin nämna winrate eller dess derivativ, någonsin igen. Ni skall även tvingas använda ord som "roligt" och "njutbart" mer hädanefter.

En rättvis och njutbar dom. Min klient kommer troligtvis att ha mer roligt framöver på slagfältet, då en dom som denna innebär att färre incidenter med negativitet och svordomar inträffar, och detta medför således att spelet blir tveklöst mycket mer roligt och njutbart.

Av Slaktardej

@Alakai: Objection, your honor!
VideoyGTX uttalanden om att IS-3 skulle vara för kraftfull på slagfältet saknar helt grund i verkligheten! Statistik visar att vagnar som O-Ho och KV-5 har bättre winrate än IS-3. Båda dessa vagnar har med pansar än IS-3 och argumentet att mycket pansar med liten rörlighet skulle innebära lägre chans att vinna är därför helt ohållbart.

Av Slaktardej

@Krucix: Dat 277mm penetration med autoloader i tier VIII....!

Av Slaktardej

@VideoyGTX: Jag älskar mina tier X-vagnar. Jag spelar dem hela tiden och ska spela dem ännu mer nu efter lite motivering!

Av Slaktardej

Bahnhof! Se vad SweClockers publicerade för nyhet igår den 2:a september så förstår du att de faktiskt bryr sig om sina kunder lite mer än andra bolag.

Av Slaktardej

De må ha hanterat ditt ärende illa, men totalt värdelösa är de inte. Jag har handlat till många olika personers byggen på Alina i flera år och det har fungerat felfritt.

Av Slaktardej

@sundsten: Du är välkommen att ansöka, länk finns i min signatur.

Av Slaktardej

@Hulle: I Stronghold är det framförallt tier VI som är mest populärt, men ibland får vi ihop tillräckligt många intressenter för att bilda ett tier VIII-lag. I Lagstrider är det tier VIII som gäller.
I tier VI är bra vagnar t.ex: Cromwell(B), T 37, KV-85 eller övriga mediums med bra DPM.
I tier VIII är några bra vagnar t.ex: IS-3, T-54 prot, Sp Ru 251, AMX 50 100 eller övriga vagnar med bra DPM.

Av Slaktardej

@Hulle: Det fungerar att spela precis den tid man känner är rätt. Självklart är det trevligt om man kan vara med hela kvällen men ofta så är det någon som måste dra tidigt och det fungerar alltid bra.

Av Slaktardej
Skrivet av Lorault:

Tyvärr går det inte inaktivera kortet.

För att få ner strömförbrukningen och värmen kan du exempelvis kika på GTX 750 TI.

Säker på att ett 750Ti har likvärdig CUDA-prestanda som ett 570?
Frågan är dock varför TS har kvar ett 570 som CUDA-kort när ett 780Ti är mycket snabbare på detta, om det nu används för beräkningar? Kanske inte används för spelande, vad vet jag.

Av Slaktardej
Skrivet av jockej:

Kanon.
Är som sagt en ganska medioker spelare då jag inte riktigt behärskar spelet än. Fruktansvärt svårt för en som är van vid "farten" från QW

Skrivet av WedderWitsen:

Jag heter ''__Zyredical__Star__'' på WoT och skulle vilja gå med SWEClockers klanen på WoT och jag är son till ''com_styx'' som är en medlem i klanen. Mvh Viktor

Välkomna till klanen! Det ska nog bli lite mera fart nu när semestrar och dylikt är över.
Ser fram emot att spela med alla våra klanmedlemmar framöver!

Av Slaktardej

@scienta: Du får helt enkelt omfamna det faktum att du blir bättre på spelet, gubbe!

Av Slaktardej

@Jearom: Jag har rätt många. Det jag syftade på var att tier III vagnar mer ofta än sällan tvingas möta vagnar de inte har en chans att påverka.

Av Slaktardej
Skrivet av epaaj:

Det är alltid svårt att ge sig på de som är två tiers högre. Det låter som du haft otur i matchmakingen. Tanken är att man ska få vara top tier ibland, men jag har märkt av samma många gånger att det känns som att man alltid är klenast och inte kan göra något. Men det finns mycket annat man kan göra än att försöka skjuta mot det man inte kan skada.

Du kan:
* Ge dig på de som är samma tier som du (Finns i nästan alla fall minst en, många gånger är det flera).
* Hjälpa till att få spot så att andra kan skjuta de som har högre tier.
* Flanka. Ofta har vagnarna klenare plåt på sidorna och baktill. Alternativt en svag punkt du kan skjuta på eller tracks man kan skjuta av för att hålla dem på plats för sina allierade.

Man lär sig vilka man kan ge sig på och inte. Vissa vagnar som är högre tier har rätt kass plåt. Men det förutsätter att du inte har sämsta kanonen på din tank, för då kan det bli svårt oavsett.

Det kan ta en stund att lära sig men när man vet vad man kan och inte kan göra är det lättare att veta när man ska visa sig och när man ska hålla sig undan.

Jag kan rekommendera att kika på Quickybaby för tips. Både på Youtube och på Twitch.

Jag gjorde statistik för några veckor sedan där jag enbart körde tier III en kväll.
Det blev i slutändan att cirka 10-15% av matcherna var som top tier, alltså mot tier II, 25-30% var mot tier IV och hela cirka 60% av matcherna var mot tier V. Det blir ganska tröttsamt i slutändan.

Av Slaktardej

@Lunatech: Utan tvekan. Det spelar ingen roll om den första svenska premiumvagnen är medioker eller inte, den skall införskaffas!

Av Slaktardej

Om du ska skriva in texten, varför inte bara göra det i t.ex PDF och sedan bara scrolla(Då det finns sidindikator i t.ex chrome när den läser PDF) och använda det så?