Inlägg

Inlägg som 220volt har skrivit i forumet
Av 220volt

Stolt ägare till ett 6800 xt 😎

Av 220volt

Köpte nyligen en Oral B Pro 3 3000 för omkring 550kr och är mycket nöjd. Det är min första eltandborste så har inget att jämföra med. Men tror inte tänderna blir renare bara för att man väljer en som kostar långt över 1000kr.

Av 220volt

Var tvungen att köpa nya tv nyligen då våran lilla tvååring slängde en nagelsax rakt in i våran gamla tv 🫣

Så så fick det bli en uppgradering till Oled, närmare bestämt en LG55CS6 för 10990kr

Av 220volt

Tre
399:- månaden
Obegränsat surf

Av 220volt

LG oled55CS6

Av 220volt
Av 220volt

Finns redan att köpa på allas favorit Inet
https://www.inet.se/produkt/2223478/samsung-57-odyssey-g9-min...

Av 220volt
Skrivet av kakan86:

Samma här. 10900k @ 5ghz

10850k här 😎

Av 220volt

10 kärnor och 20 trådar

Av 220volt

Kabel ftw

Av 220volt

So much drama kring en YouTube-kanal...

Av 220volt

Första trådlösa hörlurar jag provat som jag tycker låter bra direkt ur kartong utan att justera någon EQ. Ganska neutrala med detaljerat ljud utan massvis med bas som dränker allt.

Av 220volt
Skrivet av Klocker:

Har du fått kontakt med Dell än? Jag har både skickat mail och skrivit i chattfunktionen men har fortfarande inte lyckats få någon återkoppling.

Funderar om jag ska göra en refund via Paypal snart om jag inte får någon återkoppling

Ja via teknisk support fick jag ganska snabb kontakt med en bra svensk kille som ville hjälpa mig. Men tyvärr så om jag hade velat få min skärm utbytt så hade den blivit en refurbished så då valde jag att göra retur och återköp. Men då är det en annan avdelning som tagit över ärendet och nu går det ganska segt, en personen som har hand om mitt ärende sitter tydligen i Marocko 🤔 Fick åtminstone lite respons idag där dom frågade efter upphämtningsadress...

Han på teknisk support är jättesnabb på att svara på mejl och väldigt hjälpsam, men tyvärr kan han inte fixa med återköp osv.

Edit: Det är nu man ångrar att man inte handlade av Inet eller annan svensk butik... 😔

Av 220volt
Skrivet av Klocker:

Yes jag lyfte på locket och tittade och det ser ut som att innehållet har packats upp tidigare.

Jag testade dock skärmen och måste ändå säga att jag är ganska besviken. När man kör HDR i spel arbetar ABL (Automatic Brightness Limiter) stenhårt och det märks så väl när det är en väldigt ljus scen över hela skärmen. Då sänker den ljusstyrkan extremt över hela skärmen. Står man däremot i ett mörkt rum och tittar ut genom ett fönster så är det lilla fönstret väldigt ljust.

Kör man utan HDR (SDR) så är ljusstyrkan begränsad till 250 nits vilket känns väldigt klent efter att man har vant sig vid ca 330 nits från den gamla IPS panelen.

Vet inte riktigt hur jag känner efter detta och jag tycker att det är konstigt efter att ha läst många glänsande recensioner kring skärmen. För 11tkr förväntade jag mig nog mer.

Förväntningarna blir ju ganska höga iom prislappen och alla lovord kring QD-oled såklart. Jag var ändå ganska imponerad av bilden det lilla jag provade iaf. Men packade ner skärmen så snart jag upptäckte döda pixeln.

Hur verkar din panel i övrigt?

Av 220volt
Skrivet av Klocker:

Fick precis min levererad och plomberingen verkar vara bruten, jag verkar alltså ha fått en begagnad skärm. Har inte öppnat den än men jag försökte ringa direkt till Dell som inte svarar på telefonsupporten.

Känns lagom seriöst..

Fan vad surt om det är så!

Jag fick tag på support imorse och ett ärende är skapat. Fick svara på ett mejl och bifoga pdf-faktura samt ta bild på pixelfelet.

Jag ringde det här numret: 0200123747 och valde teknisk support

Av 220volt
Skrivet av Klocker:

Läste lite om det också och lite skrämmande verkar vara att om man felanmäler problemet så skickar Dell inte en ny skärm utan istället en refurbished, alltså begagnad och uppfräschad.. Kan vara något att hålla koll på om du har reklamerat och inväntar en ny

Ja det är därför jag vill göra ett återköp istället, men ska försöka få tag på någon att snacka med imorgon på deras support/kundtjänst och höra. Kanske går att övertala dom att skicka en helt ny. Läste att några på Reddit fått helt nya och inte refurbished.

Av 220volt
Skrivet av Klocker:

Beställde min den 11 juli. Igår kom den till Sverige men den är inte levererad än.

Trist med pixelfel... Har hört någonting om att Dell ska ha nästa dagen service på deras prylar så det verkar ju konstigt att det är svårt att skapa ett ärende?

Verkar inte helt ovanligt på den här panelen med röda pixelfel när jag googlar på det.

Har tidigare haft prylar från Dell och varit i behov av hjälp och då har det varit hit smidigt som helst, men detta är ganska många år sedan.

Av 220volt

Av någon anledning så har inte status för min order gått från skickad till levererad, så jag kan inte ange retur under mitt konto hos Dell.

Skapade ett supportärende igår men inte fått svar än, försökte även kontakta via telefon men efter över 1 timme i kö så möttes jag av ett inspelat meddelande och efter så bröts samtalet...

Får försöka imorgon igen

Av 220volt
Skrivet av Passe:

Ja, då verkar datumen på hemsidan stämma.. så det dröjer minst en vecka innan man får klämma på den.

Skriv gärna dina intryck när du hunnit testa din!

Fick min idag men tyvärr så har den pixelfel, en röd rackare som lyser hela tiden 😔

Men i övrigt så ger skärmen en trevlig upplevelse i spel och desktop miljö, kan inte påstå att color fringing är något som stör.

Men pga pixelfel så kommer jag att skicka tillbaka min.

Av 220volt
Skrivet av Passe:

Efter mycket velande och många timmar på diverse forum slog jag till. Står inte ut med den dåliga svärtan på min IPS-skärm när jag vant mig vid min LG Oled TV. Hoppas jag inte tycker att "color fringing" är allt för märkbart. Ni som redan äger skärmen använder ni ClearType 2?

Beställde du också via Dell? Min blev skickad igår och jag beställde i måndags, så ganska seg hantering. Men bör iaf dyka upp i början av nästa vecka 👍

Också läst om color fringing men tycker det verkar överdrivet och tror inte att det är något som kommer störa mig.