Inlägg

Inlägg som bandless har skrivit i forumet
Av bandless

@Gx rade: Tror de syftar att du endast kan dela över USB från din mobil.
Annars kan du säkert köpa en "instickskort" för 4G till datorn, men du kommer inte från att du kör över ett radiointerface, det kommer vara sämre latenser hur du än gör. Dock så tycker jag det fungerar utmärkt att spela över 4G, personligen. Brukar väl ligga runt 50-80ms när jag väl har spelat över radio. Tele2 har en kampanj nu med obegränsat allt för cirka 500 kronor per månad, då får du även ett tvillingkort som också har obegränsad data, vilket du kan nyttja till din dator. Chansen är ju att det faktiskt är bättre än din nuvarande uppkoppling med.

Av bandless

@MarcusHuddinge: De har ett par år på nacken!

Av bandless

@Tiamat: Tack, ska köpa hem lite olika på test, och som du säger att blanda ut det successivt! Såg att jag hade stavfel i mitt förra inlägg, hon får torrfoder som hon äter mellan tonfisken. Men ska försöka med blöt-mat, kan tänka mig att övergången är enklare då.

Tack för dina utförliga svar!

Av bandless

@lasseTM: Min BRF. Mycket förmånligt avtal. Nu är det att de mekaniska diskarna inte hänger med, what a time to be alive!

Av bandless

@Tiamat: Tack för svar, kanske får ändra på hennes diet. Katten har haft samma diet i 9 år, någon idé hur den övergången går smidigt till? Tänker att hon kommer stå och skrika efter sin gamla mat, alternativt att hon inte vill röra den nya.

Av bandless

Jag har Comhem, 1 Gbit/s för 180 kronor per månad.
Priset är anledningen att jag stannar, supporten är hemsk.

Vid frågande om att avaktivera NAT / ge mig en publik adress: "Jag vet inte vad det är, jag har inte fått lära mig det på utbildningen brorsan."
Givetvis inte handläggarens fel, men säger väl ganska mycket om hur de ser på att utbilda sin personal på en teknisk support. Dock ska norrlänningen som jag talat med två gånger ha cred, han löste båda mina problem under 30 sekunder, efter jag redan talat i timmar med flera utav hans kollegor tidigare.

Har tidigare mycket goda erfarenheter av Stockholms Stadsnät om du har tillgång till dem. Supporten är alltid öppen, kompetent support.

Av bandless

@Vact: Min katt äter nästan uteslutande tonfisk endast, hon äter endast lite utav det mellan omgångarna med tonfisk. Dock har jag hört vissa tala ned på en diet på tonfisk, finns det några relaterade faror vad ni vet?

Av bandless

Annonsen är avslutad vinnare kontaktad.

Av bandless

Budgivning tar slut vid 18:00. Sedan är det vinnande budet välkommen att hämta när som under kvällen.

Produkterna finns nära Västra Skogens tunnelbana.

Av bandless

@Enic: Ja, det hade isf. fungerat fint!

Av bandless

Tänkte avsluta budgivningen på Tisdag, 30:e Maj.
Jag åker iväg på Torsdagen, så vinnande bud Tisdag kväll kan hämta då alternativt efter helgen.

Av bandless

@Brekker: Noterat!

Glömde skriva det i annonsen, inget fast datum för avslut.

Av bandless

2600K | P8P67 LE | 16GB XMS3 1333Mhz

Hej,

Säljer av mitt gamla system då jag har köpt nytt. Fungerat mycket väl.
Körd i 4.7Ghz som mest genom AI Suite 2, primärt körd med vattenkylning. Kört luft de sista veckorna. Sakerna är urplockade ur mitt gamla system för en vecka sedan, använd dagligen fram tills dess.

Budgivning från 1500 SEK, endast upphämtning då jag saknar låda samt "antistas-påse". Den lånar nu mitt nuvarande modekorts förpackning. Jag kan även köra ut den mot en kostnad, så kan du funktionstesta hos dig, förutsatt att du bor norrort.

Säljer i befintlig skick, funktionstestat hos mig förra veckan enligt ovan.

