Inlägg

Inlägg som bandless har skrivit i forumet
Av bandless

@Gainsgoblin: Vad spelar det för roll om det var mainstream eller ej? Om man lägger till egna kvalifikationer om vart BR började så är det en annan diskussion.

Av bandless
Skrivet av Gainsgoblin:

Nja, det började med h1z1

Det började med ARMA3, H1Z1 kopierade den mod som fanns.

Av bandless

Rust x20 DUO - Söker medspelare till härjande i helgen!

Tjena gott folk,

Spelar på en x20 Duo server, och tänkte lira på den under helgen. Jag har en tripple-cave vi kan utgå i från, och har allt för att börja härja runt ganska omgående. Servern är precis wiped så det lär vara mycket folk online ikväll!

Skriv gärna er discord här om ni är sugna. Ser helst att du är över 18, men det är såklart inte ett måste.

Mvh
Simon

Av bandless

Köpråd - Trådlösa in-ear för musik

Hej SC!

Det var ett tag sedan jag postade senast, men jag har kommit till ett dilemma! Jag har ett par trådade Sennheisers på jobbet som börjar komma till slutet utav sin livscykel, och jag letar efter en efterträdare! Detta är verkligen inte mitt område som halvdöv med tinnitus, men jag vet att det finns flertalet ljudentusiaster här!

Det jag letar efter är specifikt trådlösa in-ear lurar, då de traditionella hörlurarna förstör frisyren på jobbet, vilket är en ganska töntig anledning, men så är det. De kommer användas för samtal men mest för musik, där jag lyssnar mycket på 60-70 tals rock samt grunge och även modernare metal. Det vore även bra om man kunde ladda dem på något smidigt sätt medan Prisklass får gärna vara så låg som möjligt, men betman använder dem, jag vill gärna lägga dem åt sidan bara för att de behöver laddas. Betalar gärna om det är ett par riktigt bra lurar, upp mot 2KSEK, men betalar helst runt 1KSEK.

Någon som har en idé?
Stort tack på förhand!

//Simon

EDIT: Det är inga problem om det är trådlösa "trådade" in-ears, dvs att båda lurarna i sig sitter samman med kabel, men att hela detta stycke i sig är trådlöst till telefonen.

Av bandless

Har kört en fast rotation hittills, Insurgency: Sandstorm, Path of Exile. När man har fått PTSD utav Insurgency så går man till PoE, när man känner sig som en goldfarmer i PoE så blir det krig i Insurgency.

Av bandless

Du skall inte behöva ange den externa adressen, den tilldelas automatiskt till enheten när du etablerar din session via GTP. Angående DNS, använd bara Googles (8.8.8.8 / 8.8.4.4), du tilldelas även DNS av 3 vid sessionsetablering, du bör även kunna lämna det tomt.

Av bandless

Två i hushållet, men tänker endast på mig själv då damen primärt är vegan. Vi lagar mat tillsammans på helger ibland, men det är sällan.

Jag brukar ligga på runt 1000-1200 då jag gör mycket storkok och äter allt ur matlådor mer eller mindre. Om damen är uttråkad blir det väl något resturangbesök eller liknande, men det blir oftast inte mer än 250 kronor per tillfälle isf.

Av bandless

Min längsta engångsgrej, 6,5 år nu.

Av bandless

Här har vi en annan som gjort en vända i Försvarsmakten.

Av bandless

Du framkommer lite som en översittare, i all ärlighet.
Vem bryr sig, och vem förväntar sig någon på kundtjänst att vara insatt i detta?

Av bandless
Skrivet av SweMerlin:

Nu har jag inte mat med mig, men lasagne är ju en lysande rätt ..

(vet dock inte om den kanske utgår p g a "fasta kolhydrater", vad nu det är..?)

.

Typ potatis och pasta, onödig bukfylla i mitt tycke. Dra ned kalorierna under vardagarna så mycket som möjligt så man kan gå amok under helgerna.

Skrivet av Rhames:

Hej.

Lassagne är ju perfekt i matlåda, smakar nästan bättre i låda då det har legat och göttat till sej lite extra.
Spaghetti och Köttfärssås är ju aldrig fel.
Grillad kycklingfilé med ris och currysås är inte dumt.

Om du ska göra större kok för fler dagar, undvik potatis ifall du ska frysa in lådor, fryst potatis/potatismos är inget trevligt alls, där funkar ris och pasta bättre.

Som annan skrev, inget pannerat, Jag älskar Schnizel, men i matlåda är det bara sorgligt

Biffstroganoff skrev någon annan, det är ju bland det bästa som finns, fast jag föredrar det med ris.
Chili con carne är ju också göttigt.

