Inlägg

Inlägg som mangemani har skrivit i forumet
Av mangemani

men vad är då poängen med att köpa spelet till PC om man då redan har en PS5 där PSN kontot finns?

jag som hade sett fram mot det här spelet, har ingen PS så då skiter det sig för mig.

Av mangemani

tack tack tack och tusen tack till

Av mangemani
Skrivet av Jagers:

Dead eye är Bullet time, also known as slowmotion.

medans du ADS'ar så kan du trycka på en knapp som saktar ner tiden och sen kan du dra siktet över fienden för att markera dem, senare i spelet så kan du manuellt trycka på fienden för att markera dem, och sen initierar du bullet time och gubben aimbottar exakt där du markerat fienden.

Det gör spelet 500ggr lättare.

tror jag inte ens har använt dead eye någon gång, men det här kan vara lösningen, slow motion kommer göra siktet betydligt enklare.

Av mangemani
Skrivet av Swedishchef_90:

Gäller att inte missa. Är det för svårt sätt på lättare svårighetsgrad. Tog några försök 😀

redan försökt på lättaste

Skrivet av Elfving88:

Använder du dead eye?

är "dead eye" samma som "aiming down the sight"?

Skrivet av Jagers:

Köp nya vapen/pistoler som har snabbare reload/större magasin och använd deadeye, deadeye laddar dessutom om dina vapen när du börjar deadeye

ska se om jag har någon tidigare autosave så får jag backtacka och göra som du säger, väldigt ont om pengar dock

Av mangemani

jag skulle behöva ha hjälp med ett uppdrag för vad jag än gör så kommer jag inte förbi det, dvs jag kommer inte längre i spelet tack vare detta.

det är ett uppdrag där man har en kärra med moonshine, sen är det några som jagar en och man ska skjuta dem när man sitter på kärran som någon kör.

pistolen min tycks måste laddas om konstant medans de som jagar en skjuter nästan som att det vore maskingevär de hade, sen sitter de ju på hästar och rör sig mycket fort vilket gör det svårare att träffa. bytte till tngtbord och mus så att man skulle kunna sikta bättre, men det gjorde nästan ingen skillnad.

gick så långt så att jag tänkte fuska bara i detta uppdraget, men det finns ju inga fusk, eller jo, men då kan man inte spara spelet.

hur gjorde ni?

Av mangemani

microsoft comic chat.

första chat programmet jag testade, följde med när man skaffade internet, tror året var 1998-1999 nått, kan minnas fel, var så länge sen.
programmet har följt med mig, från dator till dator till dator, vet inte varför, det har bara legat på en utav mina HDD och när jag skaffar ny dator så för jag bara över allt till den nya.

Av mangemani

total noob fråga, jag har en sån där stor golv fläkt som har rätt så bra tryck i sig på högsta farten, positivt eller negativt om man tog bort sid väggen på chassit och lät golv fläkten få stå och blåsa in i datorn några sekunder på typ 1 meters avstånd och vrida vinkeln på fläkten så att luften träffar på snedden från båda hållen och sen städa upp damm genom att städa rummet.
bra eller dåligt? tänkte mest på om det blåser in nått som kan förstöra komponenter som tidigare nämndes i tråden.
fläktarna i chassit håller jag fast så de inte snurrar.

Av mangemani

datorbygg tråd för extrema dummies?

jag vet att vana och trygghet kommer från praktisk träning, men det skulle ändå kännas bra och tryggt att ha nån tråd som visar steg för steg, baby step typ, hur man knåpar ihop en dator, och då menar jag verkligen baby steps, med bilder och detaljerad förklaring, för extrema dummies och hopplösa nybörjare som mig själv.

de flesta på det här forumet kan ju bygga ihop en dator med ögonen förbundna och kanske tycker detta är löjligt, men det finns den lilla skara utav clueless amatörer som gärna skulle vilja ha hjälp och en hjälp tråd kan vara tryggt att kunna luta sig på den dagen man tar modet och bygger sin första dator.

vad tror ni om detta?
det dök upp nån enstaka tråd för inte allt för länge sedan där ni visade hur man installerade nån komponent och det gjorde mig glad och gav mig denna iden att fråga.

Av mangemani
Skrivet av KroesusSork:

Inte så stabil ändå, när phlopydisk påpekade ovan att det kommer laddade partiklar ur en sådan mackapär.

seriöst? jahopp, då sprack den iden då
back to luft på burk då

Av mangemani

trotts att priset är lite saftigt, så kan detta vara nått för mig som fan är livrädd varje gång jag ska in i datorn och härja med luft på burk, rädd att vätska ska spruta och att nått då går sönder.
kanske får ta smällen att det känns lite i plånkan, det är ju bara 1 gång som det gör det, sen har man ju en säker och stabil sak när man ska göra rent.