Se gärna till att hålla diskutionstråden till bud endast, frågor kan tas via PM.

Mvh
Simon

Läs hela annonsen här

Av bandless
Skrivet av qhrizz:

De enda jag kör med i launchoptions är "-malloc=system -USEALLAVAILABLECORES"

Haha, all denna tid, sedan inser jag att ta bort Windowed (Borderless) och köra Fullscreen löste alla mina problem. Gick från 40->80+ på Ultra samt att G-Sync verkat kicka igång, vilket inte kändes av tidigare.

Detta blev ett helt nytt spel, nu missar jag allt då jag är van att kompensera för slöa frames. Normalt är jag alltid topfragger i vår grupp, de var mycket besvikna på mig ..

Av bandless
Skrivet av qhrizz:

Lite avrundat är det ju. I squad har jag lägre FPS, solo mer såklart
Kör textures på medium och view distance på ultra, resten på very low.

Hade några rundor igår mot slutcirkeln där det droppade ner till 60, så det kändes ju men generellt ligger jag nog 80+ i alla fall.

Tack, ska testa!
Drog igång 4,8Ghz nu samt lite på grafikkortet, ska kombinera dessa med dina inställningar, hoppas på resultat. Även testat div. startoptions som jag hittar på alla guider, men tvekar på att de fungerar.

Av bandless
Skrivet av qhrizz:

Vi är flera som kör ofta nuförtiden (spelade uteslutande CS för ett tag sen).

Highlighten för någon dag sedan: Köar NA Squad - mot slutcirkeln kommenterar Limpan att Paratroopa dör. Paratroopa och hans gäng sitter på samma TS som oss i kanalen ovanför. Vi har tydligen lyckats köa samtidigt och matcha i samma game!

Vi fick vår chicken dinner i den matchen och självklart måste man "rub it in" (mot slutet av klippet)

https://www.twitch.tv/videos/143986001?t=02h20m32s

Kör med 7700K@stock och 1080@stock i 1440P - snittar runt 80-120 FPS med drops i tätare städer. Streamar i 720p@60FPS, 4500bitrate (icke interaktiv stream, mest för att spara klippen)

Jag har en identisk setup, men jag får inte alls ut samma FPS som dig. Är det avrundat uppåt, eller vet du ev. några knep för att bättra på frames?

Av bandless

Om de ska spåra dig i SUNAB:s nät, 3G, behöver de ett IMSI eller telefonnummer(MSISDN). Om de har dessa, så har de kommit över din kundprofil, i detta fall hos Tele2. Om de inte har tillgång till din kundprofil, så kommer de få väldiga problem att gissa ditt MSISDN / IMSI för att spåra den cell du befinner dig vid. Har de haft tillgång till din telefon tidigare? De kan även göra uppslag på IMEI.

Jag hade även rekommenderat att lägga en anmälan, så de kan se historiken på din profil. Denna som genomför dessa spårningar bryter mot en rad regler och begår ev. grovt tjänstefel.

EDIT: SMS-Historik finns absolut sparad hos operatören som meddelandet skickas från- och till.

Av bandless

@Dual-Tjur: Lyckligt nog knyckte jag en hög på 1,97 förra året. Ingen i min krets trodde på mig, det visade dem allt.

Av bandless

Tror att samtliga räknar väldigt lågt. Jag hade nog betalat 10K+. Detta då 7700K med tillhörande komponenter kostar 7K bara det. Sedan har du bra SDD och PSU i själva datorn som väger upp i mitt tycke.

Av bandless
Skrivet av Lothbrok:

Jag har aldrig haft något problem att lira "Rambostyle" i RO2 eller Rising Storm, lirade bara Realism, t.o.m Ramm Jaeger lirar Rambostyle.

Och kommunikation är rätt meningslöst i spelet, typ endast nödvändigt om man ska dra en banzai

Och där tappade du trovärdighet i mina ögon, att kommunikation inte behövs, ja ..

Hur som, köper vid release! Inget förköp för min del. Både RS2 och RS har jag många roliga timmar i.