Pasta, typ Fusili med stekta grönsaker, (mortotsslantar, majs, zucchini, paprika) samt chilistekt halloumi, (finhacka chili, fräs i medelvarm stekpanna med smör, vänd ner skivad halloumi så chilin steks fast i osten)
När du kokar pastan, precis när du är klar, ta ur en kaffekopp av pastavattnet, häll av pastan och stilla den i kallt vatten.
Häll tillbaks i grytan med lite smör i botten, häll i en burk med Pesto Rosso och sedan pastavattnet från koppen, rör om så det blir krämigt.
servera allt tillsammans samt gör några matlådor.
Njut på lunchen

\\Rhames

Tack för tips! Låter intressant

I övrigt, kul med så många bidrag på så kort tid! Gott med inspiration! Lasagne verkar dock vara den regerande mästaren hittills bland alla datorentusiaster.

Av bandless
Skrivet av MoNkeY-05:

Jag skulle ringa denna person:
https://www.blocket.se/vasternorrland/Gamingdator___144hz_ska...
Be om att få provspela på datorn kan vara ett tips.
Där får du med en relativt kraftfull dator och en spelskärm, samt kringutrustning inom budget.

Detta var ett riktigt bra tips om du bor i Sundsvall. Om du får tag i denna dator med tillbehör så har du hårdvara till värde av säkert 12-14000.

Av bandless

Hej,

Rekommenderar att kolla "Köp och Sälj" här på forumet, där får du mest för pengarna.
Nu spelar din son inga krävande spel, så du kommer nog undan med att köpa ett färdigt system med din budget från en butik också. Det länkades tidigare här ett komplett system för 6000 som jag tror hade fungerat för spelen sonen spelar idag.

Bygga dator själv är verkligen inga svårigheter, det svåra är eventuell felsökning eller dylikt när den väl är färdigbyggd. Om sonen eller du inte är relativt kunniga inom felsökning utav datorer så skulle jag köpa färdigt, begagnat eller nytt.

Annars tummen upp till en mor som försöker ta reda på en massa nytt i outforskade forum, väldigt fint av dig. Lycka till!

Av bandless

Vad är SweClockers favoritmat att ha med i låda till jobbet?

Hej SC!

Jag satt här och planerade matlådor för kommande veckan, men känner att jag bara lagar samma säkra kort varje vecka. Dessa rätter som jag gör har jag förfinat så pass att jag bedömer att det är mycket godare än resturangutbudet i Kista där jag arbetar, och därav kanske jag reserverar mig för att testa att laga något "nytt". Jag tror även det är en viktig faktor för att jag ska hålla mig till matlådor, att jag subjektivt upplever det som riktigt gott. Jag involverar sällan fasta kolhydrater i min diet, bulgursallad är nog det enda undantaget.

De säkra korten jag gör och äter vardera arbetsvecka:
Chili con Carne
Korvsoppa
Currygryta
Bulgursallad med valfritt kött.

Har Sweclockers några säkra kort? Kravställningen är endast att det blir bra att värma i mikrovågsugnen, så hasselbackspotatis kanske inte är en solklar kandidat. Vad är era favoriter att ha med som matlåda?

Av bandless

Vägde 110kg efter julledigheten, klockar idag in på 93kg. 197cm lång. Siktar på att toucha 90kg- innan månadens slut.

Bytt ut allt hetsätande på lunchbuffé till fantastiskt god hemlagad mat i mer "kontorsvänliga" portioner. Även dragit ned på öldrickandet och får nöja mig med helger eller undantag vid bra- eller skitdagar.

Av bandless

Det räcker väl endast med att registrera det på ett kontantkort som du endast tar fram vid behov?

Av bandless
Skrivet av rekoj:

Det är XPG serien.
CL-9-9-9-24 1.5v
produktnummer: 10242729

Skickades från m.sweclockers.com

Topp, samma som jag har nu.
Kan buda 175kr + frakt.

Av bandless

Vet du vad det är för stepping samt volt på Adata? Du kanske tom. har serienumret?

Av bandless

Jag hade nog tagit ut 6-8. Bara CPU, Mobo, RAM samt GPU skulle jag värdera till 5,5-6.

Av bandless

Ett trådlöst headset med extra laddningsbara batterier, aldrig mer trådat. Så skönt när man kollar på en serie eller dylikt samtidigt som man spelar, kunna gå till kyl eller toa och fortfarande hänga med i dialoger.