Av mangemani

This land is my land

intressant open world survival spel.
måste erkänna att det var uppfriskande att spela ett sådant utan zombies, infekterade och andra monster trotts att jag föredrar sånt.
är bara typ 1 timme in och tycker det är underhållande.

Av mangemani
Av mangemani

Gigabyte beta Z790

jag har ingen sådan, men tänkte ge en heads up till de som nu har det, då jag inte såg nån tråd ang detta

https://overclock3d.net/news/cpu_mainboard/beta-bios-update-l...

gör vad ni vill med infon, ville bara uppmärksamma.

Av mangemani
Skrivet av Spretcher:

7 days to die kanske?

absolut, det funkar, tack så mycket.
hade det inte varit för att spelet går ut på att stå emot zombies som attackerar ens bas varje kväll utan undantag, så hade det varit helt perfekt och precis det jag letade efter. det jag hade tänkt var att basen bara lite random, då och då bli attackerad, men beggars cant be chosers, jag tar det som ges och det var ett mycket bra spel du gav, har inte spelat men kickade på youtube.

då kan jag använda 7 days to die som referens då det passar bättre, mer spel som det tack

Av mangemani

bortsett från all retro musik, så tycker jag att life is strange spelen har skön musik.

Av mangemani
Skrivet av Daemon:

Det är väl inte Zombies det handlar om men så kanske inte passar alls, men https://www.gog.com/en/game/surviving_the_aftermath kanske kan vara intressant ändå? Det är på rea i 1h30min till.
Alternativt en bundle med massa dlc osv. https://www.gog.com/en/game/surviving_the_aftermath_ultimate_...

inte riktigt ett sådant spel jag söker.
man springer runt med en karaktär och pangar, samlar och craftar.

"days gone" fast med basbyggar element inkluderat

Av mangemani

söker zombie open-world survival spel

tänk spelet "days gone" fast med bas byggar element.
behöver inte vara försvara basen, utan bara bygga bas som man kan crafta i, odla mat, ta det lugnt i, med nått anfall då och då från zombies.

finns det något sådant? single player helst.

många tankar går säkert till state of decay spelen, visst, bra spel med det jag söker, men har redan spelat sönder de spelen, är less på dem nu, vill ha nått nytt.

sons of forest spelar jag redan.

icarus likaså.

Av mangemani

mitt råd är att du börjar att engagera dig i styrketränings världen.

jag har inget intresse i att skaffa nya vänner då jag är nöjd, men jag har fått kämpa för att inte få mera sen då jag började.

kan knappast säga att jag är den charmigaste, den roligaste, den mest intressanta personen som har vandrat på denna planeten, jag är mer en utav de "konstiga" individerna och med det sagt så borde det ju vara svårt att få vänner, men icke, det är nått med gym världen, nått slags kamratskap, att folk med samma intresse samlas i samma byggnad där de delar med sig utav råd, tips och tricks, små prata lite mellan setten osv.

funkar det för en sån som mig så borde det ju funka för de flesta. visst, idag är man ju en stor gigant på gymmet och folk dras till en automatiskt, men jag pratar om den tiden då man var nybörjare och var fet och otränad.

Av mangemani
Skrivet av Necrophor:

Det är en spinoff där man får följa Mayans som klubb istället för SoA... och deras "problem/kamper", vilket inkluderar SoA i vissa avsnitt... precis som Mayns dyker upp i SoA.

Det SoA gjorde så fantastiskt var ju att de lyckades få folk att helt heja på ett gäng psykopater och mördare och "hålla på dem" mot t ex polismyndigheter etc ^^ Där kan vi snacka om att kunna "skriva" karaktärer och hur bra skådespelarna gjorde sina roller och hur välskriven den faktiskt var.

Det tycker jag saknar lite i Mayns, den blir tyvärr lite för repetitiv i senare säsonger men är helt klart sevärd och håller riktigt hög kvalité den med \m/

håller du med om när jag säger att SoA och Mayans är några utav de jobbigaste serierna att se på?

när jag säger jobbig så menar jag att man aldrig får landa och andas ut innan nästa tragiska sak händer, när man tror att 2-3 problem nu är lösta så dyker det upp 4-5 nya problem, problemen och tragedierna avlöser varandra direkt, det är alltid ett mörker, bekymmer, ont som hänger över karaktärerna och serien konstant, när man tror att nu får de äntligen lite lycka i livet så brakar ett nytt helvete loss

jag tyckte att yellowstone var illa nog, men i jämförelse med yellowstone så är yellowstone in light version utav SoA och istället för MCs så är det hästar.

Av mangemani
Skrivet av Erik.:

Försöker med denna då...
ADR1FT

är inte säker på om det är det där, jag spelade inte så länge och kom aldrig till nått ställe där man kunde flyga in i byggnader.
jag känner igen vissa delar dock.
jag ska kolla och se om det är det här eller inte