Inlägg

Inlägg som ksw har skrivit i forumet
Av ksw

@fieskmask: Peugeot har erbjudanden just nu där du får automatlåda på köpet, och de har ju äntligen uppdaterat från sin förhatliga automatiserade manuella robotlåda så det är något jag rekkomenderar! extremt mycket bil för pengarna!

508 SW Active automat på köpet: 239kkr
http://www.peugeot.se/508-sw-automat-pa-kopet/

308 SW Allure automat på köpet 229kkr
http://www.peugeot.se/automatkampanj-308/

(Allurepaketet är det som iaf intresserar mig, sitter just nu och försöker övertyga frugan om att detta är extremt mycket mer bil för pengarna än en passat combi eller audi A4 combi.)

Av ksw

@Allyssra: Ja, nätagget kommer vara tillräckligt.

värt att tänka på däremot är att nuförtiden är moderkortet inte en prestandadel, och du kan spara pengar på att välja ett annat med samma krets (z170) och mindre krimskrams tex https://www.inet.se/produkt/1900070/gigabyte-z170-hd3#specs istället för ditt MSI gaming 5 kort. referera till tex denna LinusTechTipsvideo för mer info: https://www.youtube.com/watch?v=cx8rS9_vNDo.

Av ksw

Ehm, att säga att Shader model var något nytt i DX9 är missvisande, man borde hellre säga att Shader model 1.0 introduceras i samband med DX9 år 2002. Det var ett tag sen...

Av ksw

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4am802/daily_re...

Mission Name Rewards
Amherst’s Apartment Hard 15 Phoenix Credits, Blue Crafting Material
Madison Field Hospital Hard 15 Phoenix Credits, Blue Crafting Material
Lincoln Tunnel Checkpoint 20 Phoenix Credits, Yellow Crafting Material

Av ksw

@Borderlander: La till en hel drös ur tråden, nickar Baka_kun. spelar mest på mån/tis kvällar eller tors/fre morgon. Är mest intresserad av highlevel DZ content och att köra om gamla missions på hard så man får jobba lite taktiskt

Av ksw

@ajsbrejker: samma problem, är en kombination av inställningar och ljuskällor som får overlayen att fakka ur totalt. testa snurra ett par grader så när spelet zoomar ut så hamnar inte kameran inne i en lyktstolpe / vägg.

Av ksw

Lanserar DX12 för att öka prestandan, säljer spelen grovt handikappade i windows store...

Av ksw

@sMASKARE: Uppdatera och se om det hjälper, du hittar den antingen via google eller jensenofscandinavia.com

Av ksw

@sMASKARE: Vilken mjukvara har du? 1.05 (01.09.2013) är den nyaste

Av ksw

Låter normalt, en Seidon 120V är sämre än tex en evo 212 när det kommer till kylarea, enda fördelen den har är att du kan flytta vart värmen avges!

Av ksw
Skrivet av mrqaffe:

Du menar att en jordfelsbrytare löser ut vis batteriladdning när det är fuktigt ute ? I så fall är det nog dags att kolla upp exakt varför för det är inte normalt, jordfelsbrytaren löser ut för att ingen människa ska bli skadad och om den påverkas av fukten på det sättet så är det nog nått fel på er elinstallation/batteriladdare och det bör man se över innan det händer nått.

Klassiskt är dock att jordfelsbrytaren behöver bytas ut, dvs att den löst ut för många gånger. få som inser att det är en slitvara.

Av ksw

Just precis det.

Av ksw

Säkert nerklockning för att processorn inte tycker den har tillräckligt att göra, med påföljande strypt minnesbandbredd. prova ladda ner core parking manager och sätta det på 100%.

Av ksw
Skrivet av AppendixSE:

Det är ju precis detta som är problemet med folks preferenser vade gäller märken generellt. Bara för att nått var bra dåligt för mer än fem år sen betyder det ju inte att det är samma nu

Se till Exempel gamla [Lucky] Goldstar som var sämst av alla... Men som gjort en resa till LG som jag aldrig haft problem med efter 2009.

Just så, oavsett vad folk rekommenderar så är det vitvaror som designades två år innan de såldes, baserat på lärdomat och beslut taget ytterligare ett år innan dess, plus varornas livstid som någon rekommenderar dem på.

Ungefär som de där jävla skoställen till torktumlare. Eller de extra energieffektiva kombinerade tvätt-torktumlarna som tar 3h på sig att köra en maskin...

Av ksw

@zAjben: Har lagat så jävla många boschmaskiner att jag spyr på dem, men å andra sidan var samtliga inköpta på 90talet. i princip bara drivremmar som behövt fixas, och en knappsats på en diskmaskin. enkelt med en lödkolv dock.

Av ksw

alltså de här kylarna är ju bara en relik från socket-a erans kylare, golden orb och allt vad de hette. Visst, de gör jobbet, men inte mer än så. sätter pengar på att de är designkriteriet var kostnad, inte prestanda.

Av ksw
Skrivet av Hiraeth:

Inte för att vara den som är den, men ett min-värde betyder absolut ingenting, det räcker med att en process på din dator råkar få spelet att lagga till så kommer minimum gå ner kraftigt.

Inte för att vara den som är den, men ett min-värde är absolut det viktigaste. ett spel som flyter i 30fps kosntant är betydligt mer spelbart än ett spel som flyter i 60fps för att varannan sekund hoppa ner till 5 fps. typ som FO4 gör.

Av ksw

Wifi Analzyer. apple vägrar låta den funka i ios, så android är enda stället det finns . På andra plats har vi Adblock Browser.

Av ksw

@Dinoman: Speciellt i FO4, jävla soppa till kod i det spelet. prova öka på uGridsToLoad till 9 så ska du fåse på påverkan av minnesbandbredden.

Av ksw
Skrivet av Ncie Gyu:

Inga jumpscares eller dyl. Är inget horrorspel utan genren lutar mestadels åt sci-fi och roleplay. Däremot så sure, det finns väl några gånger man ska ner igenom mörka tunnlar där det finns mobs som ser ut som lik men det är väl tänkt att man ska bli lite skrajj emellanåt för att öka pulsen.

Fallout 3 och 4 är helt olika spel så börja med vilket du vill! Har själv aldrig spelat trean

Och det är här man slår på radiokanalen, sitter och sjunger med, och tar fram stora släggan och bankar in huvudet med power attacks. because fallout!